Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(vaidicita @ 2007 09 08, 14:54)
vargstanciai nestukei atiduosiu universalu vezima tamsiai melyna, triju padeciu, vaziuojant traukia i desine, bet siaip dar geras, yra lopsys, taip pat atiduosiu maisa rubeliu iki metuku, rubeliai taip pat ne kokie firminiai yra ir su plemukais, ar kokios sagytes truksta, bet viska isskalbiau ir sudejau i maisa, taigi jei kazkam tikrai reikia pagalbos ir zinote tokia seima, parasykite.
tiesa dar galiu atiduoti vonele, taciau noreciau viska atiduoti vienai mamytei ir butu gerai iki ryt vakaro, nes porai savaiciu isvaziuoju o tada jau teks palaukti.

gyvenu Raudondvario pl

Jolanta Š manau tai penkiolikmetei mamytei praverstų šitie daikteliai unsure.gif
Nike, negaliu tau atrašyti kažkodėl unsure.gif Atiduok rūbelius savo nuožiūra mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif padovanociau vonele kudikiui ir vaikstyne.gyvenu Kaune
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 09 10, 22:14)
Jolanta Š manau tai penkiolikmetei mamytei praverstų šitie daikteliai unsure.gif
Nike, negaliu tau atrašyti kažkodėl unsure.gif Atiduok rūbelius savo nuožiūra mirksiukas.gif

doh.gif Visiškai nesekiau šitos temos, nes buvau porai savaičių pas mamą išvažiavus, o ten labai ryšys prastas... Rašau galinčiai padėti mamytei į až. AČIŪ
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2007 09 03, 10:44)
Jolanta Š parašyk daugiau, kur šeima gyvena, kodėl tėvelis nedirba ir t.t.Taip ir padėti būs lengviau.
guesta, manau tavo rūbelių reiktų tai 15-etei mamytei mirksiukas.gif

Asmeniškai aš jų ir pati nepažįstu, tiesiog žinau, kokia situacija, mergaitės močiutė jai viską perduotų, o tą močiutę mano "švogerka" pažįsta... Žodžiu, kaip ir devynioliktas vanduo nuo kisieliaus... Suku jums čia galvas visiškai nepažįstamos mergaitės-moters bėdomis. Nepykit - aš irgi tik bandau jai padėti, nors net nesu mačius.
Suvestinė:
Lovytę viena mamytė jau pažadėjo, laukiam, kol atliks nuo dabartinio gulėtojo, vežimukas irgi jau yra, tik lopšiuko nėra. Žadėjo viena mamytė, bet per savo buvimą pas mamą, ko gero, pražiopsojau... Dar viena mamytė labai nuoširdžiai padeda rūpintis vonele, vystymo lenta, kitokiom smulkmenėlėm, kurių tikrai reikės (net vystykliukais). rūbelių savo mažiaus parinksiu, dar ta "švogerka" mėnesiu už mano jaunesnį lelių turi - irgi ką nors ras. Tėvelis nedirba, nes irgi yra super jaunas - 18. Tiesa, praėjusią savaitę jie susituokė, tai leliukas ateis jau į pilną šeimą. Gyvena jie, kiek žinau, socialiai remtinų šeimų bendrabutyje su būsimo tėvelio šeima viename kambarėlyje.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 09 17, 16:18)
doh.gif Visiškai nesekiau šitos temos, nes buvau porai savaičių pas mamą išvažiavus, o ten labai ryšys prastas... Rašau galinčiai padėti mamytei į až. AČIŪ
Papildyta:

Asmeniškai aš jų ir pati nepažįstu, tiesiog žinau, kokia situacija, mergaitės močiutė jai viską perduotų, o tą močiutę mano "švogerka" pažįsta... Žodžiu, kaip ir devynioliktas vanduo nuo kisieliaus... Suku jums čia galvas visiškai nepažįstamos mergaitės-moters bėdomis. Nepykit - aš irgi tik bandau jai padėti, nors net nesu mačius.
Suvestinė:
Lovytę viena mamytė jau pažadėjo, laukiam, kol atliks nuo dabartinio gulėtojo, vežimukas irgi jau yra, tik lopšiuko nėra. Žadėjo viena mamytė, bet per savo buvimą pas mamą, ko gero, pražiopsojau... Dar viena mamytė labai nuoširdžiai padeda rūpintis vonele, vystymo lenta, kitokiom smulkmenėlėm, kurių tikrai reikės (net vystykliukais). rūbelių savo mažiaus parinksiu, dar ta "švogerka" mėnesiu už mano jaunesnį lelių turi - irgi ką nors ras.  Tėvelis nedirba, nes irgi yra super jaunas - 18. Tiesa, praėjusią savaitę jie susituokė, tai leliukas ateis jau į pilną šeimą. Gyvena jie, kiek žinau, socialiai remtinų šeimų bendrabutyje su būsimo tėvelio šeima viename kambarėlyje.

parasykit asmenine zinute mamytei Persy, ji is Kauno, ir turi atliekamu namu ukio ir vaikisku bei savo rubu. Gal kas tiks unsure.gif
Atsakyti
Jolanta, vaiknešėlį į vežimuką aš pažadėjus ir laikau mirksiukas.gif Dar galiu atiduot mutoninius kailinukus metinukui, bet aš juos naudojau kūdikiui žiemą susukt smile.gif Taip pat mąstau, kad gal patalynės parinkčiau g.gif Draugės žadėjo pažiūrėt rūbukų, tai į sav galą paskambinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 09 18, 12:05)
Jolanta, vaiknešėlį į vežimuką aš pažadėjus ir laikau  mirksiukas.gif Dar galiu atiduot mutoninius kailinukus metinukui, bet aš juos naudojau kūdikiui žiemą susukt  smile.gif Taip pat mąstau, kad gal patalynės parinkčiau  g.gif Draugės žadėjo pažiūrėt rūbukų, tai į sav galą paskambinsiu  mirksiukas.gif

4u.gif AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 09 17, 17:18)
Papildyta:

Suvestinė:
Lovytę viena mamytė jau pažadėjo, laukiam, kol atliks nuo dabartinio gulėtojo, vežimukas irgi jau yra, tik lopšiuko nėra. Žadėjo viena mamytė, bet per savo buvimą pas mamą, ko gero, pražiopsojau... Dar viena mamytė labai nuoširdžiai padeda rūpintis vonele, vystymo lenta, kitokiom smulkmenėlėm, kurių tikrai reikės (net vystykliukais). rūbelių savo mažiaus parinksiu, dar ta "švogerka" mėnesiu už mano jaunesnį lelių turi - irgi ką nors ras.  Tėvelis nedirba, nes irgi yra super jaunas - 18. Tiesa, praėjusią savaitę jie susituokė, tai leliukas ateis jau į pilną šeimą. Gyvena jie, kiek žinau, socialiai remtinų šeimų bendrabutyje su būsimo tėvelio šeima viename kambarėlyje.

Na va, Jau gimė mergytė. Sveika ir simpatiška, 3440. Plaukuotukas wub.gif . Buvau nuvažiavus jų aplankyti, nuvežiau mažei pampersų ir mamai įklotų, dar šiokių tokių rūbelių naujagimei. Labai norėčiau daugiau padėti, bet biudžetas nebegalinis... Gal yra galinčių padėti? Jei galit, mano sąskaitos numeriukas LT324010042500904537, tik parašykit, kad Otilijai. Ačiū visoms, galinčioms padėti.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 09 17, 13:18)
Papildyta:

Suvestinė:

Galiu padovanot lopsiuka su rankenomis idedama i vezimuka
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 09 22, 19:06)
Galiu padovanot lopsiuka su rankenomis idedama i vezimuka

Būtų gerai, nes su pažadėjusia mamyte kažkaip nutrūko kontaktas doh.gif , o lelių tai reikės parsivežti.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 09 22, 20:15)
Būtų gerai, nes su pažadėjusia mamyte kažkaip nutrūko kontaktas  doh.gif , o lelių tai reikės parsivežti.

doh.gif Tik dabar pamačiau, kad Vilniuje... Na, man labai gėda, bet tikrai nevažiuosiu blush2.gif . Su savo lelium į tokią kelionę dėl lopšiuko blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Vis tiek ačiū už gerus norus 4u.gif
Atsakyti
Jolanta, gavau maximos maišą pačių mažiausių rūbukų. Dar kitus daiktelius įsimesiu į mašiną rytoj. Tik bėda, kad teks būt kursuose, tai nelabai galėsiu varinėt unsure.gif Ar galėtum ryt tau patodiu laiku prilėkt prie mano darbo? blush2.gif Parašysiu savo tel tau į az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 09 23, 19:33)
Jolanta, gavau maximos maišą pačių mažiausių rūbukų. Dar kitus daiktelius įsimesiu į mašiną rytoj. Tik bėda, kad teks būt kursuose, tai nelabai galėsiu varinėt  unsure.gif Ar galėtum ryt tau patodiu laiku prilėkt prie mano darbo?  blush2.gif Parašysiu savo tel tau į az  4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif . Jau "prilėkiau". Taigi, naujasis leliukas, tiksliau leliukė jau turi lopšiuką į vežimėlį ir rūbelių. clap.gif notworthy.gif
Atsakyti