Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

Ponas Medini, jums tai tikrai negresia. Savos nuomones jums tikrai niekas neipirsh smile.gif. Smagiau apskrtiati vyru buti. Tik kad tos moteros - greenas galvos skausmas smile.gif.

QUOTE(Medinis @ 2007 09 18, 13:33)
Man tai labai smagu skaityti kaip moterys samprotauja apie tai, kokia TURI būti vyrų nuomonoė...

Papildyta:
Gal greiciau pataisyciau - ne pykti lieja, o tusciai filosofuoja, kaip, beje, turbut daugumas forume smile.gif
O kad ir pataikauja, o kad ir meluoja. Kas yra tiesa, o kas - melas? Viskas, mano galva, realityvu.

QUOTE(Lilly @ 2007 09 18, 13:47)
Pagal Jus, mes su vyrais, su kuriais gyvename, nesikalbame, jie mums istisai meluoja ir pataikauja, nes kitaip mes kaprizinames, ir siaip mes visi veidmeiniaujam, nes is tikruju esame gyvuliai ir bandom tai paslepti.
Tiesa pasakius, susidaro toks ispudis, kad tai Jus Medini, turite problemu bendraujant su savo zmona (kaip supratom, gavot ne ta, kurios norejot, tai dabar ant visu isliejat pykti) ar apskritai moterimis.
As labai atsiprasau uz toki uzsipuolima, bet tikrai nemalonu darosi skaitant. Aisku galeciau ir neskaityti  lotuliukas.gif

Atsakyti
kodel ne apie tai? kaip tik apie tai.. Ir is viso is kur tas rupestis sexualumu atejo i jusu galvas? Cia turbut zurmalu prisiskaitet, kad jei as ne sexuali, tai mano gyvenimas zluges? smile.gif)

QUOTE(Evelinna @ 2007 09 18, 09:50)
Bet tema ne apie tai, ar nesciai moteriai turi rupeti buti seksuliai:)) Mano nuomone, tai tikrai cia joks rupestis stengtis taip atrodyti kitiems;) O kaip suprantu pagal vyruku pasisakymus, tai sis klausimas tik skonio ir turbut isitikinimu reikalas;)

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 18, 12:55)
Pagal mane - taip.

Kievienas gali tureti savo nuomone, kad ir nepagrista lotuliukas.gif Taciau nesuverskite savo pasauleziuros visiems kitiems ir nedarykite is to normos, nes galite klysti.
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 09 18, 16:07)
Kievienas gali tureti savo nuomone, kad ir nepagrista  lotuliukas.gif  Taciau nesuverskite savo pasauleziuros visiems kitiems ir nedarykite is to normos, nes galite klysti.

Aš niekada neklystu. Jums savo pasaulėžiūros aš ir nekišu. tiesiog mano žodžiuose jūs matote klausimus į kuriuos neturite atsakymų. Dėl to nervinatės ir bandote sumenkinti mane asmeniškai. Pabandykite suprasti save.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 18, 14:40)
kodel ne apie tai? kaip tik apie tai.. Ir is viso is kur tas rupestis sexualumu atejo i jusu galvas? Cia turbut zurmalu prisiskaitet, kad jei as ne sexuali, tai mano gyvenimas zluges? smile.gif)

O man atrodo ne apie tai;) Tema: Atsakoma vyriska nuomone apie moters seksualuma nestumo metu.
O siaip, isvis nesuprantu, ko gincytis su vyrais, kuriem neseksuali nescia moteris. Gi kiekvienas turi savo skoni bei atitinkama seksualumo savoka;)
Atsakyti
man tai patinka, jei boba nėra lepšė tokia oi oi oi aš tuoj numirsiu.
geriausia pasauly yra tokia Driežų Katrė, kuri stipri kaip jautis, nors pilvas siekia jau nosį, kupina visokių ten minčių ištvirkėliausiškių. Pilvas kietas malonu jaust, kiti organai superduper gabaritus įgavę, sakyčiau visai neprošal būtų tokią padaryt. Jaučiu net kokį 100 litų iš savo mokytojiškos algos atlenkčiau.
Neštumas yra jėga, bet tragiškos jo pasėkmės
Atsakyti
Nuo kada ta Driezu Katre tokia istvirkus? ar cia maisai kazka, ar atmintim skundies? Ir nuo kada jos pilvas didelis? Kuda ji, pasiskaityk, pasikartok..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 18, 15:09)
Aš niekada neklystu. Jums savo pasaulėžiūros aš ir nekišu. tiesiog mano žodžiuose jūs matote klausimus į kuriuos neturite atsakymų. Dėl to nervinatės ir bandote sumenkinti mane asmeniškai. Pabandykite suprasti save.

Toks Jusu pasakymas skamba gan keistai, kadangi nematau Jusu veido israiskos, tai sunku nuspeti, ar nejuokaujate. Del to kad neklystate, turbut juokaujate, nes protingas zmogus niekada neteigtu kad neklysta.
Mastantis zmogus visada randa klausimu, i kuriuos neturi atsakymo. Tai kuris teigia kad zino visus atsakymus, tiesiog mazai saves klausineja.
Del mano susinervavimo, tai siek tiek esate teisus, nes si diskusija, net kaip nesciai, kele juoka, bet Jusu ikyrus bandymas ipirsti savo gan keista nuomone, pateikti ja kaip vienintele teisiga ir sumenkinti kitus, kurie turi kitokia nuomone (tokiu budu - 'tu tikriausiai niekam nepatraukli baidykle jei taip manai' ...) mane is pradziu prajuokino, o po to suerzino.
Labai nuklydau nuo temos, bet turiu tokia yda, esu is tu zmoniu, kuriuos erzina nesamones ir kvailumas... As jokiu budu nenoriu Jusu asmeniskai sumenkinti, nes negaliu susidaryti objektyvios nuomones apie zmogu ir keliu sakiniu (neteigiu kaip Jus, kad viska zinau ir visus suprantu geriausiai), na bet tie sakiniai, tai jau toks bukas (sorry) pasiputimas ir absurdas! tikiuosi Jus gyvenime kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 09 19, 09:38)
Toks Jusu pasakymas skamba gan keistai, kadangi nematau Jusu veido israiskos, tai sunku nuspeti, ar nejuokaujate. Del to kad neklystate, turbut juokaujate, nes protingas zmogus niekada neteigtu kad neklysta.

Ne, nejuokauju. Aš tikrai niekada neklystu.
Nelabai pamenu, kada pasakiau, jog pagal žmogaus mintis (ar jų nebuvimą) spręsčiau apie žmogaus išvaizdą, bet jei taip pasirodė, tai tuomet tai jūsų fantazijos problemos.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 18, 16:38)
Nuo kada ta Driezu Katre tokia istvirkus? ar cia maisai kazka, ar atmintim skundies? Ir nuo kada jos pilvas didelis? Kuda ji, pasiskaityk, pasikartok..

taigi kur ...? nugis jinai gi ir numiro nuo pasileidimo, t.y. persileidimo ir vidinio kraujavimo, nes gi yra toks momentas, kaip senoji Vingiene su diedais čerkas kilnoja ir "žadėtosios valandėlės laukia". Jau tokiu būdu turėjo pilvas gerai matytis, nebent kažkokia buvo visiška distrofikė.

vat kaip pagalvoju, tai NORIU va tokios nu tokios STOROS ir SEXOVOS, nes per gyvenimą buvo vien kūdos ir gražios.
Atsakyti
Vyreliai brangus, kas gi jus pacius pagimde, ar ne ta pati MOTERIS ir ta moteris jusu MAMA, jums yra graziausia ir mieliausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 09 19, 10:55)
Vyreliai brangus, kas gi jus pacius pagimde, ar ne ta pati MOTERIS ir ta moteris jusu MAMA, jums yra graziausia ir mieliausia 4u.gif

Blin, jūs dar paklauskit ar mums mūsų mamos yra seksualios...
Atsakyti