Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 08 06, 17:55)
murauske, pas mb taip pat viskas puiku...o as su endometrioze su IUI kovoju...Ar jauti kokius end pozymius...ar tik siaip speji?

Zinai,kai bandai rasti atsakymus i rupimus klausimus,tai gali prisigalvoji visko doh.gif Atrodo ir mmm kraujavimas yra ne toks koks turi buti,ir kartais smileysex.gif skausmingas g.gif Ir tada jau taikau sau diagnoze doh.gif Zodziu,pagyvensim pamatysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 06, 18:59)
Zinai,kai bandai rasti atsakymus i rupimus klausimus,tai gali prisigalvoji visko doh.gif Atrodo ir mmm kraujavimas yra ne toks koks turi buti,ir kartais  smileysex.gif skausmingas g.gif Ir tada jau taikau sau diagnoze doh.gif Zodziu,pagyvensim pamatysim g.gif

Na tikekimes, kad viskas bus gerai...o paskui ziuresi...po maza zingsni ir kada nors bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 06, 17:49)
Ach,Relaks,kokios keistos nuotaikos tave užpuolė.Mesk iš galvos tas kvailas mintis.Gal būt pavyks.Jei nori žliumbti žliumbk dabar,nelauk to 1 brūkšnio.Linkiu tau jo ir nebepamatyt daugiau.Gadink visiem nervus kiek lenda,Tu čia svarbiausia.
Baisu baisu,bet saulė šviečia,švies ir rytoj kas benutiktų,vis tiek mes laimėsim,nepasiduosim.Sutarta?
O su testu luktelk truputuką rolleyes.gif

Na va, gavau velniu truputi blush2.gif Tikiuosi iseis i nauda ir kantrybes prides ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 06, 17:53)
Relaks laikykis, suprantu tavo nora gadint testuka...Kelinta cd pas tave...

Jau 10d po IUI ax.gif
Prisiskaiciau as apie testukus ir vaiduokliukus nestukiu skyriuje, tai ir pradejo sikna svilti blush2.gif
O is tikruju, tai as sau buvau pazadejusi HCG pasidaryti penktadieni jei nebus dar mmm. bent jau butu matyt jei kas bande kabintis ar visiskas pravalas ar nestuke.gif
Be to sestadieni eisiu i dideli gimtadieni, tai zinosiu ar galiu su stipriaisiais gerimais draugauti ar slanga apsimetineti reiketu. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 06, 17:59)
Zinai,kai bandai rasti atsakymus i rupimus klausimus,tai gali prisigalvoji visko doh.gif Atrodo ir mmm kraujavimas yra ne toks koks turi buti,ir kartais  smileysex.gif skausmingas g.gif Ir tada jau taikau sau diagnoze doh.gif Zodziu,pagyvensim pamatysim g.gif

Del tu netokiu mmm tai drinks_cheers.gif pritariu. Viena karta esu netgi NT po mmm dariusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Relaks,jokių velnių ten nė su žiburiu nerasi.Tiesiog viskas ką darai yra teisinga,nori verkti-verki,nori zirzti-zirzi,viskas yra laiku ir vietoj.Gyvenimas baisiai trumpas.Ir tik tu pati jauti kas tau geriausia.Tai ir varyk pakėlus bures. Net jei norėtum tris kart per dieną šlapint testą,kokio galo sau to neleidus:superTikrai pagalvojau kad ir aš per rimtai gyvenu.Kažką teks keist lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jetus,tik dabar paziurejau atidziau Relaks sarasiuka-gi tarp nestuke.gif nera nei vienos,kuri po pirmo IUI pastojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 06, 22:41)
Jetus,tik dabar paziurejau atidziau Relaks sarasiuka-gi tarp  nestuke.gif  nera nei vienos,kuri po pirmo IUI pastojo g.gif

juk tau dar ne velu ta sarasiuka biskiuka pakeisti mirksiukas.gif nuosirdziai tau to linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 06, 20:11)
Relaks,jokių velnių ten nė su žiburiu nerasi.Tiesiog viskas ką darai yra teisinga,nori verkti-verki,nori zirzti-zirzi,viskas yra laiku ir vietoj.Gyvenimas baisiai trumpas.Ir tik tu pati jauti kas tau geriausia.Tai ir varyk pakėlus bures. Net jei norėtum tris kart per dieną šlapint testą,kokio galo sau to neleidus:superTikrai pagalvojau kad ir aš per rimtai gyvenu.Kažką teks keist lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tavo zodziai buvo tokie tinkami, kad vakar po jusu pasisakymu susiemiau ir pasiryzau laukti penktadienio thumbup.gif Jei nebus dar mmm, darysiu hcg smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes,

kaip Jus laikotes?

mano mmm kazkur dinge, gal kuri mate? testas neigiamas...temperatura 37,2...Jau pradeda atsibost...jeigu rytoj dar nesusirgsiu mano hormoniniai tyrimai prapuls...nes savaitgali kaip suprantu nelabai kur pasidaryciau...
Sekmes Jums as visada su Jumis group.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 06, 22:41)
Jetus,tik dabar paziurejau atidziau Relaks sarasiuka-gi tarp  nestuke.gif  nera nei vienos,kuri po pirmo IUI pastojo g.gif

taip, sarasiuke tokiu nera unsure.gif Bet juk daug merginu darosi IUI ir neraso SM. Tikiu, kad tikrai turi buti pastojusiu po 1IUI smile.gif O tu tikrai gali pagerinti musu sarasiuka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 07, 08:02)
Labas rytas mergytes,

kaip Jus laikotes?

mano mmm kazkur dinge, gal kuri mate? testas neigiamas...temperatura 37,2...Jau pradeda atsibost...jeigu rytoj dar nesusirgsiu mano hormoniniai tyrimai prapuls...nes savaitgali kaip suprantu nelabai kur pasidaryciau...
Sekmes Jums as visada su Jumis group.gif

O kelinta tau cd ir kiek jau veluoja? BT tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 07, 09:03)
taip, sarasiuke tokiu nera unsure.gif  Bet juk daug merginu darosi IUI ir neraso SM. Tikiu, kad tikrai turi buti pastojusiu po 1IUI smile.gif  O tu tikrai gali pagerinti musu sarasiuka mirksiukas.gif

Kazkur skyreliuose yra IUI statistika, tai kiek pamenu ten daugiausia su 1 IUI pastojusiu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Relaks @ 2007 08 07, 09:04)
taip, sarasiuke tokiu nera unsure.gif  Bet juk daug merginu darosi IUI ir neraso SM. Tikiu, kad tikrai turi buti pastojusiu po 1IUI smile.gif  O tu tikrai gali pagerinti musu sarasiuka mirksiukas.gif
Papildyta:
O kelinta tau cd ir kiek jau veluoja? BT tai  thumbup.gif

32 blush2.gif blush2.gif gal dar ir nedaug, bet paskutinius 0,5 metu buvo 28 cd...

Relaks, o tu ar nedarei testuko? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 07 rugpjūčio 2007 - 07:08
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 07, 08:06)

Relaks, o tu ar nedarei testuko? mirksiukas.gif

Ne schmoll.gif tapau kantri thumbup.gif Net BT nematuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 07, 09:09)
Ne schmoll.gif tapau kantri thumbup.gif Net BT nematuoju schmoll.gif

bis.gif uz kantrybe gelezine
Atsakyti