Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

kaip idomu, reiks ir man prie to akmenelio nulekti g.gif
Atsakyti
Man HCG ir progesterono tyrimus liepė pasidaryti rytoj...
Tai rytoj ir paaiskės viskas kas su manim darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 09, 10:40)
http://www.lietuvos....storija/tverai/      prie Tveru ir as bandysiu ieskot smile.gif

tas akmenukas visai prie pat to gražaus upeliūkščio... o jei nuo to pagrindinio dolmeno ant kalno, tai jis visai apačioje... gražios ten vietos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 09 rugpjūčio 2007 - 10:43
nu va grizau is daktariuko...kol kas be jokiu ziniu...laukiu toliau tikru mmm. Gerai, kad jokiu cistu nera...gveivine virs 10 mm...vadinasi mmm tikrai kazkada bus...vaiku taip pat neradom (testai vadinasi nemeluoja smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 09, 13:18)
nu va grizau is daktariuko...kol kas be jokiu ziniu...laukiu toliau tikru mmm. Gerai, kad jokiu cistu nera...gveivine virs 10 mm...vadinasi mmm tikrai kazkada bus...vaiku taip pat neradom (testai vadinasi nemeluoja smile.gif)

na tai gerai, kad nera jokiu cistu, o as jauciu kad man jau mmm pramuse, o siandien 18:00 einu i VK, ziuresim ka pas mane pamatys g.gif
Atsakyti
kur visos mergytes dinge?
Atsakyti
na va grizau is VK, cistu jokiu nerado, nuo sestadienio startuoju su clost rolleyes.gif

kelinta jums cd dare IUI, nes gine liepe ateiti 9 cd ir paziureti kas uzaugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 09, 20:05)
na va grizau is VK, cistu jokiu nerado, nuo sestadienio startuoju su clost  rolleyes.gif

kelinta jums cd dare IUI, nes gine liepe ateiti 9 cd ir paziureti kas uzaugo  g.gif

Aš echoskopo buvau 11 ciklo dieną, odarė IUI 15 c.d.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 09, 19:05)
kelinta jums cd dare IUI, nes gine liepe ateiti 9 cd ir paziureti kas uzaugo  g.gif

man 11 suleisdavo vaistus, o 12c.d. darydavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 08 09, 11:41)
tas akmenukas visai prie pat to gražaus upeliūkščio... o jei nuo to pagrindinio dolmeno ant kalno, tai jis visai apačioje... gražios ten vietos thumbup.gif

tai as matyt ant to didelio ir sedejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o vat pakalnej tai jokio nebeieskojau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Palinkėkit man sėkmės ir laikykit kumštukus už mane ...
10 val. išvažiuoju pas daktarėli . labai bijau scare.gif ir tikiuosi, kad šis nėštumas baigsis sėkmingai bigsmile.gif
Atsakyti
Svetucia, kada varai krauja priduot ?
Lauksim ziniu 4u.gif
Papildyta:
Nebijo, viskas bus gerai.
Laikysim kumstukus 4u.gif
Atsakyti