QUOTE(lijalik @ 2007 03 06, 14:23)
Aš jau rašiau, kad lankiausi pas Laimą. Vežiau rūbų, kas buvo atlikę nuo manęs, nors pačios Laimos dar buvau nemačius. Nuvežusi pasakiau, kad kas netinka sudegink, bet ji sako, pas mus yra ir daugiau sunkiai gyvenančių, kas netiks - atiduosiu joms. Nuvažiavau iš anksto nepasakius, ir labai nustebau, kai radau labai tvarkingus namus. Tikrai neprabanga, o skurdas vyravo, bet pagal tokias sąlygas buvo ideali švara. Vaikų rūbeliai labai tvarkingai sudėti, sulankstyti, vaikas atidarė spintą, tai aš akies krašteliu dirstelėjau ir ten, taip pat buvo tvarka. Mane labiau būtų stebinę jeigu būt prašoma vieno dydžio rūbų, jeigu namelyje gyvena 11 asmenų , tai ir rūbų reik įvairių dydžių. Laima tikrai nebuvo girta. Virė pietus vaikams, tvarkėsi ir ugnis buvo pakurta. Antrą kartą kai nuvažiavau, tai Laima buvo tik parbėgus iš darbo, kūrė ugnį, brolienė lovoj gulėjo,brolis po kiemą vaikščiojo, labai jau lėtas jis, vaikai rinkosi iš mokyklos. Man tikrai neatrodė, kad ten būtų girtuokliaujama. Bet aš buvau tik 2 kartus. Kaip bebūtų, bet jeigu reikės, aš ir toliau remsiu šią šeimą, nes labai šaunūs vaikai. Dabar ruošiuosi važiuot prieš Velykas. Jau ruošiu dovanėles. Nepykit ant Rimulinkos, ji moteris prašė tik to, kas atlieka nuo Jūsų. Aš nesu turtuolė, pati esu invalidė, bet nei truputėlio man negaila nieko ką aš jiems daviau.
Mielos, šaunios Moterys artėja mūsų šventė, nesipykim, juk gyvenimo kelias yra slidus, nežinom kada mums gali prireikt pagalbos ir galbūt mums ranką išties tapati Laima, apie kurią tiek daug diskutuojam. Kiekvienas padaryta geras darbas mums sugrįžta dvigubai. Kovo 8proga noriu Jums palinkėti sveikatos ir stiprybės, būkit mylimos ir mylinčios.

aš jau išsiverkiau nusiraminau ,perskaičiau viską dar kartą ,ir supratau visur yra sava politika .Ką reiškia kaip vyras {buves} yra pijokas ,prisivedinėdavo draugų gerdavo ir taip toliau,o lieka kalta visai nieko bendro neturinti moteris ,ir kaip yra šnekama tai kas yra joms visai nežinoma ,yra žinoma tik iš kalbų ,kažkas kažką pasakė ,,iš kur tam seniunui žinoti ,kaip ir kas ten,jei nevažiuoja net į tą pesę ,važiuoja tik pabaliavoti pas Bružiką {jis stambiausias kaimo ūkininkas ir seniunijos darbuotojas gyvena netoli laimos gal matėte toks didelis namas geltonas},seniunas tik iš kalbu sprendžia apie žmogų ,jis pas laima net užsukes nebuvo nei vieno karto.Ai man tai tas pa ts aš geriau žinau ,negu tas pats seniūnas ar tos darbuotojos kažkokios ,val laima tai jos mato ,o kad ta rasa kudikio jau visa mėn. nemaudo tai jos nemato ,kad vaikai rasos nevalge sėdi ,nes Rasa guli nuo ryto iki vakaro ,o laima atėjusi mergaitėm valgyti daro ,tai šito kažkaip jos nemato ,leliūką kaip atsivežė iš ligoninės tai dar nė karto nemaudė,išsutusius tos dvinukės abidvi ,net kojytės į kitą pusę sukasi kaip joms skauda,kodėl seniūnas ir tos soc. darbuotojos šito nemato,laima grižo iš darbo ,išmaudė mergaites Rasos ,nes jau negalėjo žiūrėti,o ta pragulėjo,man tai kraupu darosi ,kaip soc.darbuotojai mato dirbanti ir savo vaikais besirūpinančia mama ,ir dar jie kalba ,kad jinai geria ,tfiu negaliu tai kur teisybė pas mus tada