QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 28, 13:30)
Duonytę susipjaustai, geriau nupjaut gal pluteles

, kad suminkštėtų. Žuvytę susmulkini, sumaišai su majonezu. Po to sluoksniuoji viską, kaip nori ir gražiau: juoda duona, mišrainė, balta, žuvytė, duona, mišrainė, nu kaip nori

, ir kiek ko turi, pagrindas ten vistiek duona, bet ji labai gerai permirksta ir t.t. Buvo padarius į stiklinį indą, tai ir gražiai atrodė

, viršutinis sluoksnis gražiau, kai mišrainė viršuje ir dar papuošta
O kaip reikia jį valgyti? Jis pjaustomas peiliu? Bet nepatogu, jeigu stikliniame dubenyje?
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2007 07 30, 08:10)
Panos temoj receptai su nuotraukom liuks receptėlis. Paimti duonos riekę (įtariu tos pūstos baltos formonės), ją iškočioti (turi gautis plonas stačiakampis), aptepti kokių nors aptepų ir susukti. Galima priešingus galus dantų krapštuku susmeigti ir kuom nors papuošti. Super atrodo.
Gal nuorodą gali įdėti? Nerandu kažkaip
Papildyta:
QUOTE(hobo @ 2007 07 29, 12:36)
taigi pasakoju: sventimas truko dvi dienas, bet dar bus pavieniu sveikintoju. gaminau: makaronu salotas (buvo pripazinta metu patiekalu), duonos- surio salotas, sumustinius su silke-kiausiniu, dešra, kumpiu, kepiau vištos sparnelius, dar buvau nupirkus mažą tortą, ir daržovės: agurkai, pomidorai, marinuoti agurkai. labai gerai buvo, kad svečiai pasirūpino tauriaisiais gėrimais, tai man kainavo tik coca-cola. manau, kad sukūriau tiesiog tobulą temą mums visoms

tikrai nebūčiau sugalvojus kaip taip pigiai prasisukt, nors iš esmės buvo galima ir dar pigiau, tik, kad baisiai tingėjau. ačiū visoms už nuostabius patarimus ir tikiuosi, kad tema gyvuos ir plėsis.
P.S. nu tikrai iš paskos nevaikštau