Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Po savaitgalio sugryzysi tikejausi bent jau truputi geru naujienu, o cia vin tik liudnos naujienos verysad.gif
Švilpa, Cooliuke, Gitta, laikykites mergytes 4u.gif Nors isivaizduoju, kaip sunku kai tenka vel susitaikyti su tokiu rezultatu unsure.gif

Gitta, man atrodo, kad tau labai per anksti mmm atejo g.gif Ar visada taip prasidedavo po IUI?

O as vel stoviu pirmoji eileje kaip nuosprendzio laukdama unsure.gif Jauciu, tokio pat sulauksiu, pojuciu visiskas nulis unsure.gif
Atsakyti

Gitta, man atrodo, kad tau labai per anksti mmm atejo g.gif Ar visada taip prasidedavo po IUI?

O as vel stoviu pirmoji eileje kaip nuosprendzio laukdama unsure.gif Jauciu, tokio pat sulauksiu, pojuciu visiskas nulis unsure.gif
[/quote]

Mergaites, kuri pasigrobe mano mmm?...nes mano kazkur dinge....niekur nerandu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Relaks, laikykis...Kad persikeltum i sarasiuko gala...Labai laikau kumstukus 4u.gif 4u.gif

Pachira, poilsis buvo super...Lauksim taves prisijungiancios...Na kol mmm nera, gal ir neprireiks IUI 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikute,man po polipo operacijos jos reguliarios 25 cd kaip laikrodis o si net velavo pora dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta. @ 2007 08 06, 09:10)
sveikute,man po polipo operacijos jos reguliarios  25 cd kaip laikrodis  o si net velavo pora dienu  smile.gif

O tai kelinta cd tau dare IUI? As kaip suprantu, tai mmm turi buti apie 14d po O arba IUI, nes ta diena turi sutapti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 06, 19:18)
O tai kelinta cd tau dare IUI? As kaip suprantu, tai mmm turi buti apie 14d po O arba IUI, nes ta diena turi sutapti g.gif

taip anuos kartus dare 13 cd,o si karta 16 cd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 06, 09:08)

Relaks, laikykis...Kad persikeltum i sarasiuko gala...Labai laikau kumstukus 4u.gif  4u.gif

Cia taip bandai isvengti keliones i Kauna su sampe? biggrin.gif
o gal tu savo mmm pametei kokiems 9men? lotuliukas.gif Tik testuka per anksti dareisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 06, 10:21)
Cia taip bandai isvengti keliones i Kauna su sampe? biggrin.gif
o gal tu savo mmm pametei kokiems 9men? lotuliukas.gif  Tik testuka per anksti dareisi g.gif

Na aisku, kad bandau...ir bandysiu iki galo, kad tik Tau pasisektu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kad man ciuciuka teplioja, tik kazkaip ne taip...temperatura buvo 37,1...Manau, kad jeigu iki vakaro nepramus reiks testa pakartot ryt ryte....alia jeigu mano menamoji O buvo taip velai, gal del to ir mmm veluoja...pilvo skausmai jau prasideda...taj gal jau greit pramus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 06 rugpjūčio 2007 - 09:06
labas mergaitės

ištiesų begalybė liūdnumo naujienose... likim kartu ir būkim stiprios.
Murauskė pasakyk to stebuklingo turto rezultatus, labai cekava ir kuom vyrą sveikatini? labai nuoširdžiai SĖKMĖS tau.
Atsakyti
Sanle, kaip laikaisi? 4u.gif
Likom saraselyje tik mes, galincios prisijungti prie Svetucios ir pagerinti liepos rezultatus lotuliukas.gif

Svetucia, kuria diena eini pas gyd zirniuku pasidziaugti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 06, 10:38)
Sanle, kaip laikaisi? 4u.gif

Svetucia, kuria diena eini pas gyd zirniuku pasidziaugti? 4u.gif

Pas gyd. einu rytoj, bet labai bijau, nes vis maudžia pilvą... Labai bijau rytojaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 08 06, 09:41)
labas mergaitės

ištiesų begalybė liūdnumo naujienose... likim kartu ir būkim stiprios.
Murauskė pasakyk to stebuklingo turto rezultatus, labai cekava ir kuom vyrą sveikatini? labai nuoširdžiai SĖKMĖS tau.

Turto rezultato is to begalinio jaudulio net nepaklausiau blush2.gif ,bet gine sake,kad thumbup.gif O MB nereikia net skatinti-jis is prigimties cempionas thumbup.gif ,jau ne vien del savo grikiuku,bet ir del gelezines kantrybes iskesti visus mano raudojimus,atejus mmm ir isterijos priepuolius,kai ima kankinti PMS doh.gif Labai juo didziuojuosi,nes IUI diena mes grikiukus pridavem VK,o ten jau nebebuvo laisvu kabinetu,tai MB tai dare tiesiog tuolete thumbup.gif Dar admine sako,ar zmogus susidoros psichologiskai TAI darydamas tuolete,bet viskas buvo greitai ir gerai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites man klausimelis iskilo...... siandien 3cd pilva maudena ir zinot kraujukas su tokiom , net nezinau kaip parasyti, kresuliukais gal isejo.ar tai normalu g.gif gal kam yra taip buve,gal bereikalo as cia suku sau galva blush2.gif
Atsakyti