Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

pasitikek, saulele, pasitikek.. Tau bus kitaip nei visoms smile.gif) Nieko, nepamirsk - ateisi - paguosim smile.gif)
Atsakyti
nu zinai ka? g.gif man jau buvo kaip visoms,bet kazkaip vis tiek nepasmerkiu viso pasaulio vyru.gal ir tu taip biski ramiau i tai ziurek,gi paciai lengviau sirdyje bus,nes pyktis kenkia sveikatai ir vyrai,kurie (arba jeigu,as nzn)tave iskaudino, neverti,kad per juos sirgtum unsure.gif o paguodos bet kokiu atveju niekada nebus per mazai mirksiukas.gif
Atsakyti
kukuruzes ateitis uzprogramuota hihihi.gif , ka jus cia atei spejat? ar tiksliau ir spet nereikia, nes viskas ir taip aisku? gal nereikia taikyt taisykles visi vyrai vienodi?
Atsakyti
na mano pilvukas kol kas neislindes, tik 3ias menuo, bet maniskis nuo manes neatsitraukia... arba gal del to kad as maziau sekso noriu, tai jis dabar kaip alkanas zveris ant manes pastoviai puola smile.gif tik kad nori jis vakare kai as jegu nebeturiu, o ryte peledziukas mano miega kol as dar gyva...
nors iki nestumo reciau noredavo myletis...

ziuresim kaip bus kai pilvas didelis islys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 10 30, 18:27)
nu zinai ka? g.gif man jau buvo kaip visoms,bet kazkaip vis tiek nepasmerkiu viso pasaulio vyru.gal ir tu taip biski ramiau i tai ziurek,gi paciai lengviau sirdyje bus,nes pyktis kenkia sveikatai ir vyrai,kurie (arba jeigu,as nzn)tave iskaudino, neverti,kad per juos sirgtum unsure.gif o paguodos bet kokiu atveju niekada nebus per mazai mirksiukas.gif

nesiparink, cia kai kurios visose temose skleidzia savo pykti, pagieza ir neigiamas emocijas biggrin.gif as siaip jau tavo nuomonei pritariu. o pernelyg didelis itarumas, baime ir nepasitikejima savim vistiek anksciau ar veliau prives prie vyro isdavystes. todel jos cia tiap ir rekauja, kad nepasitiki savim ir turbut jau yra pasekmes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 11 06, 17:32)
prives prie vyro isdavystes. todel jos cia tiap ir rekauja, kad nepasitiki savim ir turbut jau yra pasekmes  rolleyes.gif

O, jei moteris elgiasi "idealiai" Tavo supratimu , o vyras vis tiek ją išduoda? mirksiukas.gif

Taip, kai kurios nėščios moterys ir parėkauja, nes tiesiog dėl sveikatos sumetimų atrodo ne per geriausiai nėštumo metu, ir tokiu būdu galbūt išsiveržia nuoskauda, kad negali būti labai jau graži kurį laiką ir natūrali baimė, kad antroji pusė pradės pastebėti kitas... O kur dar jaudulys dėl kūdikio ar nesklandžiai besivystančio nėštumo, ko tikrai ne per rečiausiai pasitaiko?..

O ką jau vyrai neparėkauja, kai būna susierzinę ar blogai jaučiasi - dar ir kaip mirksiukas.gif

Aišku, visiems reikia stengtis valdytis, ir padėti nurimti vienas kitam, o ne skuosti pas trečius ar trečias, nes tai situacijos nepakeis, tik apsuks viską ratu...
Atsakyti
as irgi manau,kad tam tikras nepasitikejimas,itarinejimas,snipinejimas ir pan.vyra tik skatina moters itarimus patvirtinti ir rezultatas gaunasi aiskus-kokio pati moteris tikejosi ir tam tikra prasme lauke,toki ir gavo :rolleyes
moterys,merginos ir mergaites,nu nereikia viso savo pasaulio,gyvenimo ir laimes statyti ir sieti tik su vyru!taip,vyras yra nenusakomai brangus,reikalingas,mylimas ir dar visoks,bet jis tiesiog yra kitas zmogus ir nei jus,nei pats vyras,santuoka,nei sexas 5kart per diena,nei tobula figura negarantuos istikimybes!juk nei vienas nezinom kas bus ateity ir kokiu nuklydimu padarysim patys!todel ir nereikia sukt galvos apie tai!ismintingas zmogus mato tiek,kiek reikia,o ne kiek gali mirksiukas.gif bet grizkim prie temos apie nestukes!
Atsakyti
Na, savo vyriukui į smegenis įlindusi nebuvau smile.gif , bet kai klausiau jo, kaip, ar jam nemaišo mano pilvas ir ar aš jam patraukli, sakė, kad jam nėra skirtumo ax.gif
O aš pati, man rodos, smagesnė lovoje pasidariau blush2.gif , o MB man švelnesnis ir rūpestingesnis. thumbup.gif
Et, tokiom sąlygom sutikčiau būt nėščia amžinai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
mudu leliuku neturim, bet kazkada gatvej pamates nescia moteri MB pareiske kad "pilvukas jam seksualu" vataip va atviru tekstu biggrin.gif
Atsakyti
Iki mirties nepamiršiu,kaip mano ex man, besilaukiančiai 4 mėnesyje,kai mano nėštumo net man pačiai nesimatė,pasakė-"Esi nėščia-tai ir būk nėščia."
Čia po to,kai drįsau papretenduoti į normalų intymų gyvenimą su savo vyru..Taip ir nebuvo to gyvenimo iki 2 mėn.po gimdymo.Tik tada mano exponas pareiškė grįžusį norą suartėti.Niekada to jam neatleisiu,nors nebegyvenam jau 10 metų.Tai man buvo didžiausias įžeidimas.
Atsakyti
suprantama del ko jis ex .....
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 29, 16:31)
Tai man buvo didžiausias įžeidimas.

Prie ko čia įžeidimas? Rūpinosi jumis ir būsimu vaiku. Džiaugtis reikėjo...
Atsakyti