Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Jau pradejau triznoti,nes siryt paryciais susileidau ovitreli,o jau dabar imu jausti kaip speniukai tampa jautrus-negi jau mano folikulai sprogo g.gif O IUI tik rytoj po pietu g.gif Kazi kas cia man darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 02, 18:29)
Jau pradejau triznoti,nes siryt paryciais susileidau ovitreli,o jau dabar imu jausti kaip speniukai tampa jautrus-negi jau mano folikulai sprogo  g.gif O IUI tik rytoj po pietu g.gif Kazi kas cia man darosi g.gif

Nuramint negaliu, nes pati dar "žalia" nežinau ar čia taip turi būti ar ne?
Bet linkiu, tik stiprybės ir kantrybės ir žinoma vilties sulaukti stebuklėlio.
Aš irgi bijau, kaip ten man bus (susileisti reikės Pregnyl šeštadienį, o aš kaip tik tada būsiu Klaipėdoje (svečiuose), nu tai tikiuosi, kad ten man nieko nenutiks tokio blink.gif , nes IUI tik pirmadienį bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 02 rugpjūčio 2007 - 19:12
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 02, 17:29)
Jau pradejau triznoti,nes siryt paryciais susileidau ovitreli,o jau dabar imu jausti kaip speniukai tampa jautrus-negi jau mano folikulai sprogo  g.gif O IUI tik rytoj po pietu g.gif Kazi kas cia man darosi g.gif

smile.gif man lygiai tas pats,rytoj tai pat vaziuoju 2 karta IUI.Triznioju ziauriai ax.gif Nusiraminkim 4u.gif
Atsakyti
Gerai,kad ne vien as cia psichuoju frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 02, 20:10)
Aš irgi bijau, kaip ten man bus (susileisti reikės Pregnyl šeštadienį, o aš kaip tik tada būsiu Klaipėdoje (svečiuose), nu tai tikiuosi, kad ten man nieko nenutiks tokio blink.gif , nes IUI tik pirmadienį bus.

uoj tikrai nieko tokio nenutiks biggrin.gif bakst ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes naujai prisijungusioms 4u.gif
Murauske, aushra, linkiu, kad siandien viskas pavyktu puikiai thumbup.gif ir kad isitikintumet jog nebuvo cia del ko triznioti mirksiukas.gif

Lietuva, o suniukas tai gerai thumbup.gif As irgi isigijau kalyte kai jau planavom leliuka ir ji tikrai kazkiek uzpilde ta tustuma. Nesiojau kaip leliuka kai buvo maza, o dar ir dabar daznai ja tebevadinam mergaite smile.gif jai jau tuoj bus 2m.
Atsakyti
Sėkmės dideliausios mergaitėms 4u.gif šiandien besidarančioms IUI wub.gif

Nekantriai laukiu Vilmuncės pasisakymo 4u.gif
Juda 4u.gif kaip jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetucia: 03 rugpjūčio 2007 - 07:06
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 03, 08:05)
Sėkmės dideliausios mergaitėms  4u.gif  šiandien besidarančioms IUI  wub.gif

Nekantriai laukiu Vilmuncės pasisakymo  4u.gif
Juda  4u.gif  kaip jautiesi?

Laukiam, laukiam drinks_cheers.gif

O kazin kur Švilpa prapuole? g.gif
Atsakyti
Juda 4u.gif kaip jautiesi?
[/quote]

Labas rytas. Relaks brauk mane iš sątrašėlio, vakar prasidėjo mmm, bet per tuos darbus nebuvo laiko kada parašyti. Nuo pirmadienio atostogauju, tai reik visus darbus nudirbti.
Rugpjūčio mėnesį aš praleidžiu, išskrendam atostogų vacation4.gif , o rugsėjį irgi tikriausiai neišeis, nes vyrui tuo metu bus komandiruotė. Taigi sugrįšiu pas jus tik spalį. Oi, tikiuosi ne pas Jus, nes Jūs jau visos busist nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Linkiu vispms didelės sėkmės ir kad šis kartas būtų paskutinis 4u.gif
O jei kam ir nepasiseks nenukabinkit nosyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judda: 03 rugpjūčio 2007 - 08:19
QUOTE(judda @ 2007 08 03, 09:17)
Labas rytas. Relaks brauk mane iš sątrašėlio, vakar prasidėjo mmm, bet per tuos darbus nebuvo laiko kada parašyti. Nuo pirmadienio atostogauju, tai reik visus darbus nudirbti.

Gaila verysad.gif
O dabar gerai pailsek ir vyk salin liudnas mintis mirksiukas.gif

Vilmunce, auuuuu 4u.gif
Ji turbut vakar pasidare testuka ir isleke vel i kluba atsvesti sekmes, o dabar dar miega lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 03 rugpjūčio 2007 - 08:36
QUOTE(Relaks @ 2007 08 03, 10:35)
Gaila verysad.gif
O dabar gerai pailsek ir vyk salin liudnas mintis mirksiukas.gif

Vilmunce, auuuuu 4u.gif
Ji turbut vakar pasidare testuka ir isleke vel i kluba atsvesti sekmes, o dabar dar miega lotuliukas.gif

Relaks, ačiū, kad įtraukei ir mane Murauske ir Aushra - Dieve duok jums lėliukų.

2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 03 rugpjūčio 2007 - 09:07
Na mano paskutinis prisedimas prie PC iki IUI blink.gif Jausmas toks lyg laikyciau labai svarbu egzamina unsure.gif Bet kaip nors isgyvensiu rolleyes.gif Labai ramina tai,kad jus busit kartu su manimi mintyse ( bent as jau taip manau ax.gif )Negaliu prizadeti,ar papasakosiu kaip viskas buvo po proceduros,nes grize jauciu vos spesime i baliu-siandien mano tevuko jubiliejus-dienele uzimta,vien lakstymas lotuliukas.gif Bet as pasitengsiu ax.gif
Atsakyti