Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Lakiukas @ 2007 08 02, 08:53)
Todėl, kad darbe atostogų metas, būtų "zapadlo" imti biuletenį, o bet spalio pradžioj galvojam Egipte pailsėt, na o po to gulsiu.. ax.gif Nu čia toks planas,be to noriu morališkai atsigauti , bo po 4 nesėkmingo IUI, labai sunku su manim susišnekėt, net viršininkė kvietėsi ir sakė "paslėpk savo nuotaikas" verysad.gif

pritariu tik jeigu nori moraliskai atsigaut...o darbo ir biuletenio, tai man atrodo, kad ner ko cia ziuret...Kazin ar jau labai i Tave kas ziuri...(mano biuletenis buvo 3 dienos ir po to vel i darba) Reikia ir pasiimi...o tada po operacijos atsigauni ir i kelione gandru gaudyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man jau pradejo tepliot...Na stebuklo nebuvo, gydysimes toliau

Kaip Švilpa...Kazkur pradingusi po IUI nepasirodo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 02 rugpjūčio 2007 - 07:42
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 02, 09:17)
pritariu tik jeigu nori moraliskai atsigaut...o darbo ir biuletenio, tai man atrodo, kad ner ko cia ziuret...Kazin ar jau labai i Tave kas ziuri...(mano biuletenis buvo 3 dienos ir po to vel i darba) Reikia ir pasiimi...o tada po operacijos atsigauni ir i kelione gandru gaudyt 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip Švilpa...Kazkur pradingusi po IUI nepasirodo g.gif  g.gif  g.gif

Na, tu, aišku teisi.., bet su skylėm į paplūdimį schmoll.gif O tau po laparaskopijos dideli randai liko? g.gif Man žinok irgi biški teplioja.. blush2.gif ir pykina verysad.gif Nu bet kol aš tavo geltonas raides perskaičiau.. blink.gif , visa į kompą sulindau..
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 02, 08:17)
pritariu tik jeigu nori moraliskai atsigaut...o darbo ir biuletenio, tai man atrodo, kad ner ko cia ziuret...Kazin ar jau labai i Tave kas ziuri...(mano biuletenis buvo 3 dienos ir po to vel i darba) Reikia ir pasiimi...o tada po operacijos atsigauni ir i kelione gandru gaudyt 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip Švilpa...Kazkur pradingusi po IUI nepasirodo g.gif  g.gif  g.gif

As tai manau, kad prie darbo kazkiek reikia derintis, bet aisku ne visiskai jam atsiduoti. Visgi jo deka mes turim uz ka IUI darytis ir jo deka turesim uz ka leliukus auginti thumbup.gif
As irgi tik del darbo kita cikla jau nebekartosiu IUI, nes spali turiu vykti i tolima komandiruote, bilietai jau nupirkti, tai irgi butu zapadlo visai pries pat kelione pasakyti, kad neskrendu. Tai bandysiu per ta laika susiorganizuoti laparaskopija ax.gif

Vilmunce, Judda, Svilpa, Cooliuke, kaip jusu nuotaikos siandien?
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2007 08 02, 09:48)
Na, tu, aišku teisi.., bet su skylėm į paplūdimį  schmoll.gif O tau po laparaskopijos dideli randai liko?  g.gif Man žinok irgi biški teplioja.. blush2.gif ir pykina verysad.gif Nu bet kol aš tavo geltonas raides perskaičiau.. blink.gif , visa į kompą sulindau..

man per savaite uzgijo, net skyluciu nesiuvo su pleistrais sukabino ir viskas...Man laporaskopija padare ir as ta pacia diena buvau namie...po 3 -ju dienu i darba...na randai po deliu zymiai labiau matosi...Operacija dare vasario 13... kur randukas bamboj tai biski matomas, o kur sone tai jau nebematau... mane taip pat pykina...teplioja tai dar ne rudai alia kazkaip gelsvai....o geltonas raidytes pazymi su pele ir nereik i kompa lyst lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 01, 14:34)
Na va atėjo mmm. Reikės pradėti stimuliotis, ir eigu folikulai užaugs- rugpjūtį darysiu vėl IUI.

