Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(Arsua32 @ 2007 09 19, 09:55)
Vyreliai brangus, kas gi jus pacius pagimde, ar ne ta pati MOTERIS ir ta moteris jusu MAMA, jums yra graziausia ir mieliausia

nenukrypkim nuo temos: kalbam ar sexovos yra moterys dideliais pilvais ir išbrinkusiomis krūtimis. Atsakymas: su tokia vaikščiot gatvėj ir gyvent nenorėčiau, bet lovoj, tamsią tamsią naktį, tatai yra mano SVAJONIŲ MOTERIS.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 19, 10:56)
Blin, jūs dar paklauskit ar mums mūsų mamos yra seksualios...

Atmesk 30 meteliu ir tada paziurek smile.gif
O moteris , jei ji moteriska ir pasitempusi, grazi visada: ir su pilvu, ir su pilnom krutim, ir matindama mazaji 4u.gif O kai uzgesini sveisa...tai tampa svajoniu moterim... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 09 19, 11:38)
Atmesk 30 meteliu ir tada paziurek smile.gif
O moteris , jei ji moteriska ir pasitempusi, grazi visada:

Perskaitykite temos apvadinimą. Man labai gražūs seni žmonės. Labai, galiu žiūrėti valandas ir širdis džiaugiasi. Bet apie seksualumą kalbos nėra.
Atsakyti
perskaicius medinio nuomone apie moteris liudnoka pasidaro, bet zinau, kad tikrai yra taip galvojanciu vyru. bet nereiskia, kad visi vyrai taip galvoja. kaip yra visokiu moteru, taip yra ir visokiu vyru. man atrodo, kad tave taip auklejo. lietuves moterys "sugeba" isaukleti nejautrius, saltus, nemokancus isreiksti jausmu vyrus. ir vyrai galvoja, kad toks jis yra vyriskas. atsiprasau, jei izedziau, bet cia visi mes isakom savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(madeina @ 2007 09 19, 12:56)
atsiprasau, jei izedziau, bet cia visi mes isakom savo nuomone

Tam, kad įskaudinti ar įžeisti reikia nors kažką pasakyti. Jūsų žodžiuose nėra prasmės, kurią gali suprasti kiti žmonės (galbūt jie prasmingi asmeniškai jums).
Atsakyti
oi, tai be rekalo atsiprasiau, o tu nieko nesupratai hihihi.gif . nesistebiu, kad tau mano zodziai bereiksmiai. mes visi skirtingai mastom
Atsakyti
ale kokia man idomi sita jusu diskusija thumbup.gif bet siaip iskilo klausimas kodel jus klausiat vyru nuomones,bet kai jie ja pareiskia,tai pradedat visokius a la tu gal ir gyvulys,bet maniskis ne,as savajam pati paciausia,nes jis man taip sako,nors sakyti zmones vieni kitiems vaje vaje kiek daug sako ir toli grazu ne tiesa... nono.gif toks vaizdas,kad klausdamos tikites tik vienareiksmisko jums naudingo atsakymo,bet isgirdusios kitokia vyru nuomone nei norisi,uzsiimat psichoanalize ir aiskinates koks tas vyras nelaimingas su zmona,priklijuojat jam kazkoius kompleksus ir siaip visokio bieso... mastau.gif trumpiau tariant,jei klausi,tai malonek ir priimt atsakyma,net jei jis nepatinka...
asmeniskai man besilaukiancios moterys yra labai grazios(butent grazios!),bet seksualumo jose ne tiek,kiek nesilaukiancioje.juk jei tau tarkim 2nestumo menesis ir dar nesimato nestumas,nevaikstai apsivemusi(nu cia hiperbolizavau...),tai vyrams atrodysi tokia pati,juk jie neiskaito is akiu,kad tu nescia,che che...o pamate dideli pilva,manau,vyrai ir mato dideli pilva,o ne va kokia seksuali moteris...
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 10 29, 13:38)
ale kokia man idomi sita jusu diskusija thumbup.gif bet siaip iskilo klausimas kodel jus klausiat vyru nuomones,bet kai jie ja pareiskia,tai pradedat visokius a la tu gal ir gyvulys,bet maniskis ne,as savajam pati paciausia,nes jis man taip sako,nors sakyti zmones vieni kitiems vaje vaje kiek daug sako ir toli grazu ne tiesa... nono.gif toks vaizdas,kad klausdamos tikites tik vienareiksmisko jums naudingo atsakymo,bet isgirdusios kitokia vyru nuomone nei norisi,uzsiimat psichoanalize ir aiskinates koks tas vyras nelaimingas su zmona,priklijuojat jam kazkoius kompleksus ir siaip visokio bieso... mastau.gif trumpiau tariant,jei klausi,tai malonek ir priimt atsakyma,net jei jis nepatinka...
asmeniskai man besilaukiancios moterys yra labai grazios(butent grazios!),bet seksualumo jose ne tiek,kiek nesilaukiancioje.juk jei tau tarkim 2nestumo menesis ir dar nesimato nestumas,nevaikstai apsivemusi(nu cia hiperbolizavau...),tai vyrams atrodysi tokia pati,juk jie neiskaito is akiu,kad tu nescia,che che...o pamate dideli pilva,manau,vyrai ir mato dideli pilva,o ne va kokia seksuali moteris...
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tiesa pasakius, mano manymu, jei vyras matydamas dideli pilva galvotu apie moters seksualuma, tai kazkaip keistai atrodytu g.gif biski nesveikai
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 10 29, 15:38)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  ax.gif

Linkiu nepakeisti savo požiūrio ir ištekėjus, būnant nėščia ir pagimdžius mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu biggrin.gif siaip manau,kad jei vyras tave vede,tai ne tik del tavo seksualumo,o ir dar del daugybes savybiu,todel jei tam tikra laika, pvz.3menesius iki gimdymo ,nebusi seksuali katyte,tai jis del to taves nepaliks schmoll.gif o jei paliks,tai greiciausiai del kitu priezasciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 10 30, 08:38)
aciu biggrin.gif siaip manau,kad jei vyras tave vede,tai ne tik del tavo seksualumo,o ir dar del daugybes savybiu,todel jei tam tikra laika, pvz.3menesius iki gimdymo ,nebusi seksuali katyte,tai jis del to taves nepaliks schmoll.gif o jei paliks,tai greiciausiai del kitu priezasciu unsure.gif

Nu ne, jis tikriausiai nepaliks, tik savo sexualini alki su kita( ne nescia ) apmalsins smile.gif Tai bus dauuug blogiau, nei paliktu wink.gif
Nieko, ateisi i foruma - paguosim smile.gif
Atsakyti
jeigu esi tuo tikra,tai turbut nepasitiki vyru blink.gif o tada jau ir paciai daug nervu bemastant kas ir kaip ir kur ir vyrui abejoju ar patinka jaustis itarinejamam unsure.gif tai gal geriau nurimti ir nesijaudinti taip.bet kuriuo atveju moteris nelabai daug ka gali padaryti.jei nori,tai ir mylisi kaip visada,o jei nenori,tai ka,budama su pilvu mylesis per prievarta,is pareigos,tyliai sau kentes,galvos"ai greiciau jis atstotu..."? ohmy.gif as isivaizduoju toki atveji siaip,bet nestukei tai negalima jokiu neigiamu emociju(ale ot naujiena pasakiau victory.gif )o pavyzdziui kaip butu,jei gydytojai neleidzia sexo,tai kas tada?vaiko sveikata ar tik kad vyras jokiais budais nenuklystu? g.gif as manau,kad tas nuklydimas nera pats baisiausias dalykas,koks jau galetu atsitikti unsure.gif o be to,simtus atveju mes net nesuzinome,taip kad gal svarbiasia,kad vyras kazka darydamas darytu tai tyliai huh.gif na,biski issipleciau ir nevisai i tema,atsiprasau doh.gif
Atsakyti