Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(rikitiki @ 2007 03 06, 17:28)
Tiesa pasakius ir aš nesupratau, kad čia kažkokia sistema veikia ir matyt temos prasmės ir man nepavyko anksčiau suprasti schmoll.gif Tiesiog galvojau, kad turiu nereikalingų daiktų arba mažylių išaugtų drabužių ir ieškojau kam atiduoti ir padovanojau kai tik radau kam to reikia.  4u.gif

ir aš taip pat maniau... g.gif
pasirodo reikia kiekvieną šeimos narį konkrečiai aprašyti, patvirtinti faktais, seniūnijos darbuotojų nuomonę pateikti ir pan.
Ką gi.... kad jau taip yra ...

Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2007 03 06, 15:58)
ašpastebėjau viena mama ,kuri prašo pagalbos ,o už keliu dienu perka baldus,kur turėčiau kreiptis ,kad  mamos neapsigautu  g.gif  unsure.gif

Jei įtari klastą, kreipkis į mane wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2007 03 06, 12:49)
nu aš kiek kartų buvau ,tai ten tikrai nemačiau ,kad gertu ,dar aš pati kokio geresnio vyno atsiveždavau ,jei seniunas sako ,tai gal ir yra kažkiek tiesos ,bet per daug pagražinta man taip atrodo ,aš tą teisybę nevisą žinojau ,jokio tikslo nemačiau kažką tai slėpti schmoll.gif

Be komentarų blink.gif Čia toks rėmimas, pasirodo?

Jei reikės padėti kokiai šeimai, parašykit man į az mirksiukas.gif Bandysiu padėt pradedant maistu, baigiant rūbais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 03 06, 19:38)
Be komentarų  blink.gif Čia toks rėmimas, pasirodo?

Jei reikės padėti kokiai šeimai, parašykit man į az  mirksiukas.gif Bandysiu padėt pradedant maistu, baigiant rūbais  smile.gif

4u.gif jinai mano draugė ne vaikams gi duodu ,vaikams būna atvežta maisto,saldainių ir t.t ,o prie kavos man taip atrodo ,kad nieko čia blogo,man taip atrodo ,kad važiuojate pas drauges irgi kažka pavaišinti nusivežate ar ne taip?ir čia ne vieta tokiom temom diskutuoti schmoll.gif
Atsakyti
Merginos jūs atėję į paskutinį puslapį norite suprasti sistemą doh.gif
Temoje yra keletas asmenų, kurie užsiima koordinavimu, filtracija, informavimu, periodiniu lankymu ir t.t. Visa Kauno parama yra per dvi temas- kauniečių parama ir kauno sandėliukas.
Kadangi neaiškumai kilo čia, tai čia ir aiškinomės.
Visi pasiūlymai siūlymai priimami ir visokia pagalba sveikintina.
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
gal yra mamyčių kurios važiuoja giminaičių aplankyti Raseinių rajone, Nemakščiuose?
Vaikas susirgęs mūsų tai patys nelabai norim važiuot , o norėtume vežimėlį perduoti mažai mergytei...Dabar, kai orai toki faini tai būtų thumbup.gif su vežimėliu pavažinėti lauke... Gal kažkas važiuoja ten ir atrastų vietos avo mašinoj vežimėliui? blush2.gif
Atsakyti
vitaliux, o jūs vežimą jau turite? nes čia kaip tik atidavinėjo thumbup.gif Pabandysiu darbe pasiklausti, nes bendradarbės uošvija kažkur ten, gal važiuos ax.gif
Atsakyti

i 
Diskusija apie apgaulingą paramos prašymą ir jo aptarimas iš šios temos pašalintas - diskutuojame ČIA. O sandėliukas tegul atlieka savo pirminę paskirtį.
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2007 03 07, 15:47)
gal yra mamyčių kurios važiuoja giminaičių aplankyti  Raseinių rajone, Nemakščiuose?
Vaikas susirgęs mūsų tai patys nelabai norim važiuot , o  norėtume vežimėlį perduoti mažai mergytei...Dabar, kai orai toki faini tai būtų  thumbup.gif  su vežimėliu pavažinėti lauke... Gal kažkas važiuoja ten ir atrastų vietos avo mašinoj vežimėliui?  blush2.gif
Vitaliux, mes važiuosim šeštadienio ryte į Stulgių kaimą prie Kryžkalnio, tai galima būtų prasukti pro Nemakščius, bet tada man reikėtų tiksliai žinoti, kur yra jų namas arba kad jie kur nors mūsų jau lauktų, nes pusę vienuolikos prasidės mūsų močiutės metinių pamaldos, tai iš Kauno ir taip anksti (kaip savaitgaliui rolleyes.gif ) išvažiuoti gausim. Arba kitas variantas, užsukti į Nemakščius grįžtant, kai jau niekur skubėti nereikia, atgal važiuosim greičiausiai jau sekmadienį, nes dar užsuksim pasisvečiuot palei Kražius pas mano tėvus.
Atsakyti
QUOTE(Dusia @ 2007 03 08, 08:35)
Vitaliux, mes važiuosim šeštadienio ryte į Stulgių kaimą prie Kryžkalnio, tai galima būtų prasukti pro Nemakščius, bet tada man reikėtų tiksliai žinoti, kur yra jų namas arba kad jie kur nors mūsų jau lauktų, nes pusę vienuolikos prasidės mūsų močiutės metinių pamaldos, tai iš Kauno ir taip anksti (kaip savaitgaliui  rolleyes.gif ) išvažiuoti gausim. Arba kitas variantas, užsukti į Nemakščius grįžtant, kai jau niekur skubėti nereikia, atgal važiuosim greičiausiai jau sekmadienį, nes dar užsuksim pasisvečiuot palei Kražius pas mano tėvus.

gyvena už nemaksčių, kaimelio pavadinimo tai tiksliai nepasakysiu... Tuoj pabandysiu žemėlapį pažiūrėt...gal rasiu...

va radau...Už upelio Balčios...Dar į priekį pavažiuot reikia ir namukas matos juodas pro medžius nuo kelio...Šalia dar žalias namas yra.... Dar toliau geltonam namuke gyvena žmonės... Jų kaip ir pirmas šalia kelio namukas...

http://www.maps.lt/r...ct.asp?eid=7248

Žiūrėsimkaip vaikas jausis savaitgalį-gal patys važiuosim, bet kad ir vyras jau skundžiasi kad sirgt pradeda... Jei kam pakeliui būtų tai įduotume vežimėlį blush2.gif nespatys tai nežinia ar važiuosim..Ligos kabinasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 08 kovo 2007 - 11:50
QUOTE(vitaliux @ 2007 03 08, 11:35)
gyvena už nemaksčių, kaimelio pavadinimo tai tiksliai nepasakysiu... Tuoj pabandysiu žemėlapį pažiūrėt...gal rasiu...

va radau...Už upelio Balčios...Dar į priekį pavažiuot reikia ir namukas matos juodas pro medžius nuo kelio...Šalia dar žalias namas yra.... Dar toliau geltonam namuke gyvena žmonės... Jų kaip ir pirmas šalia kelio namukas...

http://www.maps.lt/r...ct.asp?eid=7248
Žiūrėsimkaip vaikas jausis savaitgalį-gal patys važiuosim, bet kad ir vyras jau skundžiasi kad sirgt pradeda... Jei kam pakeliui būtų tai įduotume vežimėlį  blush2.gif  nespatys tai nežinia ar važiuosim..Ligos kabinasi...

Dusia, tu kartais ne Dainavoj gyveni? 4u.gif Lyg iš Dainaviškių tu esi jei neklystu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2007 03 07, 21:29)
vitaliux, o jūs vežimą jau turite? nes čia kaip tik atidavinėjo thumbup.gif  Pabandysiu darbe pasiklausti, nes bendradarbės uošvija kažkur ten, gal važiuos ax.gif

Aha jau turim.Atidavė viena mamytė iš Šilainių.Niko nepamenu nes e-meilu susirašinėjom blush2.gif
Atsakyti
Dovanoju vezimuka gal kam reikia??????
http://www.skelbiu.lt/1810957.html
Atsakyti