Kaip liudna verysad.gif O dar pirmas kartas, kai visada viltis buna didziausia unsure.gif Bet tikekim, kad antras kartas bus sekmingas mirksiukas.gif

Lakiuk, Laukiu, jus cia su tais pykinimais ir tepliojimais prisizaisit lotuliukas.gif Ir net negalesiu i saraselio apacia irasyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 02 rugpjūčio 2007 - 07:58
Lakiuk, Laukiu, jus cia su tais pykinimais ir tepliojimais prisizaisit lotuliukas.gif Ir net negalesiu i saraselio apacia irasyti biggrin.gif
[/quote]

Nu jo jeigu stebuklas ivyktu, tai reiktu i sarasa aukso raidem irasyt (ypac kai pagalvoji, kad nei 1 folikulas nebuvo uzauges) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes jau apsimestumem, kad darem blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Relaks, ar suvedei galus, kiek mergaiciu IUI dare liepos menesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 02 rugpjūčio 2007 - 08:24
[quote=Laukiu,2007 08 02, 10:01]
[/quote]

Nu jo jeigu stebuklas ivyktu, tai reiktu i sarasa aukso raidem irasyt (ypac kai pagalvoji, kad nei 1 folikulas nebuvo uzauges) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes jau apsimestumem, kad darem blush2.gif blush2.gif blush2.gif

[/quote]
Nu jo...Turėtum įtraukti lotuliukas.gif mes gi irgi prie chebros thumbup.gif
Atsakyti
Jo, mes tokios geros bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif statistikos nesugadintumem... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
[quote=Relaks,2007 08 02, 09:53]

As irgi tik del darbo kita cikla jau nebekartosiu IUI, nes spali turiu vykti i tolima komandiruote, bilietai jau nupirkti, tai irgi butu zapadlo visai pries pat kelione pasakyti, kad neskrendu. Tai bandysiu per ta laika susiorganizuoti laparaskopija ax.gif

O kada tu darysies? Ir pas ką? g.gif
Atsakyti
[quote=Lakiukas,2007 08 02, 09:43]
[quote=Relaks,2007 08 02, 09:53]

O kada tu darysies? Ir pas ką? g.gif
[/quote]

Dar net neisivaizduoju schmoll.gif Per IUI gyd uzsiminiau apie tolesnius planus ir kaip supratau, jis tam nepriestarauja. Tai sutarem, kad jei nepavyks IUI, ateisiu po mmm ir tada jau planuosim smile.gif
Kaip isivaizduoju, tai Kaune dazniausiai KMUK darosi merginos.
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 02, 09:01)

Suvezdiau biggrin.gif liepa buvo 14 IUI, o galutiniu rezultatu turim laukti dar kokias dvi savaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 02 rugpjūčio 2007 - 08:48
Suvezdiau biggrin.gif liepa buvo 14 IUI, o galutiniu rezultatu turim laukti dar kokias dvi savaites smile.gif

na tai pagal VK klinuku statistikas turetu buti 2 - 4 mergaites blush2.gif blush2.gif, o pagal musu net 7 ...taip kad nepasiduokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 02 rugpjūčio 2007 - 09:04
Tikrai gaila , linkiu tau kad antras kartas būtų sėkmingas. O tau ginė neliepe ateiti pirmom mm dienom pasižiūrėti ar nėra cistų? Man tai visada liepia ateiti ir tada paskiria vaistukus.

Keista, bet man tikrai neliepe ateiti ir pažiurėti ar yra cistos g.gif . Pasakė jei ne pavyks IUI, susergi, ir kaip iprasta pradėti stimuliacija clostebegitu, o paskui ateini žiūrėti ar užaugo dėrlius. Jei viskas užaugo gerai, paskyrė kada padayti švirkšta Pregnilo ir darom vėl IUI. Ir po pirmos stimuliacijos (be IUI) man irgi ne žiūrėjo ar yra cistos. Keista - pradedu nerimauti. Ir dėje negaliu paskambinti gydytojui - nes jis ijki rugpjūčio 10 dienos išvykęs. Ir aš ateisiu pas ji tik rūgpjučio 11 dieną žiūrėti, ar užaugo folikulai schmoll.gif
Atsakyti