Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Gitta. @ 2007 08 06, 13:56)
Mergaites man klausimelis iskilo...... siandien 3cd pilva maudena ir zinot kraujukas su tokiom , net nezinau kaip parasyti, kresuliukais gal isejo.ar tai normalu  g.gif  gal kam yra taip buve,gal bereikalo as cia  suku sau galva  blush2.gif

normalu, būdavo ir man taip, bet ne visada
Atsakyti
siaubas pradedi prisigalvoti visokiu nesamoniu sau.... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 06, 13:51)
Turto rezultato is to begalinio jaudulio net nepaklausiau blush2.gif ,bet gine sake,kad thumbup.gif  O MB nereikia net skatinti-jis is prigimties cempionas thumbup.gif ,jau ne vien del savo grikiuku,bet ir del gelezines kantrybes iskesti visus mano raudojimus,atejus mmm ir isterijos priepuolius,kai ima kankinti PMS doh.gif Labai juo didziuojuosi,nes IUI diena mes grikiukus pridavem VK,o ten jau nebebuvo laisvu kabinetu,tai MB tai dare tiesiog tuolete thumbup.gif Dar admine sako,ar zmogus susidoros psichologiskai TAI darydamas tuolete,bet viskas buvo greitai ir gerai thumbup.gif  mirksiukas.gif

Nezinau, gal rasei jau ax.gif bet del kokiu bedu jums pasiule IUI g.gif Jei vyro turtas geras, gal butu ir su stimuliacijom vis tiek uzkibes zirniukas?
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 06, 15:10)
Nezinau, gal rasei jau ax.gif  bet del kokiu bedu jums pasiule IUI g.gif  Jei vyro turtas geras, gal butu ir su stimuliacijom vis tiek uzkibes zirniukas?

Nu va jau ir po visko.
Procedūra praėjo greitai ir gerai, nors nepasakyčiau, kad labai maloni schmoll.gif
Vyro turtą pavyko išsukti iki 6 mln. (A+B sudėjus), nes iki to labai judrių visai nebuvo ir iš viso rodos tik 1 mln. tebuvo. Bet gydytoja sakė, kad dar visai neblogia pavyko išsukti (5 kartus pagerėjo), nors prastoka, bet įmanoma, nes sakė ir dar su blogesne darė ir vienai net pavyko berods tik su 200 000, net milijono nebuvo blink.gif Puikiai suvokiam mūsų mažas galimybes, bet labai tikimės stebuklo iš Dangaus siųsto, o kaip jau bus taip.
Na tai dabar belieka laukti 2 savaitėles (gerti duhpaston) ir tada liepos 20 d. testuką darytis reikės. O kaip jūs darėt? Ar lygiai tą dieną (nu po dviejų savaičių) darėtės testą ar dar palaukėt kelias dieneles?
Dabar tik laukti, laukti, laukti belieka.

P.S. Beje - paskutiniai gandrai iš Lietuvos išskrenda rugpjūčio 24 d., tai gal sakau dar suspėsim kokį vieną nutvert 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 06 rugpjūčio 2007 - 13:46
Lietuva,ramaus tau laukimo ir statistikos pagerinimo nestuke.gif nekantriai lauksim tavo geru ziniu blush2.gif
Atsakyti
Lietuva: ramaus ir lengvo tau laukimo 4u.gif nuosirdziai tikiu kad gandra pagausi nestuke.gif
Atsakyti
Na Lietuva,sėkmės tau dideliausios 4u.gif Laukimas tai nėr pats lengviausias užsiėmimas.
Tai Svetucia vis tik turi gerų žinių?Vau kaip gražu.
Relaks,ir tu jau lauki,matau,kad tau pasisektų.Jauti ką nors gero?(pykinimą pvz?)Žinau kad dar anksti,bet taip smalsu.

Aš irgi nedarysiu pertraukos,vėl startuoju su clo+gonalis bigsmile.gif Ai,po atostogų,pailsėjus,gal kas įvyks.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 06, 16:40)
Na Lietuva,sėkmės tau dideliausios 4u.gif Laukimas tai nėr pats lengviausias užsiėmimas.
Tai Svetucia vis tik turi gerų žinių?Vau kaip gražu.
Relaks,ir tu jau lauki,matau,kad tau pasisektų.Jauti ką nors gero?(pykinimą pvz?)Žinau kad dar anksti,bet taip smalsu.

Aš irgi nedarysiu pertraukos,vėl startuoju su clo+gonalis bigsmile.gif Ai,po atostogų,pailsėjus,gal kas įvyks.

Pagirtinas tavo atkaklumas thumbup.gif Zemai lenkiu galva 4u.gif
As tai jau dabar isivaizduoju, kaip vilti prarasiu jei nepavyks, rankos nusvirs, tai zinau, kad darysiu pertraukele, sakyciau priverstine ax.gif
O jausti, tai nieko visai nejauciu schmoll.gif Krutines jautrumas jau pries kelias dienas dingo unsure.gif Jauciu, kad nieko cia gero nebus unsure.gif Na dar pilvo apacia kartais truputi pamaudzia. O dar ta laukimo itampa is proto veda, sugebejau net mamai pasakyti, kad ji ne taip reaguoja i mano laukima ir visa ta reikala apskritai, tai sugebejom susipykti, apsibliauti ir susitaikyti vel. blush2.gif
Siandien per pietus vos nesukvailiojau testo pasidaryti, metosi vienas stalciuje namuose blush2.gif Bet jau kavos buvau isgerusi, tai susilaikiau ax.gif Taip noriu ta vina bruksni pamatyti, nuzliumbti posma ir nebegadinti niekam nervu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ach,Relaks,kokios keistos nuotaikos tave užpuolė.Mesk iš galvos tas kvailas mintis.Gal būt pavyks.Jei nori žliumbti žliumbk dabar,nelauk to 1 brūkšnio.Linkiu tau jo ir nebepamatyt daugiau.Gadink visiem nervus kiek lenda,Tu čia svarbiausia.
Baisu baisu,bet saulė šviečia,švies ir rytoj kas benutiktų,vis tiek mes laimėsim,nepasiduosim.Sutarta?
O su testu luktelk truputuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 06, 17:40)

Na švilpa, tu ir spartuole...as jau niekaip taves nepavysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif gero derliaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Relaks laikykis, suprantu tavo nora gadint testuka...Kelinta cd pas tave...
paskaiciau mm zurnale, tokia grazia istorija...taip smagu ant dusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 06, 14:10)
Nezinau, gal rasei jau ax.gif  bet del kokiu bedu jums pasiule IUI g.gif  Jei vyro turtas geras, gal butu ir su stimuliacijom vis tiek uzkibes zirniukas?

Na mes jau buvom aptureje penkias stimuliacijas-ir nieko schmoll.gif Jau ir progesterona buvo pakele gonalio pagalba,bet visgi snipstas gaudavosi g.gif Cia gali buti kalta kokia nors endometrioze arba tiesiog imuninis nesuderinamumas g.gif Tai jei sis kartas nepasiseks, ieskosim slieku giliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 06, 18:54)
Na mes jau buvom aptureje penkias stimuliacijas-ir nieko schmoll.gif Jau ir progesterona buvo pakele gonalio pagalba,bet visgi snipstas gaudavosi g.gif Cia gali buti kalta kokia nors endometrioze arba tiesiog imuninis nesuderinamumas g.gif Tai jei sis kartas nepasiseks, ieskosim slieku giliau rolleyes.gif

murauske, pas mb taip pat viskas puiku...o as su endometrioze su IUI kovoju...Ar jauti kokius end pozymius...ar tik siaip speji?
Atsakyti