Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 08 07, 13:02)
Gausi i bliuske, kad taip rasai...kam tada visai daryt...Jeigu darom vadinasi bus...ir ne kaip kitaip...

Darau, kad daryt, bet mano didziausias tikejimas buvo per 1 IUI, buvau tada isitikinusi, kad turi pavykti. Geda prisipazinti, bet visa ta laiko po 2IUI laukiau, bet buvau nusiteikusi, kad vi tiek nepavyks g.gif Gal man reikia daugiau laiko, kad ta viltis vel butu didele.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 07, 14:14)
Darau, kad daryt, bet mano didziausias tikejimas buvo per 1 IUI, buvau tada isitikinusi, kad turi pavykti. Geda prisipazinti, bet visa ta laiko po 2IUI laukiau, bet buvau nusiteikusi, kad vi tiek nepavyks g.gif Gal man reikia daugiau laiko, kad ta viltis vel butu didele.

o man kazkaip po 3 iui jau labai tikejau, kad pavyks ...bet ne...na dabar po menesiuko laukimo jau taip tikiu, taip tikiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif alia dar iki IUI toli doh.gif doh.gif kai pasidarysiu hormonus, kai nuleis ant zemes...nespesiu braidyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 07, 13:26)
o man kazkaip po 3 iui jau labai tikejau, kad pavyks ...bet ne...na dabar po menesiuko laukimo jau taip tikiu, taip tikiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif alia dar iki IUI toli doh.gif  doh.gif kai pasidarysiu hormonus, kai nuleis ant zemes...nespesiu braidyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neprisigalvok is anksto sau bedu schmoll.gif
As jau uzsiregistravau pas gyd kitos savaites pabaigoj, tai bandysiu tartis del laparaskopijos ir paklausiu, gal vertetu skydliauke issitirti, nes buvo su ja bedu.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 07, 14:32)
Neprisigalvok is anksto sau bedu schmoll.gif 
As jau uzsiregistravau pas gyd kitos savaites pabaigoj, tai bandysiu tartis del laparaskopijos ir paklausiu, gal vertetu skydliauke issitirti, nes buvo su ja bedu.

tai va del tos skydliaukess hormonu ir bijau....maza ka jie ten nusigamina g.gif g.gif
Atsakyti
Merginos patarkite prasau 4u.gif
Ar verta daryti HCG 23CD? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 07, 14:02)
Merginos patarkite prasau  4u.gif
Ar verta daryti HCG 23CD?  blush2.gif

O kiek cia dienu po O?
Atsakyti
manau, kad 10-12 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 07, 14:20)
manau, kad 10-12  blush2.gif

Manau, kazka turetu rodyti jau, o jei 12, tai tikrai smile.gif Ar nuojauta sako, kad kazkas gali buti? Ar jauti ka nors neiprasto?ax.gif
Atsakyti
KAzkaip labai noriu tiketi, kad nestuke.gif
Siaip krutine skauda, na bet ir pries mmm ir skauda, na net nezinau...
Labai noriu isvengti pirmo IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 07, 14:28)
KAzkaip labai noriu tiketi, kad  nestuke.gif
Siaip krutine skauda, na bet ir pries mmm ir skauda, na net nezinau...
Labai noriu isvengti pirmo IUI  ax.gif

Net nezinau, ka ir patarti g.gif Sakyciau palauk keleta dieneliu, gal mmm neateis ar paprasta testuka galesi pasidaryti, bet pati zinau, kaip yra su ta kantrybe blush2.gif todel, manau, elkis taip, kaip tau nuojauta sako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 07, 14:32)
Net nezinau, ka ir patarti g.gif Sakyciau palauk keleta dieneliu, gal mmm neateis ar paprasta testuka galesi pasidaryti, bet pati zinau, kaip yra su ta kantrybe blush2.gif  todel, manau, elkis taip, kaip tau nuojauta sako mirksiukas.gif

Jauciu palauksiu iki 25 cd ir tada testuka pirksiu g.gif
Atsakyti
Algirda, o kaip tavo nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti