Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 15:39)
Turbut panasiai lotuliukas.gif
O siaip vilciu per daug nededu, nes kiek dabar visur priskaiciau apie vaiduoklius tai jie dazniau apgauna verysad.gif

nu zinai...bet as pvz gyvenime nei 1 vaiduoklio nesu maciusi...sunkiausia, dabar islaukt...nu bet tu pas mus stipri...o rytoj apie pietus jau ir skaicius turesim mirksiukas.gif
Papildyta:
Lina27, kaip Tu?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 14:42)
nu zinai...bet as pvz gyvenime nei 1 vaiduoklio nesu maciusi...sunkiausia, dabar islaukt...nu bet tu pas mus stipri...o rytoj apie pietus jau ir skaicius turesim mirksiukas.gif
Papildyta:
Lina27, kaip Tu?

Tai tik tas ir mane teguodzia, kad ir as niekada vaiduokliu nemaciusi g.gif O stiprybes tai man oi kaip truksta, antra diena darbe nieko neina nei susikaupti nei dirbti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 15:51)
Tai tik tas ir mane teguodzia, kad ir as niekada vaiduokliu nemaciusi g.gif O stiprybes tai man oi kaip truksta, antra diena darbe nieko neina nei susikaupti nei dirbti schmoll.gif

laikykis mazute...o gal dar vakare kraujuka jeigu priduotum, gal jau ryte atsakyma turetum....? Laikau ir ranku ir koju nagus uzspaudus mirksiukas.gif

Kaip Lakiukas? kokiu naujienu turi? jau seniai besirodei g.gif g.gif g.gif gal zvake bus padejusi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 08 rugpjūčio 2007 - 13:59
Relaks lotuliukas.gif gerai,gerai,taip ir toliau,sakiau kad iki penktadienio antras brūkšnys užaugs ax.gif O iš tikro labai tikiuosi kad Tau pasiseks.Lauksim rytoj atsakymo.

O ką Lakiukas darė su žvake?Nes dabar susirinksiu visus prietarus ir visus šventai įvykdysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 08, 16:17)
Relaks lotuliukas.gif gerai,gerai,taip ir toliau,sakiau kad iki penktadienio antras brūkšnys užaugs ax.gif O iš tikro labai tikiuosi kad Tau pasiseks.Lauksim rytoj atsakymo.

O ką Lakiukas darė su žvake?Nes dabar susirinksiu visus prietarus ir visus šventai įvykdysiu thumbup.gif

laike kojas iskelus kaip zvake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 14:57)
laikykis mazute...o gal dar vakare kraujuka jeigu priduotum, gal jau ryte atsakyma turetum....? Laikau ir ranku ir koju nagus uzspaudus mirksiukas.gif

Gera minti davei thumbup.gif nors ne blondine, bet niekada nepagalvojau, kad ir po pietu galiu krauja priduoti doh.gif Tai nulekiau, nuleidao, atsakymas po 2val bus biggrin.gif Atsibodo i ta testa ziureti ir galvoti ar vaidenasi man ar ne, tai dabar bent jau bus aisku Turiu vyno butelaiti namuose, tai vienu atveju pravers jei ka g.gif
Atsakyti
Relaks 4u.gif nekantriai laukiam žinių wub.gif
Ir dar ... vaiduokliai ne visuomet apgauna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 15:43)
  Tai nulekiau, nuleidao, atsakymas po 2val bus biggrin.gif  Atsibodo i ta testa ziureti ir galvoti ar vaidenasi man ar ne, tai dabar bent jau bus aisku Turiu vyno butelaiti namuose, tai vienu atveju pravers jei ka g.gif

Nu šaunuolė,ryžtingai tu čia susidorojai,dabar 2 val. kabosim prie kompo,lauksim rezultatų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 15:43)
Gera minti davei thumbup.gif  nors ne blondine, bet niekada nepagalvojau, kad ir po pietu galiu krauja priduoti doh.gif  Tai nulekiau, nuleidao, atsakymas po 2val bus biggrin.gif  Atsibodo i ta testa ziureti ir galvoti ar vaidenasi man ar ne, tai dabar bent jau bus aisku Turiu vyno butelaiti namuose, tai vienu atveju pravers jei ka g.gif

Relaks, tyliai tyliai laukiame thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 08, 15:57)
Kaip Lakiukas? kokiu naujienu turi? jau seniai besirodei g.gif  g.gif  g.gif gal zvake bus padejusi? mirksiukas.gif

Lakiukas dirba kaip bėris, žvakė nepadėjo , aš jau persirgau..., o tu, Laukiu, dar net nepradedi.. žiūrėk gal koks stebuklas bus wub.gif labai sugundei anksčiau darytis laparaskopiją, bet U iki 09,03 atostogauja verysad.gif Tai aš kaip palaikymo komanda..Sėkmės Svetučiai ir Relaks.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 16:43)
Gera minti davei thumbup.gif  nors ne blondine, bet niekada nepagalvojau, kad ir po pietu galiu krauja priduoti doh.gif  Tai nulekiau, nuleidao, atsakymas po 2val bus biggrin.gif  Atsibodo i ta testa ziureti ir galvoti ar vaidenasi man ar ne, tai dabar bent jau bus aisku Turiu vyno butelaiti namuose, tai vienu atveju pravers jei ka g.gif

Nu jau tos 2 valandėlės prabėgo. Įdomu, koks kraujo rezultatas?????? g.gif
Juk kabom pareigingai ant kompo visos pioneers.gif
Atsakyti
HCG <0,1 verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Visgi vaiduokliai melagiai verysad.gif
Turesiu laiko dabar iki kokio lapkricio vilti sustiprinti ir vel bandyti smile.gif
Atsakyti