Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 20:43)
Na mums visoms, besidarancioms IUI, tai negalioja, mums gyd atveria su kateteriu tuos vartus lotuliukas.gif

su tuo galioja negalioja irgi mistika, kai mano IUI labai skausmingi tai man gyd sako viskas buna labai uzspazmuota.... o juk apvaisinimas vyksta kiausintakiuose, jei ten uzpausta tai viskas veltui.... o ka daryt jei skauda???? verysad.gif tuomet gi veikia savisaugos instinktas ir suspaudi net to nenoredamas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 08, 21:44)
relaks, o tu dareisi gimdos foto? nes po savuju nesekmiu galvoju gal man reikia laparaskopija darytis? gimdos foto parode kad viskas gerai, bet gal po laparaskopijas kazkas galetu dar isaisketi????

va va, pas mane irgi tos pačios mintys, gn parodė, kad pratekami abu g.gif
Papildyta:
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 08, 21:47)
su tuo galioja negalioja irgi mistika, kai mano IUI labai skausmingi tai man gyd sako viskas buna labai uzspazmuota.... o juk apvaisinimas vyksta kiausintakiuose, jei ten uzpausta tai viskas veltui.... o ka daryt jei skauda????  verysad.gif  tuomet gi veikia savisaugos instinktas ir suspaudi net to nenoredamas sad.gif

jo, per iui tiesiog privalai atsipalaiduoti, bet kaip tai padaryt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 08, 22:47)
su tuo galioja negalioja irgi mistika, kai mano IUI labai skausmingi tai man gyd sako viskas buna labai uzspazmuota.... o juk apvaisinimas vyksta kiausintakiuose, jei ten uzpausta tai viskas veltui.... o ka daryt jei skauda????  verysad.gif  tuomet gi veikia savisaugos instinktas ir suspaudi net to nenoredamas sad.gif

Cooliuke ar vyno nebandei isgerti pries procedura, ar po jos?...Si karta as bandysiu pries, po jau esu bandziusi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na o pas mane siandien pradeda rodytis kraujas verysad.gif . Uzsirasiau i VK siandienai, nes ryt pasirodo nei viena gine nedirba, tad jei ryt pramus galutinai mmm, jauciu greitu laiku startuosiu su clost g.gif

Laukiu kaip pas tave reikaliukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 09, 10:24)
na o pas mane siandien pradeda rodytis kraujas  verysad.gif . Uzsirasiau i VK siandienai, nes ryt pasirodo nei viena gine nedirba, tad jei ryt pramus galutinai mmm, jauciu greitu laiku startuosiu su clost  g.gif

Laukiu kaip pas tave reikaliukai?  4u.gif

teplioja, vis laukiu, kada pramus...nors pilva jau skauda...taj gal greit...pas gyd einu 12-30...Jau tada labiau zinosiu kas darosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif pachira bus taip, kad kartu startuosim...Tik tu su 1, o as jau su 4 iui mirksiukas.gif
Atsakyti
Relaks,kaip gaila unsure.gif Jeigu nors kas priklausytų nuo mūsų linkėjimų...
Truputį gaila,kad ketini daryti pertrauką tokią ilgą.O dėl laparoskopijos-geras dalykas,man GN rodė kad abu nepraeinami,o iš tiesų abu tvarkoj.užspazmavo ir tiek.

Sėkmės tau,ką bedarytum.
Atsakyti

Dekui dar karta visoms uz grazius zodzius 4u.gif Gyvenimas tesiasi, siandien jau diena sviesesne smile.gif

Svetucia, gal jau darei HCG? smile.gif

Sanle, kaip tu? Tu musu viltis paskutine liepos menesi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,
As laikausi...jau galima sakyti normaliai.....stengiuosi nebegalvoti apie tai kas buvo......nors kiekviena ketvirtadieni skaiciuoju kiek jau dabar butu savaiteliu mano Angeleliui....
Nebeverkiu...noriu buti rami kai Vel aplankys mane Angeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
MB paslepe mano testukus su II juostelem ir knygute apie gimima,kad pamaciusi neasarociau...taip ir gyvenu mergaites 4u.gif
Aciu ,kad nepamirsote wub.gif
Visoms linkiu DIDELES DIDELES SEKMES wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 08 09, 11:11)
Sveikos mergaites  4u.gif ,
As laikausi...jau galima sakyti normaliai.....stengiuosi nebegalvoti apie tai kas buvo......nors kiekviena ketvirtadieni skaiciuoju kiek jau dabar butu savaiteliu mano Angeleliui....
Nebeverkiu...noriu buti rami kai Vel aplankys mane Angeliukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
MB paslepe mano testukus su II juostelem ir knygute apie gimima,kad pamaciusi neasarociau...taip ir gyvenu mergaites  4u.gif
Aciu ,kad nepamirsote  wub.gif
Visoms linkiu DIDELES DIDELES SEKMES  wub.gif  wub.gif

Lina27 zinoma, kad aplankys...Skaiciau dar, akd buvot ant akmenuko pasedet...Tikrai turi padet...Kita treciadieni ir as SB ikalbejau, kad nuvaziuotumem ir mes... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
wub.gif aha, vakar buvome nulekusios prie to akmenuko, tai visos paeiliui sedejome ant jo wub.gif wub.gif ....o dabar lauksime, kad kitais metais jau galetume nuvaziuoti ir padekoti tam stebuklingam akmenukui wub.gif wub.gif
Na nzn padeda jis ar ne bet manau, kad jis tikrai stebuklingas nes juk tiek daug moteru ant jo yra sedejusiu ir prasiusiu jo pagalbos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lina27,ir tu laikykis.Kaip liūdna kad tik paguodos žodžius viena kitai vis sakom šitam skyrely.Nepasiduok,vis tiek mums pasiseks thumbup.gif

O kur tas akmuo ant kurio reik pasėdėt?
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 09, 11:36)
Lina27,ir tu laikykis.Kaip liūdna kad tik paguodos žodžius viena kitai vis sakom šitam skyrely.Nepasiduok,vis tiek mums pasiseks thumbup.gif

O kur tas akmuo ant kurio reik pasėdėt?

http://www.lietuvos....storija/tverai/ prie Tveru ir as bandysiu ieskot smile.gif
Atsakyti