Manau, jei daryčiau kada šį "tortą", kuo nors aptepčiau viršų ir šonus

QUOTE(Will @ 2007 08 01, 23:32)
vsio,darysiu ir aš savaitaglį tortą

p.s man dar vienas iš Sonatinos irgi patiko...ten su apvaliais vafliais irgi panašiai sluoksniavosi,krabų lazdelės,kiaušiniai,sūris...nepamenu,gal dar kas įėjo,bet principas panašus

Papildyta:
dar yra vienas toks tinginių tortas,atrodo irgi iš Sonatinos,ten reikia sumaišyti tokią masę su krekeriais..irgi

QUOTE(SilRa @ 2007 08 02, 05:26)
Jei daryciau kokiai sventei, tai aptepciau irgi. O cia eksperimentinis gaminys, tpsknt. Tik pastebejimas, kad gerai viskas sumirktu, reikia palaikyti per nakti. ARBA nupjaustyt pluteles. As patingejau nupjaustyt. Bet is ponakties skonis isvis super

Mano vakarėlių VINIS tai būna įdaryti kiaušiniai, tai tikrai pigu ir gana greit paruošiama. Įdarui: virti kiausiniu tryniai, ir tai ka turim po ranka: tai dešra, svogūnas morka pievagrybiai, koks likutis kumpio, krabai ir dar bet kas kas yra šaldytuve. Na tada jungi vaizduotę ir maišai trynį su kuo sugalvoji. as norimus priedus kepinu ant sviesto keptuvėje dedu truputį druskos pipiriukų ir dar šiltą masę sudedu y baltymus; ant viršaus dedu majonezo ir žalumynų kokių tuo metu turiu, ar konservuotų žirnelių.
QUOTE(bjaurybe @ 2007 08 02, 09:17)
vsio,darysiu ir aš savaitaglį tortą
p.s man dar vienas iš Sonatinos irgi patiko...ten su apvaliais vafliais irgi panašiai sluoksniavosi,krabų lazdelės,kiaušiniai,sūris...nepamenu,gal dar kas įėjo,bet principas panašus
Papildyta:
dar yra vienas toks tinginių tortas,atrodo irgi iš Sonatinos,ten reikia sumaišyti tokią masę su krekeriais..irgi
...gali darytis ir pikantišką,jeigu su sūriais ,ir saldų su varške,tik tada krekerių reikia nesūdytų

Papildyta:

gamianu ta krekeriu torta,mums nelabai patiko,gavosi labai jau riebu,lyg koki sviesta valgytum

QUOTE(minte @ 2007 08 01, 13:10)
Parodyciau, kaip gavosi tas duonos tortas.
šauniai padirbėjai

QUOTE(bjaurybe @ 2007 08 02, 08:17)

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 08 02, 13:02)
šauniai padirbėjai
jaučiu, kad reikia pradėt imt procentukus
, pasidalinsiu su minte už vaizdinę medžiagą 

nebandyk

QUOTE(bjaurybe @ 2007 08 02, 13:11)
aga

Ieškau vieno recepto namie: įdarytas batonas ar bandelės, ingredientai nebrangūs, ale sotu, skanu ir įdomiai atrodo

QUOTE(tavi @ 2007 07 30, 08:10)
Panos temoj receptai su nuotraukom liuks receptėlis. Paimti duonos riekę (įtariu tos pūstos baltos formonės), ją iškočioti (turi gautis plonas stačiakampis), aptepti kokių nors aptepų ir susukti. Galima priešingus galus dantų krapštuku susmeigti ir kuom nors papuošti. Super atrodo.
O kur tas receptas yra ( pati nerandu ) , norečiau pabandyt pasigamint
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 08 02, 13:24)

Ieškau vieno recepto namie: įdarytas batonas ar bandelės, ingredientai nebrangūs, ale sotu, skanu ir įdomiai atrodo

aš kažkokiam vaikiškam žurnale esu radus su batonu receptuką...vidų išskobt,sudėti įdarui varškę sutrintą su uogom ir cukrumi,bet manau ten tinka ir dž.vaisiai ir varškė gali būt pikantiška

mano mama kepa sumuštinius,užtepa batono riekutes varške,tada pjaustyto obuolio riekutes ir pabarsto cinamonu(varškė būna su cukrumi ir vanilinu,ir išsukta su sviestu )

QUOTE(bjaurybe @ 2007 08 02, 16:16)
aš kažkokiam vaikiškam žurnale esu radus su batonu receptuką...vidų išskobt,sudėti įdarui varškę sutrintą su uogom ir cukrumi,bet manau ten tinka ir dž.vaisiai ir varškė gali būt pikantiška
mano mama kepa sumuštinius,užtepa batono riekutes varške,tada pjaustyto obuolio riekutes ir pabarsto cinamonu(varškė būna su cukrumi ir vanilinu,ir išsukta su sviestu )

galima batono idaryt taip:pakepint morku,svoguniuku,grybu,kokios cukinijos,farso,viska sudet i isskobta batona ir kept orkaiteje,pries baigiant kept uzbarstyt suriu