Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Labas rytas 4u.gif

aš dar gyva, bt 37. bet mažai miegojau (grįžau iš klubo prieš penkias), tai nžn ar tiksli. kažkas gerklėj stovi, bet dar nevemiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmunce: 02 rugpjūčio 2007 - 09:23
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 02, 10:23)
Labas rytas  4u.gif

aš dar gyva, bt 37. bet mažai miegojau (grįžau iš klubo prieš penkias), tai nžn ar tiksli. kažkas gerklėj stovi, bet dar nevemiu.

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 02, 10:23)
Labas rytas  4u.gif

Kas cia darosi, vos ne nestuke.gif , o kasdien iki paryciu po klubus laksto g.gif biggrin.gif
Matuojant BT reikia min 6 val miegoti, o kiek tu miegojai?
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 02, 10:48)
Kas cia darosi, vos ne  nestuke.gif , o kasdien iki paryciu po klubus laksto g.gif  biggrin.gif
Matuojant BT reikia min 6 val miegoti, o kiek tu miegojai?

ja, po pirmo iui bijojau net pakrutėti dvi savaites. o po šio sekančią dieną po iui, variau į klubą iki ryto vos ne lotuliukas.gif tai jau per tą laiką kokius 4 ar penkis vakarus prašokau lotuliukas.gif
miegojau nuo 5 iki 9. matavausi 7 minutes, skaitmeninis - 37,2 , gyvsidabrinis - 37,1 (bet jam tiek metų kiek ir man lotuliukas.gif , naujesnis gyvsidabrinis - 37
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 02, 11:57)
ja, po pirmo iui bijojau net pakrutėti dvi savaites. o po šio sekančią dieną po iui, variau į klubą iki ryto vos ne  lotuliukas.gif tai jau per tą laiką kokius 4 ar penkis vakarus prašokau  lotuliukas.gif
miegojau nuo 5 iki 9. matavausi 7 minutes, skaitmeninis - 37,2 , gyvsidabrinis - 37,1 (bet jam tiek metų kiek ir man  lotuliukas.gif , naujesnis gyvsidabrinis - 37

nu jo testa padaryti zymiai sunkiau, negu 3 termometrais temperatura matuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 02, 10:57)
ja, po pirmo iui bijojau net pakrutėti dvi savaites. o po šio sekančią dieną po iui, variau į klubą iki ryto vos ne  lotuliukas.gif tai jau per tą laiką kokius 4 ar penkis vakarus prašokau  lotuliukas.gif
miegojau nuo 5 iki 9. matavausi 7 minutes, skaitmeninis - 37,2 , gyvsidabrinis - 37,1 (bet jam tiek metų kiek ir man  lotuliukas.gif , naujesnis gyvsidabrinis - 37

Mazokai miegojai g.gif
O nebandei pasimatuoti temp siaip diena? Ne karta skaiciau, kad ir kuno temp pas nestuke.gif buna padidejusi.
Tai as is to durnumo antra diena matuoju ryte BT, kuri laikosi 37, o pvz kakar diena ir siandien jau pries einant i darba buvo 37,1 g.gif Gal as truputi nuo proto nusokau, nes dar tik 6d po IUI, bet neturiu ka veikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 02, 11:02)
Tai as is to durnumo antra diena matuoju ryte BT, kuri laikosi 37, o pvz kakar diena ir siandien jau pries einant i darba buvo 37,1 g.gif Gal as truputi nuo proto nusokau, nes dar tik 6d po IUI, bet neturiu ka veikti ax.gif

Niekur tu nenušokai lotuliukas.gif mes visos visko pridarom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 02, 11:02)
Mazokai miegojai g.gif
O nebandei pasimatuoti temp siaip diena? Ne karta skaiciau, kad ir kuno temp pas nestuke.gif buna padidejusi.
[/color]

bt dieną rodo pastoviai 37, bet skaičiau kad ji netiksli būna, nes reikia matuotis iškart atsibudusi ir vengti jokių judesių g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 02, 11:06)
bt dieną rodo pastoviai 37, bet skaičiau kad ji netiksli būna, nes reikia matuotis iškart atsibudusi ir vengti jokių judesių  g.gif

Vienu zodziu, ryt ryte daraisi testa drinks_cheers.gif O jei ne, paprasysim siaulieciu, kad jos tau padarytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 02, 11:10)
Vienu zodziu, ryt ryte daraisi testa drinks_cheers.gif O jei ne, paprasysim siaulieciu, kad jos tau padarytu lotuliukas.gif

Šiaulietės jau daro ax.gif ir aš dar prispaudžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 02, 12:02)

as taip pat tuoj nusoksiu, bandysiu rytoj testa pasidaryt...kad ramiai mmm sulaukt be jokiu o visdelto gal blush2.gif
Atsakyti
labas visoms

ačiū už info

mane irgi prie liepos sąrašiuko įtraukit 07-13... pirmasis IUI nepavyko verysad.gif Dar norėjau paklaust nes girdėjau, kad po IUI skiria kažkokias žvakutes (man tai nieko neskyrė) ir bėdytė tokia buvo, kad gimdos gleivinė žiauriai suplonėjo nuo clost, tada skyrė hormonus papildomai... kažin ar neprigadinsiu organizme ko nuo tokių hormonų šuolių?
Atsakyti