Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

Jolanta 18 metų, tai ne rodiklis, kad nedirbti. Gal aš ir kritiška, bet noriu iš tėvelio atsakomybės, o ir pinigėlių truputį būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 09 27, 21:33)
Jolanta 18 metų, tai ne rodiklis, kad nedirbti. Gal aš ir kritiška, bet noriu iš tėvelio atsakomybės, o ir pinigėlių truputį būtų rolleyes.gif

na, gal pirma mokykla pabaigt reiktu wink.gif geriau tegu mokos, o nevagia wink.gif jei susituoke, vadinas masto ir kai gales - eis dirbt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 22:52)
na, gal pirma mokykla pabaigt reiktu wink.gif geriau tegu mokos, o nevagia wink.gif jei susituoke, vadinas masto ir kai gales - eis dirbt wink.gif

Labiau už viską norėčiau tikėti, kad ruta_vyshnia yra teisi. Garantuot negaliu - gi nepažįstu aš to tėvelio, bet manau, kad jei galiu ar aš, ar Jūs kuri nors arba visos kartu padėti bent pačioje pradžioje - puiku. Norėčiau, kad man bėdoje irgi kas nors padėtų. tegul ir kaip šį kartą - nepažįstami žmonės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 20:52)

Na, čia aš pabūsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad jei jau sugebėjo "padaryti" tegu išmoksta ir rūpintis.Nenoriu žiūrėti pro pirštus. Noriu, kad augtų atsakomybė, tai, kad susituokė -ne išeitis. Vaikas augs, reikės ne tik rūbelių. O mokytis gali ir vakarinėje, yra suaugusiųjų centrai. Reikia, kad išmoktų kabintis į gyvenimą, o ne plaukti pasroviui ir tikėtis kitų paramos. Šio skyrelio tikslas yra parama, kuri tampa postūmiu judėti pirmyn, siekti... Nepadarykim " meškos paslaugos".
Jolanta Š, labai džiaugiuosi, kad suregavai į nutikusią situaciją, suorganizavai paramą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 10 01, 12:33)
Na, čia aš pabūsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad jei jau sugebėjo "padaryti" tegu išmoksta ir rūpintis.Nenoriu žiūrėti pro pirštus. Noriu, kad augtų atsakomybė, tai, kad susituokė -ne išeitis. Vaikas augs, reikės ne tik rūbelių. O mokytis gali ir vakarinėje, yra suaugusiųjų centrai. Reikia, kad išmoktų kabintis į gyvenimą, o ne plaukti pasroviui ir tikėtis kitų paramos. Šio skyrelio tikslas yra parama, kuri tampa postūmiu judėti pirmyn, siekti... Nepadarykim " meškos paslaugos".
Jolanta Š, labai džiaugiuosi, kad suregavai į nutikusią situaciją, suorganizavai paramą thumbup.gif

aciuks.gif Nuvežiau šiandien jiems universalų vežimėlį, vaikštukus, sauskelnių ir dar šio to. Ačiū padėjusioms forumietėms. (pakeliui dar kažkoks žioptelėjęs studentas į mašiną įvairavo doh.gif , gerai, kad nestipriai, gi su vaikiuku savo važiavau karsta.gif). Manau, šioje situacijoje padarėm viską, ką galėjom, ?'kti namus žaisti mastau.gif . Iš daiktelių turbūt nieko daugiau ir nebereikia. nebent tokių "susivartojančių" daiktų, kaip sauskelnės, servetėlės, espumizanas, rūbeliai, žaisleliai... Jei kuri galvosit išmesti - nepagailėkit 4u.gif .AČIŪ VISOMS, PADĖJUSIOMS OTILIJAI notworthy.gif
Papildyta:
oi, pakiaulino kompas: ten, kur "?kti" prieš tai buvo patrašyta "dabar turės patys išmokti" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 10 01, 14:49)
aciuks.gif Nuvežiau šiandien jiems universalų vežimėlį, vaikštukus, sauskelnių ir dar šio to. Ačiū padėjusioms forumietėms. (pakeliui dar kažkoks žioptelėjęs studentas į mašiną įvairavo  doh.gif , gerai, kad nestipriai, gi su vaikiuku savo važiavau karsta.gif). Manau, šioje situacijoje padarėm viską, ką galėjom, ?'kti namus žaisti  mastau.gif . Iš daiktelių turbūt nieko daugiau ir nebereikia. nebent tokių "susivartojančių" daiktų, kaip sauskelnės, servetėlės, espumizanas, rūbeliai, žaisleliai... Jei kuri galvosit išmesti - nepagailėkit  4u.gif .AČIŪ VISOMS, PADĖJUSIOMS OTILIJAI  notworthy.gif
Papildyta:
oi, pakiaulino kompas: ten, kur "?kti" prieš tai buvo patrašyta "dabar turės patys išmokti"  blush2.gif

na jei pas mane nebūtum važiavusi, tai nebūtų gal ir įvažiavęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dėkui, kad paėmei iš manęs tuos daiktelius, kurgi ašjuos dėčiau biggrin.gif Na bet šaunuolė, kad ir su nuostoliais, bet nepamiršti kitiems padėti.
Atsakyti
gal tai panelei batu eik? ar siaip kam... http://www.supermama...howtopic=235707 ne kazkas, bet...
o sauskelniu jei tinka maximos, tai prasom kai reiks sakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 04 spalio 2007 - 20:59
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 09 24, 13:14)
Taigi, naujasis leliukas, tiksliau leliukė jau turi lopšiuką į vežimėlį ir rūbelių.  clap.gif  notworthy.gif

norėjau paklausti, kaip reagavo jaunieji tėveliai į visas dovanas? g.gif
reikia savo palėpėj pasikuisti, ten pilni maišai stovi rūbų prigrusti. O kurioj vietoj gyvena ta jauna šeima?
Atsakyti
Sveikos, ieskau mamytes kuri sunkiai verciasi, nes prakrauscius savo virtuves spintele, radau stai ka:
user posted image
user posted image
Vienam buteliukui nera soskytes, bet tai ne pati blogiausia beda, manau mirksiukas.gif !

Rasykit i AZ, susitarsim kaip tai pasiimti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brudi: 05 spalio 2007 - 12:24
Negi niekam nereikia buteliuku, jie tikrai tinkami naudojimui, tik mes jau uzaugom ir mums jau nebereikia. Cia tik uz aciu 4u.gif
Atsakyti
Turim vežimėlį, gal ir nelabai praktišką, bet dviejų metų vaikas telpa laisvai, naujagimę vežiojom krepšį buvome nusipirkę... Labai gaila apsaugų nuo lietaus nėra (lyg galima nusipirkti), na mums šis vežimėlis patarnavo, gal kam reikia?.. 4u.gif Vieta Žaliakalnis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 13 spalio 2007 - 19:00
Vežimėlis atiduotas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti