Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vilmunce @ 2007 08 07, 20:40)
Nusipirk rapipreg, prasitestuok ir ryte atsikėlusi rasi vaiduoklį, bent pas mane jie visi suvaiduoklėja per naktį  lotuliukas.gif

Po pirmo IUI nei after10 nei rapipreg nesuvaiduoklejo nei po dienos nei po nakties g.gif Budavo tik vienas bruksnys ir balta balta kur dairais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 07, 20:45)
Po pirmo IUI nei after10 nei rapipreg nesuvaiduoklejo nei po dienos nei po nakties g.gif Budavo tik vienas bruksnys ir balta balta kur dairais g.gif

sveikia atvykus į vaiduoklių pasaulį 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 07, 20:48)
sveikia atvykus į vaiduoklių pasaulį  4u.gif  lotuliukas.gif

Turbut cia musu gyd kartu su grikiukais ir vaiduokliu mums prileido lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 07 rugpjūčio 2007 - 20:10
relaks wink.gif

jau as tau pavydziu blush2.gif
Atsakyti
Svetucia, sirdele, kaip Tau sekesi?

Relaks, gal ir tu dar viena testuka sprendei? Pamacius vaiduokli vistiek nerami naktis tikriausiai buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 08 rugpjūčio 2007 - 07:32
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 07:12)
svetucia, sirdele, kaip Tau sekesi?

Labas rytas 4u.gif
Na man vakar rado žirniuką ten kur reikia, nustatė, kad kažkur 5 sav., bet .... daktarėliui kažkas nepatiko mano gimdoje verysad.gif Tai liepė dar penktadienį pasirodyti pasidarius išsamų HCG ir progesterono tyrimą... Taigi dar džiaugtis bijau... Ir jei Jus neprieštarausit norėčiau iki penktadienio pabūti viršutinėje sąrašėlio dalyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 08, 09:35)
Labas rytas  4u.gif
Na man vakar rado žirniuką ten kur reikia, nustatė, kad kažkur 5 sav., bet .... daktarėliui kažkas nepatiko mano gimdoje verysad.gif  Tai liepė dar penktadienį pasirodyti pasidarius išsamų HCG ir progesterono tyrimą... Taigi dar džiaugtis bijau... Ir jei Jus neprieštarausit norėčiau iki penktadienio pabūti viršutinėje sąrašėlio dalyje  ax.gif

Na Svetucia, laikykis...viskas bus gerai...Palaikymo komanda su tavim... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 08, 08:35)
Labas rytas  4u.gif
Na man vakar rado žirniuką ten kur reikia, nustatė, kad kažkur 5 sav., bet .... daktarėliui kažkas nepatiko mano gimdoje verysad.gif  Tai liepė dar penktadienį pasirodyti pasidarius išsamų HCG ir progesterono tyrimą... Taigi dar džiaugtis bijau... Ir jei Jus neprieštarausit norėčiau iki penktadienio pabūti viršutinėje sąrašėlio dalyje  ax.gif

Svetucia, laikykis ir tikekis, kad viskas bus gerai 4u.gif Bent jau gera zinia, kad zirniukas vietoj thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 08:12)

Relaks, gal ir tu dar viena testuka sprendei? Pamacius vaiduokli  vistiek nerami naktis tikriausiai buvo?  mirksiukas.gif

Daugiau negadinau testuku, dar kaupiuosi biggrin.gif O nakti tai prisapnavau kruva testuku, kai kurie tik buvo su vaiduokliais, o kiti neigiami biggrin.gif

Kaip tu? Ar gryzo tavo mmm, o gal irgi testuka kartosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 09:54)
Svetucia, laikykis ir tikekis, kad viskas bus gerai 4u.gif  Bent jau gera zinia, kad zirniukas vietoj thumbup.gif
Papildyta:
Daugiau negadinau testuku, dar kaupiuosi biggrin.gif  O nakti tai prisapnavau kruva testuku, kai kurie tik buvo su vaiduokliais, o kiti neigiami biggrin.gif

Kaip tu? Ar gryzo tavo mmm, o gal irgi testuka kartosi? biggrin.gif

vakar ciuciuka kraujo pasirode ir viskas...siand jau i tulika uzsilaksciau beziuredama ar nepramuse...ir pas gyd uzsirasiau ketvirtadieniui, kaip kokia vista...Tai ka reiks greiciausiai neit nes jau turetu gonali skirt ir rodyt kaip leistis...Bet jeigu mmm normaliai nera...tai nezinau nei kur detis...
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 08, 09:35)
Labas rytas  4u.gif

Labai džiaugiuos dėl žirniuko, bet žinma reikia palaukti ir įsitikinti, kad viskas OK.
Kad tik viskas pasisektų.

P.S> Dabar kino teatruose rodomas filmas "Užkibo" ir ten pavaizduota, kaip panikė blink.gif apspangsta sužinojusi (nu tipo nelauktai visia ir neplanuotai ir šokas ir pan.), gyvenimo ironija..... o mes visos tik ir laukiame to išsvajoto, išgalvoto išsapnuoto žodžio "UŽKIBO"
To ir linkiu Svetucia tau ir kitoms laukiančioms.
Atsakyti
Ačiū wub.gif mergaitės,
Man labai svarbus JŪSŲ palaikymas ... Tikiuosi geriausio ..... o bus kaip bus ...
Atsakyti
Sveikos mergiotes 4u.gif

Svetucia, viskas bus gerai, pamatysi wub.gif

O vakar ant mano kedes viena nestuke trumpam buvo atsisedus, sakau gal koki uzkrateli paliko lotuliukas.gif, tai kai jinai pakilo nuo kedes, as tik sast i ta vietele lotuliukas.gif

Atsakyti