Jolanta 18 metų, tai ne rodiklis, kad nedirbti. Gal aš ir kritiška, bet noriu iš tėvelio atsakomybės, o ir pinigėlių truputį būtų

QUOTE(NERA @ 2007 09 27, 21:33)
Jolanta 18 metų, tai ne rodiklis, kad nedirbti. Gal aš ir kritiška, bet noriu iš tėvelio atsakomybės, o ir pinigėlių truputį būtų 

na, gal pirma mokykla pabaigt reiktu

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 22:52)
geriau tegu mokos, o nevagia
jei susituoke, vadinas masto ir kai gales - eis dirbt 

Labiau už viską norėčiau tikėti, kad ruta_vyshnia yra teisi. Garantuot negaliu - gi nepažįstu aš to tėvelio, bet manau, kad jei galiu ar aš, ar Jūs kuri nors arba visos kartu padėti bent pačioje pradžioje - puiku. Norėčiau, kad man bėdoje irgi kas nors padėtų. tegul ir kaip šį kartą - nepažįstami žmonės.

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 20:52)
geriau tegu mokos, o nevagia
jei susituoke, vadinas masto ir kai gales - eis dirbt 

Na, čia aš pabūsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad jei jau sugebėjo "padaryti" tegu išmoksta ir rūpintis.Nenoriu žiūrėti pro pirštus. Noriu, kad augtų atsakomybė, tai, kad susituokė -ne išeitis. Vaikas augs, reikės ne tik rūbelių. O mokytis gali ir vakarinėje, yra suaugusiųjų centrai. Reikia, kad išmoktų kabintis į gyvenimą, o ne plaukti pasroviui ir tikėtis kitų paramos. Šio skyrelio tikslas yra parama, kuri tampa postūmiu judėti pirmyn, siekti... Nepadarykim " meškos paslaugos".
Jolanta Š, labai džiaugiuosi, kad suregavai į nutikusią situaciją, suorganizavai paramą

QUOTE(NERA @ 2007 10 01, 12:33)
Na, čia aš pabūsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad jei jau sugebėjo "padaryti" tegu išmoksta ir rūpintis.Nenoriu žiūrėti pro pirštus. Noriu, kad augtų atsakomybė, tai, kad susituokė -ne išeitis. Vaikas augs, reikės ne tik rūbelių. O mokytis gali ir vakarinėje, yra suaugusiųjų centrai. Reikia, kad išmoktų kabintis į gyvenimą, o ne plaukti pasroviui ir tikėtis kitų paramos. Šio skyrelio tikslas yra parama, kuri tampa postūmiu judėti pirmyn, siekti... Nepadarykim " meškos paslaugos".
Jolanta Š, labai džiaugiuosi, kad suregavai į nutikusią situaciją, suorganizavai paramą

Papildyta:
oi, pakiaulino kompas: ten, kur "?kti" prieš tai buvo patrašyta "dabar turės patys išmokti"

QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 10 01, 14:49)

Papildyta:
oi, pakiaulino kompas: ten, kur "?kti" prieš tai buvo patrašyta "dabar turės patys išmokti"

na jei pas mane nebūtum važiavusi, tai nebūtų gal ir įvažiavęs

gal tai panelei batu eik? ar siaip kam... http://www.supermama...howtopic=235707 ne kazkas, bet...
o sauskelniu jei tinka maximos, tai prasom kai reiks sakyt
o sauskelniu jei tinka maximos, tai prasom kai reiks sakyt
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 09 24, 13:14)
Taigi, naujasis leliukas, tiksliau leliukė jau turi lopšiuką į vežimėlį ir rūbelių.

norėjau paklausti, kaip reagavo jaunieji tėveliai į visas dovanas?

reikia savo palėpėj pasikuisti, ten pilni maišai stovi rūbų prigrusti. O kurioj vietoj gyvena ta jauna šeima?
Negi niekam nereikia buteliuku, jie tikrai tinkami naudojimui, tik mes jau uzaugom ir mums jau nebereikia. Cia tik uz aciu

Turim vežimėlį, gal ir nelabai praktišką, bet dviejų metų vaikas telpa laisvai, naujagimę vežiojom krepšį buvome nusipirkę... Labai gaila apsaugų nuo lietaus nėra (lyg galima nusipirkti), na mums šis vežimėlis patarnavo, gal kam reikia?..
Vieta Žaliakalnis

Vežimėlis atiduotas