Jau pradejau triznoti,nes siryt paryciais susileidau ovitreli,o jau dabar imu jausti kaip speniukai tampa jautrus-negi jau mano folikulai sprogo
O IUI tik rytoj po pietu
Kazi kas cia man darosi
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 02, 18:29)
Jau pradejau triznoti,nes siryt paryciais susileidau ovitreli,o jau dabar imu jausti kaip speniukai tampa jautrus-negi jau mano folikulai sprogo
O IUI tik rytoj po pietu
Kazi kas cia man darosi 
Nuramint negaliu, nes pati dar "žalia" nežinau ar čia taip turi būti ar ne?
Bet linkiu, tik stiprybės ir kantrybės ir žinoma vilties sulaukti stebuklėlio.
Aš irgi bijau, kaip ten man bus (susileisti reikės Pregnyl šeštadienį, o aš kaip tik tada būsiu Klaipėdoje (svečiuose), nu tai tikiuosi, kad ten man nieko nenutiks tokio
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 02, 17:29)
O IUI tik rytoj po pietu
Kazi kas cia man darosi 
Gerai,kad ne vien as cia psichuoju
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 02, 20:10)
Aš irgi bijau, kaip ten man bus (susileisti reikės Pregnyl šeštadienį, o aš kaip tik tada būsiu Klaipėdoje (svečiuose), nu tai tikiuosi, kad ten man nieko nenutiks tokio
, nes IUI tik pirmadienį bus.
uoj tikrai nieko tokio nenutiks
Sekmes naujai prisijungusioms
Murauske, aushra, linkiu, kad siandien viskas pavyktu puikiai
ir kad isitikintumet jog nebuvo cia del ko triznioti
Lietuva, o suniukas tai gerai
As irgi isigijau kalyte kai jau planavom leliuka ir ji tikrai kazkiek uzpilde ta tustuma. Nesiojau kaip leliuka kai buvo maza, o dar ir dabar daznai ja tebevadinam mergaite
jai jau tuoj bus 2m.
Murauske, aushra, linkiu, kad siandien viskas pavyktu puikiai
Lietuva, o suniukas tai gerai
Sėkmės dideliausios mergaitėms
šiandien besidarančioms IUI
Nekantriai laukiu Vilmuncės pasisakymo
Juda
kaip jautiesi?
Juda
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 03, 08:05)
Sėkmės dideliausios mergaitėms
šiandien besidarančioms IUI
Juda
kaip jautiesi?
Juda
Laukiam, laukiam
O kazin kur Švilpa prapuole?
Juda
kaip jautiesi?
[/quote]
Labas rytas. Relaks brauk mane iš sątrašėlio, vakar prasidėjo mmm, bet per tuos darbus nebuvo laiko kada parašyti. Nuo pirmadienio atostogauju, tai reik visus darbus nudirbti.
Rugpjūčio mėnesį aš praleidžiu, išskrendam atostogų
, o rugsėjį irgi tikriausiai neišeis, nes vyrui tuo metu bus komandiruotė. Taigi sugrįšiu pas jus tik spalį. Oi, tikiuosi ne pas Jus, nes Jūs jau visos busist
Linkiu vispms didelės sėkmės ir kad šis kartas būtų paskutinis
O jei kam ir nepasiseks nenukabinkit nosyčių
[/quote]
Labas rytas. Relaks brauk mane iš sątrašėlio, vakar prasidėjo mmm, bet per tuos darbus nebuvo laiko kada parašyti. Nuo pirmadienio atostogauju, tai reik visus darbus nudirbti.
Rugpjūčio mėnesį aš praleidžiu, išskrendam atostogų
Linkiu vispms didelės sėkmės ir kad šis kartas būtų paskutinis
O jei kam ir nepasiseks nenukabinkit nosyčių
QUOTE(judda @ 2007 08 03, 09:17)
Gaila
O dabar gerai pailsek ir vyk salin liudnas mintis
Vilmunce, auuuuu
Ji turbut vakar pasidare testuka ir isleke vel i kluba atsvesti sekmes, o dabar dar miega
QUOTE(Relaks @ 2007 08 03, 10:35)
Gaila
Vilmunce, auuuuu
Ji turbut vakar pasidare testuka ir isleke vel i kluba atsvesti sekmes, o dabar dar miega
Vilmunce, auuuuu
Relaks, ačiū, kad įtraukei ir mane Murauske ir Aushra - Dieve duok jums lėliukų.
Na mano paskutinis prisedimas prie PC iki IUI
Jausmas toks lyg laikyciau labai svarbu egzamina
Bet kaip nors isgyvensiu
Labai ramina tai,kad jus busit kartu su manimi mintyse ( bent as jau taip manau
)Negaliu prizadeti,ar papasakosiu kaip viskas buvo po proceduros,nes grize jauciu vos spesime i baliu-siandien mano tevuko jubiliejus-dienele uzimta,vien lakstymas
Bet as pasitengsiu