Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

sorry, negaliu skaityti Jusu visos temos blush2.gif , bet labai idomu kaip Dragonfly sekasi, ar auga visi žirniukai, kaip ji jaučiasi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 01 rugpjūčio 2007 - 12:47
QUOTE(redute @ 2007 08 01, 13:46)
sorry, negaliu skaityti Jusu visos temos  blush2.gif , bet labai idomu kaip Dragonfly sekasi, ar auga visi žirniukai, kaip ji jaučiasi.  4u.gif

Pagal musu zinias, kiek pati Dragonfly papasakojo, tai visi trys zirniukai sekmingai auga smile.gif
Atsakyti
lakiuk, kaip tu? junkis su manim i palaikymo komanda smile.gif

nu va ir vel pabego....Viena gi negaliu uz visas kumstuku laikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 01 rugpjūčio 2007 - 13:31
Na va atėjo mmm. Reikės pradėti stimuliotis, ir eigu folikulai užaugs- rugpjūtį darysiu vėl IUI.
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 01, 14:34)
Na va atėjo mmm. Reikės pradėti stimuliotis, ir eigu folikulai užaugs- rugpjūtį darysiu vėl IUI.

kaip gaila verysad.gif
o tai tau gydytoj jau paskyrė stimuliaciją?
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 01, 11:34)

Tikrai gaila schmoll.gif , linkiu tau kad antras kartas būtų sėkmingas. 4u.gif O tau ginė neliepe ateiti pirmom mm dienom pasižiūrėti ar nėra cistų? Man tai visada liepia ateiti ir tada paskiria vaistukus.
Atsakyti
labas mergaitės, aš naujokė... pasakykit man prašau ar yra kuriai buvę tos cistos ir ar aš apie tą patį galvoju, t.y. po praito nesėkmingo IUI liko 1 folikulas nesprogęs, bet gine žiūrėjus sako, kad tai ne cista. Šį mėnesį neleido IUI, o kaži kitam ciklui dings tas folikulas?

Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 01, 15:16)
lakiuk, kaip tu?  junkis su manim i palaikymo komanda smile.gif
nu va ir vel pabego....Viena gi negaliu uz visas kumstuku laikyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žinok, palaikau aš visas kasdien mirksiukas.gif Tik neparašau, darbe dabar stengiuos būti pavyzdinga biggrin.gif Kaip tau dar neatėjo mm.Man turbūt žvakė nepadėjo, jaučiu, kad ryt bus mm.. verysad.gif
Labai negera dėl Linos27.. schmoll.gif Gal geriau tegu išvis neužkimba, negu taip.., jaučiu greit neatsitiesčiau, būtų ilgalaikė depresucha..Aš dabar stiprinu organizmą vitaminais, sportu ir laukiu spalio mėn.laparoskopijos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 08 01, 15:09)
labas mergaitės, aš naujokė... pasakykit man prašau ar yra kuriai buvę tos cistos ir ar aš apie tą patį galvoju, t.y. po praito nesėkmingo IUI liko 1 folikulas nesprogęs, bet gine žiūrėjus sako, kad tai ne cista. Šį mėnesį neleido IUI, o kaži kitam ciklui dings tas folikulas?

Labas, prisijungus. 4u.gif Man taip pat po praito nesėkmingo IUI liko du folikulai po 20 mm, sakė, kad tai ne cistos ir per mėnesį turėtų sunykti. mirksiukas.gif Tai dabar jie abu man taip šoną spaudžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 08 01, 16:09)

Turėtų dingti.Esu turėjusi, po kitų mėnesinių neliko.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2007 08 01, 17:17)
Žinok, palaikau aš visas kasdien mirksiukas.gif Tik neparašau, darbe dabar stengiuos būti pavyzdinga biggrin.gif Kaip tau dar neatėjo mm.Man turbūt žvakė nepadėjo, jaučiu, kad ryt bus mm.. verysad.gif
Labai negera dėl Linos27.. schmoll.gif Gal geriau tegu išvis neužkimba, negu taip.., jaučiu greit neatsitiesčiau, būtų ilgalaikė depresucha..Aš dabar stiprinu organizmą vitaminais, sportu ir laukiu spalio mėn.laparoskopijos.. ax.gif

nu tai gerai....o tai galvoju neapsidirbsiu karsta.gif... ir man dar neatejo, kad jas kur galas doh.gif doh.gif doh.gif bet savaitgali jau gal kaip nors sulauksiu ...o kodel tai velai darysi laporaskopija?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 01, 17:33)
nu tai gerai....o tai galvoju neapsidirbsiu karsta.gif... ir man dar neatejo, kad jas kur galas doh.gif  doh.gif  doh.gif  bet savaitgali jau gal kaip nors sulauksiu ...o kodel tai velai darysi laporaskopija?

Todėl, kad darbe atostogų metas, būtų "zapadlo" imti biuletenį, o bet spalio pradžioj galvojam Egipte pailsėt, na o po to gulsiu.. ax.gif Nu čia toks planas,be to noriu morališkai atsigauti , bo po 4 nesėkmingo IUI, labai sunku su manim susišnekėt, net viršininkė kvietėsi ir sakė "paslėpk savo nuotaikas" verysad.gif
Atsakyti