Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Sanle @ 2007 08 12, 22:58)
Sveikutės 4u.gif
Ką tik sugrįžau iš pajūrio - žiūriu jau manes pasigedote tongue.gif
Pirmiausia labai džiaugiuosi, kad pavyko Svetučiai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Sėkmės tau, mergyt thumbup.gif
Relaks, labai gaila, kad tau nepavyko, bet tikėk, kad viskas bus gerai lotuliukas.gif
Man šiandien 15 d. po IUI - testo sakiau šį kartą nesidarysiu, bandysiu savo kantrybę mirksiukas.gif Pojučių jokių tongue.gif

O kiek dar laiko lauksi?
Man įdomu, aš dariausi 1 IUI ir man sakė po 14 dienų darytis testą. Tai ar čia per anksti, ar tu nori pati daug vėliau darytis (jei taip, tai kodėl?) ar vėliau būna užtikrintesnis atsakymas?
Beje (dabar man tik 7 diena po IUI)
Atsakyti
Dar kartelį visoms dėkoju už gražius palinkėjimus wub.gif wub.gif wub.gif
O dabar, panelytės, prašau visos mano pavyzdžiu nuo šio mėnesio tapkite nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif , juk pralaužiau ledus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 13, 07:57)
Dar kartelį visoms dėkoju už gražius palinkėjimus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O dabar, panelytės, prašau visos mano pavyzdžiu nuo šio mėnesio tapkite  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif , juk pralaužiau ledus  4u.gif

ech... wub.gif kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 13, 07:57)
Dar kartelį visoms dėkoju už gražius palinkėjimus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O dabar, panelytės, prašau visos mano pavyzdžiu nuo šio mėnesio tapkite  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif , juk pralaužiau ledus  4u.gif

Jau rykiuojames i eile ir viena po kitos seksim Svetucios pavyzdziu nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Norejau dar pasitikslinti, ar pas jus problemos buvo tik moteriskos? Kokie TB rezultatai?

Sanle, na ir kantrybe thumbup.gif thumbup.gif Jei jau 15d nera mmm, tai tikiuosi ir dar kokius 9men ju nebus 4u.gif
Ir as kiekviena karta prizadu sau kantriai laukti, bet kad greit nervai pradeda nebelaikyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 13, 08:52)
Jau rykiuojames i eile ir viena po kitos seksim Svetucios pavyzdziu nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Norejau dar pasitikslinti, ar pas jus problemos buvo tik moteriskos? Kokie TB rezultatai?

Sanle, na ir kantrybe thumbup.gif  thumbup.gif  Jei jau 15d nera mmm, tai tikiuosi ir dar kokius 9men ju nebus 4u.gif
Ir as kiekviena karta prizadu sau kantriai laukti, bet kad greit nervai pradeda nebelaikyti blush2.gif

Svetucia, tiksliai primink kokios pas tave problemeles buvo. 4u.gif

[COLOR=red]Sanle Tu saunuole, as ir neisverciau 14dienu, ojojoj kiek esu testuku prigadinusi ... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,
Svetucia,Sveikinimai nuosirdziausi ir didziausi wub.gif wub.gif wub.gif
Saugok save ir Ta Mazaji Angeleli wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. paprasyk,kad jis ten pasnekintu kitus Angeliukus wub.gif , kad greiciau mus visas aplankytu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 13, 09:52)
Jau rykiuojames i eile ir viena po kitos seksim Svetucios pavyzdziu nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sanle, na ir kantrybe thumbup.gif  thumbup.gif  Jei jau 15d nera mmm, tai tikiuosi ir dar kokius 9men ju nebus 4u.gif

Konkrečiu mūsų atveju - pas mane viskas gerai, o problema - tik ta, kad labai prastas vyro turtas (sperma).

lina 27 ,
kaip gražiai ten paprašei tuos Angeliukus pakalbinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 13 rugpjūčio 2007 - 08:29
Na vienas daktarėlis mums nustatė nesuderinamumą, bet K. pasakė, kad pagal naujausius tyrimus tokio dalyko nėra.Ir dabar tai vadinama neaiškios kilmės nevaisingumas. Vyro turtas geras, o aš po negimdinio neturiu vieno kiaušintakio, tai tokios mūsų problėmėlės.
O aš pakalbinsiu savo žirniuką wub.gif , kad jis įkalbėtų kitus paskubėti pas jus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labas rytas mergytes,

kaip Jus? as siand sukuosi, kaip vovere smile.gif jau buvau aids centre pasidariau hormonu tyrimus...Alia gyvates ilgai darys, atsakymus gausiu tik ketvirtadieni sad.gif nu bet pinigeliu sutaupiau per puse (kaip minimum) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar reiks pas daktariuka vaistuku vaziuost nupirkt....Tai va toks mano pirmadienis blush2.gif blush2.gif
kaip mano kompanjones? Folikulus su vyneliu augina? ar tik su vaistais? As vakar kelis gurksnelius alaus atsigeriau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 13, 10:59)
Labas rytas mergytes,

kaip Jus? as siand sukuosi, kaip vovere smile.gif jau buvau aids centre pasidariau hormonu tyrimus...Alia gyvates ilgai darys, atsakymus gausiu tik ketvirtadieni sad.gif nu bet pinigeliu sutaupiau per puse (kaip minimum)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar reiks pas daktariuka vaistuku vaziuost nupirkt....Tai va toks mano pirmadienis blush2.gif  blush2.gif
kaip mano kompanjones? Folikulus su vyneliu augina? ar tik su vaistais? As vakar kelis gurksnelius alaus atsigeriau doh.gif  doh.gif

Auginame, auginame blush2.gif as ir vakar auginau su alaus gurksniu mirksiukas.gif penktadieni bus aisku kas uzaugo , zinai, ant mieliu viskas auga, manau ir folikulai uzaugs blush2.gif

O kiek tenai harmonu tyrimai kainuoja? Gal ir man vertetu pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 13, 12:52)
Auginame, auginame  blush2.gif as ir vakar auginau su alaus gurksniu  mirksiukas.gif penktadieni bus aisku kas uzaugo , zinai, ant mieliu viskas auga, manau ir folikulai uzaugs  blush2.gif

O kiek tenai harmonu tyrimai kainuoja? Gal ir man vertetu pasidaryti  g.gif

po 15 -20 lt...Kai visur kitur min 30 lt(kai kur net 60 lt maciau ATPO)...tai va puse sumos ir susitaupiau 4u.gif 4u.gif
na reik dar kokius burtus sugalvot, kad geriau augtu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 13, 12:08)
na reik dar kokius burtus sugalvot, kad geriau augtu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Pabandyk "abrakadabra aukit folikulai" lotuliukas.gif
Kaip supratau, tu cia ir del skydliaukes hormonus tyreisi? Kokius dareisi? Ir ar gyd susake, ar tu cia individualiai? smile.gif
Atsakyti