Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

O vakar ant mano kedes viena nestuke trumpam buvo atsisedus, sakau gal koki uzkrateli paliko lotuliukas.gif, tai kai jinai pakilo nuo kedes, as tik sast i ta vietele lotuliukas.gif
[/quote]

Na jei isispildytu, tai turbut kviestumem visos tave i svecius lotuliukas.gif

Kazin kaip Sanle laikosi? Mes panasiu laiku IUI darem g.gif
Atsakyti
Svetučia,širdele,laikykis,laikykis nestuke.gif 4u.gif laikom kumščius.

Laukiu,tau irgi kažkas įdomaus daros,ar ne?

Relaks,kaupkis,eik Svetučios pėdom .

Tikrai,galėsim daryt sėdėjimo ant kėdės vakarėlį thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Švilpa,2007 08 08, 13:00]

Daros, daros...Kazkuri mergaite mano mmm pasistvere ir neprisipazista...jau 2 testukai sugadinti ir nieko...ciuciuka pateplioja...vakar buvo jau ir kraujuko pasirode...tai pas gyd uzsirasiau, jau galvoju su gonaliu startuosiu...ir va kad nori...siand vel ramu...su ciuciuku pateliojimu...nueisiu ryt ir sakysiu, atejau i Jusu grazias akis paziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nereikia man nei vaistu nieko...as tik siaip uzejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 08, 12:22]
[quote=Švilpa,2007 08 08, 13:00]

Daros, daros...Kazkuri mergaite mano mmm pasistvere ir neprisipazista...jau 2 testukai sugadinti ir nieko...ciuciuka pateplioja...vakar buvo jau ir kraujuko pasirode...tai pas gyd uzsirasiau, jau galvoju su gonaliu startuosiu...ir va kad nori...siand vel ramu...su ciuciuku pateliojimu...nueisiu ryt ir sakysiu, atejau i Jusu grazias akis paziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nereikia man nei vaistu nieko...as tik siaip uzejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Laukiu, o nenori pasidaryti HCG, vis aiskiau bus g.gif nes pas tave veluoja jau gana stipriai rolleyes.gif
Atsakyti
Svetucia, kad gimdoje wub.gif o tas kažkas, kur nepatiko, gal dvynys koks priskretęs mirksiukas.gif jei jau hcg liepė pasidaryt ax.gif

Laukiu, varai greit HCg darytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 08 rugpjūčio 2007 - 11:42
Laukiu, varai greit HCg darytis doh.gif
[/quote]

Mergaites gi pas mane nei 1 folikulo nebuvo, del to ir IUI nebuvo darytas 4u.gif 4u.gif o ciklu yra ir anksciau budave kai tiek veluodavo...rytoj nueisiu pas gyd paziures gal kokia cista uzsiauginau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 08 rugpjūčio 2007 - 11:57
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 12:56)
Mergaites gi pas mane nei 1 folikulo nebuvo, del to ir IUI nebuvo darytas 4u.gif  4u.gif  o ciklu yra ir anksciau budave kai tiek veluodavo...rytoj nueisiu pas gyd paziures gal kokia cista uzsiauginau doh.gif  doh.gif

sorry, atsiimu, galvojau tu po iui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 08 rugpjūčio 2007 - 12:03
Per pietus vel pasidariau testuka ax.gif (after10) Is pradziu tikrai jokiu vaiduoklio nesimate, o dabar, praejus valandai, jis pradejo matytis, bet tikrai vos vos iziurimas, kad net galima pagalvoti, kad tai mano fantaziju vaisius g.gif Bijau net ka ir pradeti galvoti unsure.gif Tai darau gala testu gadinimams ir ryt ryte vaziuoju nuleisti kraujuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 15:13)
Per pietus vel pasidariau testuka  ax.gif  (after10) Is pradziu tikrai jokiu vaiduoklio nesimate, o dabar, praejus valandai, jis pradejo matytis, bet tikrai vos vos iziurimas, kad net galima pagalvoti, kad tai mano fantaziju vaisius g.gif Bijau net ka ir pradeti galvoti unsure.gif Tai darau gala testu gadinimams ir ryt ryte vaziuoju nuleisti kraujuka smile.gif

Lauksime tesinio lotuliukas.gif is vaiduokliu gyvenimo
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 14:17)
Lauksime tesinio  lotuliukas.gif is vaiduokliu gyvenimo

Vaiduokliu nebebus daugiau tongue.gif Prasides skaiciai, jauciu, tokie apie nuli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 15:28)
Vaiduokliu nebebus daugiau tongue.gif  Prasides skaiciai, jauciu, tokie apie nuli unsure.gif

na pagyvensim pamatysim...Kazin, ka sia nakti sapnuosi? ar tik ne vampyrus, krauja gerencius? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 14:30)
na pagyvensim pamatysim...Kazin, ka sia nakti sapnuosi? ar tik ne vampyrus, krauja gerencius? lotuliukas.gif

Turbut panasiai lotuliukas.gif
O siaip vilciu per daug nededu, nes kiek dabar visur priskaiciau apie vaiduoklius tai jie dazniau apgauna verysad.gif
Atsakyti