Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(Medinis @ 2007 11 29, 16:58)
Prie ko čia įžeidimas? Rūpinosi jumis ir būsimu vaiku. Džiaugtis reikėjo...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Koks didvyris... Ordiną už šitokį pasiaukojimą.. bigsmile.gif
Atsakyti
koks cia rupinimasis? Tiesiog nemylejo savo moters.. Labai nedaug nestumo komplikaciju buna, kai medikai draudzia myletis.
Beje, kiek laiko normalus, sveikas, vyras gali isbuti be sexo? Na 3 savaites, na menesi.. O po 2 menesiu visos moterys grazios darosi.. Keista, kai vyras apsimeta, kad per visa nestuma ir dar + 2 men gali apseiti be sexo.. Na nebent jam uztenka 1 karto per 2 men..
Atsakyti
Čia Medinis vyrišką solidarumą pareiškė.Kaip ir dauguma vyrų tokiais atvejais.Po gimdymo ,beje,tiek jo nuotykių mano nėštumo metu sužinojau,kad dviejų rankų pirštų suskaičiuot neužteko.Laaabai rūpinosi mano sveikatėle.. gun_bandana.gif
Atsakyti
o tai prievartai jis nepasidave? Didesne dalis vyru neatsilaiko pries moteriska ranka kelnese is ryto.. Kartais verta svelniai paprievartauti..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 12 04, 17:36)
o tai prievartai jis nepasidave? Didesne dalis vyru neatsilaiko pries moteriska ranka kelnese is ryto.. Kartais verta svelniai paprievartauti..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
.... iš ryto, kol dar apsimiegojęs, kad nespėtų pabėgt tongue.gif Nu negi leks kur su stovinčiu neminėtinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
cia siaip mano asmenine nuomone bei poziuris: nescia moteris nera seksuali, nes ji tokia ir neturi buti.ji tuo metu skirta ukiskai tariant kitam.
seksualumas, atsizvelgus i gamta, yra skirtas tam,kad moteris pastotu.
bet tai dar daug priklauso nuo pacios moters, jeigu ji prie savo (pabreziu) savo vyriski jausis seksuali, tai ir savo vyrui bus seksuali.jeigu jausis kaip stora karve, tai ir vyrui atrodysi kaip stora karve. as nekalbu apie seksualuma svetimiems,cia jau is vis ne i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 07 27, 14:19)
Na bent man, maniškė neprarado nieko savo nėštumų metu...nei seksualumo,nei potraukio...galbūt netgi priešingai...

clap_1.gif
Būtent.
Vyras, stebėdamas savo besilaukiančią žmoną pamato ją kitokią. Ir tikrai dažnai tai būna naujų potyrių, ieškojimų laikas.
O seksualumas. Jei apkiausi ir nieko nebenorėsi, tai ne tik kad prarasi žavesį, bet iš tiesų tapsi niekam neįdomi stora moteris. tongue.gif Dar priedo ir neseksuali. doh.gif

QUOTE(Laurencija2 @ 2007 12 04, 21:55)
cia siaip mano asmenine nuomone bei poziuris: nescia moteris nera seksuali, nes ji tokia ir neturi buti.ji tuo metu skirta ukiskai tariant kitam.
seksualumas, atsizvelgus i gamta, yra skirtas tam,kad moteris pastotu.

Matai kaip. Pastojo ir jau tapo neseksualia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 12 05, 16:31)
Matai kaip. Pastojo ir jau tapo neseksualia.  bigsmile.gif

taip, nes vyrams veikia psichologiskai: zmona dabar "skirta" auginti leliukui pilvelyje. o neuzsimineti begediskais zaidimais tongue.gif cia jau pyk nepyke taip yra ir visai nekatastrofa, tiesiog toks periodas. svarbiausia, kad pati moteriske nedarytu isteriju nereikalingu mirksiukas.gif
kiti vyriskiai mano,kad neliesdamas zmonos daro jai paslauga.
Atsakyti
as tikriausiai turiu pritaRTI PASKUTINAII NUOMONEI, NES MANO VYRAS NELIECIA MANES NUO TADA KAI PAJUTAU JUDESIUS LELIAUS:(
Nzn., bet as ir itarineju, kad jis turi meiluze, ir, kad as tapau jam per stora ir negrazi (jam patinka liesos). taigi man sis periodas baisus, nes as tai noriu, o jis nekreipia demesio, kad ir ka besakyciau sad.gif(
As pati manau, kad normalus vyras negaletu be sekso istverti 4men., o dar ne pabaiga! Kaip jus manot, merginos, ar tiketi jo zodziais, kad jam keista myletis su manim, nes as nescia, bet paaiskinti kodel nesugeba:(???
Atsakyti
aš pasakysiu savo žiaurią nuomonę
jei vyras ir moteris nuo pat pradžių bendrauja normaliai, tai yra be jokių moteriškų ar vyriškų gudrybių ir vingrybių ( nei vienas nesistengia būti už kitą gudresnis), sako vienas kitam tik gryną tiesą nebijodamas antrosios pusės reakcijos, tai viskas būna normalu.

Jei prieš atsirandant vaikeliui vienas kitą mylėjot kaip žmogų, o ne kaip prešingos lyties atstovą, tai niekur nedingsta nei seksualumas, nei grožis.

O lytinis aktas ar tu esi nėščia ar ne tai visų pirma ne fizinis pasitenkinimas ( kaip dabartinė dauguma visuomenės mano ), o tik dar viena bendravimo išraiška.

Tad ir lytiniai santykiai nėštumo metu labai priklauso nuo bendraujančiųjų požiūrio.

Užuojauta tiems kurie negali savo žmonoms sakyti grynos tiesos apie viską kas patinka ir nepatinką, dėl jų reakcijos.

Užuojauta toms kurias myli ne kaip moteris,ne kaip žmogų, o kaip pateles, kurios laikui bėgant praranda savo "formas", sensta , vienu zodžiu nusidėvi.

( TIKRAI NIEKO NENORĖJAU ĮŽEISTI 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T_I_O_X: 12 gruodžio 2007 - 16:54
Na as sutinku, su tokia nuomone wink.gif
Jei esi tik sex objektas, gerai, kol jauna, o kai metai prades daryti savo - busi pakeista i naujesni modeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 12 12, 16:26)
as tikriausiai turiu pritaRTI PASKUTINAII NUOMONEI, NES MANO VYRAS NELIECIA MANES NUO TADA KAI PAJUTAU JUDESIUS LELIAUS:(
Nzn., bet as ir itarineju, kad jis turi meiluze, ir, kad as tapau jam per stora ir negrazi (jam patinka liesos). taigi man sis periodas baisus, nes as tai noriu, o jis nekreipia demesio, kad ir ka besakyciau sad.gif(
As pati manau, kad normalus vyras negaletu be sekso istverti 4men., o dar ne pabaiga! Kaip jus manot, merginos, ar tiketi jo zodziais, kad jam keista myletis su manim, nes as nescia, bet paaiskinti kodel nesugeba:(???

Užjaučiu tave,nes pas tave mano istorija kartojasi.Tai taviškis nors judesių ir storumo sulaukė,o mano ex pačioj pradžioj atsisakė..
Laikykis kaip nors,mieloji 4u.gif Žinau,kaip tau neramu..
Atsakyti