Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Svetucia, laikome uz tave kumstukus ir laukiame taves sugriztant is daktariuko friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 10, 08:09)
Labas rytas  4u.gif
Palinkėkit man sėkmės ir laikykit kumštukus už mane ...
10 val. išvažiuoju pas daktarėli . labai bijau  scare.gif  ir tikiuosi, kad šis nėštumas baigsis sėkmingai  bigsmile.gif

Jau suspaudziau visus keturi kumstukus ir stipriai laikau 4u.gif
Lauksim is taves ziniu ir kazkodel tikiu, kad jos bus tikrai geros mirksiukas.gif
Jau pirstus niezti perkelti tave i saraselio apacia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 10, 09:46)
Svetucia, laikome uz tave kumstukus ir laukiame taves sugriztant is daktariuko  friends.gif

Tikrai taip ir ranku ir koju pirstukai suspausti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazin kaip Sanlei sekasi g.gif
Atsakyti
kazin kaip Sanle sekasi,gal prisides prie Svetucios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 10, 10:39)

Rimute222, kada tu IUI daraisi?
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 10, 09:39)

Galet prisideti thumbup.gif

Ir Murauske su Aushra sau savaitele pralauke biggrin.gif Kaip jauciates merginos? smile.gif
As per tuos du IUI studijavau savo pojucius ir padariau tokia isvada, kad kadangi kokia gera savaite po IUI budavo visokiu nestuke.gif pojuciu, tai jie galejo buti tik vaistu likuciu salygoti, o kai jau tie vaistai pasisalino is organizmo, tai kartu su visais pojuciais g.gif
Tad linkiu mergytes, kad ir po savaites ir dar veliau jaustumet kazka reiksmingo thumbup.gif gavosi kaip tostas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 10 rugpjūčio 2007 - 08:48
QUOTE(Relaks @ 2007 08 10, 10:47)

Ir Murauske su Aushra sau savaitele pralauke biggrin.gif  Kaip jauciates merginos? smile.gif
As per tuos du IUI studijavau savo pojucius ir padariau tokia isvada, kad kadangi kokia gera savaite po IUI budavo visokiu  nestuke.gif  pojuciu, tai jie galejo buti tik vaistu likuciu salygoti, o kai jau tie vaistai pasisalino is organizmo, tai kartu su visais pojuciais g.gif 
Tad linkiu mergytes, kad ir po savaites ir dar veliau jaustumet kazka reiksmingo thumbup.gif  gavosi kaip tostas  ax.gif

tikra poete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 10, 09:47)
Rimute222, kada tu IUI daraisi?

as tai jau ipusejau savo KT pakuote,tai kazkur rugpjucio gale pradesiu blush2.gif Relaks,prie liepos statistikos nespeju,rugpjucio irgi,tai gal tik rugseji padesiu pagerint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Relaks @ 2007 08 10, 09:47)

Ir Murauske su Aushra sau savaitele pralauke biggrin.gif  Kaip jauciates merginos? smile.gif
As per tuos du IUI studijavau savo pojucius ir padariau tokia isvada, kad kadangi kokia gera savaite po IUI budavo visokiu  nestuke.gif  pojuciu, tai jie galejo buti tik vaistu likuciu salygoti, o kai jau tie vaistai pasisalino is organizmo, tai kartu su visais pojuciais g.gif 
Tad linkiu mergytes, kad ir po savaites ir dar veliau jaustumet kazka reiksmingo thumbup.gif  gavosi kaip tostas  ax.gif

Relaks,as tai is po abieju IUI jauciausi nestuke.gif ,tik kad tos mmm ateidavo abu kartus 5 dienom anksciau ir netgi ta pacia valanda doh.gif greit nutraukdavo mano svaigimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif ,
Svetucia grys LABAI laiminga wub.gif wub.gif wub.gif (kitaip ir but negali schmoll.gif ) wub.gif wub.gif wub.gif
Laikau kumstukus ir linkiu KUO didziausios SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 09, 19:05)

kelinta jums cd dare IUI, nes gine liepe ateiti 9 cd ir paziureti kas uzaugo  g.gif

Man kartą 9,12,11,dabar eisiu derliaus 10.

Merginos gal kas gonalį leidotės,ar turi tam"pieštuke" truputis vaistų likt,ar susistumia iki galo?Nes man truputis liko,nežinau ar čia gerai.

Svetuciai sėkmės didžiausios,tegu viskas būna gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 10, 10:53)

Merginos gal kas gonalį leidotės,ar turi tam"pieštuke" truputis vaistų likt,ar susistumia iki galo?Nes man truputis liko,nežinau ar čia gerai.

Man liko. Matai, as gavau is gyd du piestukus su likuciais, tai is kiekvieno liepe susileisti po viena doze, bet vis tiek ten dar truputi liko ax.gif
Atsakyti