Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Relaks @ 2007 08 13, 13:19)
Pabandyk "abrakadabra aukit folikulai" lotuliukas.gif 
Kaip supratau, tu cia ir del skydliaukes hormonus tyreisi? Kokius dareisi? Ir ar gyd susake, ar tu cia individualiai? smile.gif

kai buvau pas endokrinologe tai ji man susake (TTH, LT4, ATPO, prolaktina, FSH, LH ir testosterona ) aisku, keli cia ne is jos puses bet seniai daryti ir dar pagal ciklo diena sutampa, tai pasidariau ir tuos...blogiau nebus, visgi adatos idurimas tas pats 4u.gif

abra kadabra aukit folikulai....
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
Labai džiaugiosi dėl Svetucios 4u.gif Ji tikra šaunolė wub.gif
Šiandien buvau pas gydytoją žiūrėjau savo folikulus..... vienas 21mm. Tai va trečiadienį darysiu 2 IUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif Galit mane įterpti į sąrašiuką. Tikiosi kad šis menuo visoms bus sekmingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir mes visos busim nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 13, 13:29)
Labukas mirksiukas.gif
Šiandien buvau pas gydytoją žiūrėjau savo folikulus..... vienas 21mm. Tai va trečiadienį darysiu 2 IUI 4u.gif  4u.gif  4u.gif Galit mane įterpti į sąrašiuką. Tikiosi kad šis menuo visoms bus sekmingas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir mes visos busim nestuke.gif  wub.gif

O tik vienas folikulas teuzaugo ar yra dar ir mazesniu?
Visai gerai tau - per Zolines, galesi paskui patinginiauti, atsipalaiduoti, kad geriau nuteketu, ir i darba nereikes lekti thumbup.gif
Atsakyti
kazin, kaip Švilpa? Ji juk augina folikulus, kada su 4 IUI startuoja?
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Svetucia,baisingai sveikinu 4u.gif Lengvo ir sėkmingo nešiojimo.Kokia gera naujiena po savaitgalio blink.gif

O aš jau užsiauginau thumbup.gif Gavau dozę ovitrelio pilvan,rytoj IUI.Aišku,geriau būtų trečiadienį,bet trečiadienį-nedarbo diena verysad.gif Kur ten Lobis kažin darosi,kad trečiadienį dirba?
O dėl vyno,tai laistykit laistykit merginos,per tokį karštį kitaip neišeina,aš lirgi laisčiau,stengiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o pas Sanle siandien berods 16cd po IUI. Idomu kaip pas ja ten reikaliukai g.gif

Labai laukiame geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 13, 13:29)
Labukas mirksiukas.gif
Šiandien buvau pas gydytoją žiūrėjau savo folikulus..... vienas 21mm. Tai va trečiadienį darysiu 2 IUI 4u.gif  4u.gif  4u.gif Galit mane įterpti į sąrašiuką. Tikiosi kad šis menuo visoms bus sekmingas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir mes visos busim nestuke.gif  wub.gif

butu labai smagu, jei butu sekmingas menuo bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 13, 14:53)
Labutis visoms 4u.gif
Svetucia,baisingai sveikinu 4u.gif Lengvo ir sėkmingo nešiojimo.Kokia gera naujiena po savaitgalio blink.gif

O aš jau užsiauginau thumbup.gif Gavau dozę ovitrelio pilvan,rytoj IUI.Aišku,geriau būtų trečiadienį,bet trečiadienį-nedarbo diena verysad.gif Kur ten Lobis kažin darosi,kad trečiadienį dirba?
O dėl vyno,tai laistykit laistykit merginos,per tokį karštį kitaip neišeina,aš lirgi laisčiau,stengiausi lotuliukas.gif

O taj kiek uzaugo folikulu? dvynuku ar trynuku vaziuosi pasiimt?

mano daktariukas kazkur prapuoles...nepagaunu niekaip...kazin jeigu siand nepagausiu ar ne per nelu bus 4 cd su gonaliu startuot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 13 rugpjūčio 2007 - 13:02
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 13, 13:59)
butu labai smagu, jei butu sekmingas menuo  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Merginos, nezinau kodel bet jauciu kad LAAAABAI geras menuo bus nestuke.gif
Atsakyti
Turiu vieną jau gerą ir du mažesnius.Jei tie netyčia suspėtų prinokt lotuliukas.gif
Bet ir to vieno man užtektų su kaupu.

Tikrai,kokia Sanles kantrybė geležinė doh.gif Bet jei man 16d.nebūt mm,tai jau kliedėčiau su krūva testų apsiusiotų lotuliukas.gif

Sanle,būk antra sėkminga šį mėnesį,ką?
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 13, 14:00)
mano daktariukas kazkur prapuoles...nepagaunu niekaip...kazin jeigu siand nepagausiu ar ne per nelu bus 4 cd su gonaliu startuot? g.gif

Laukiu,gaudyk vis tiek.Jei ciklas neilgas,tai bent jau mane nuo 3d.stimulioja.
O kas žinot kokia mėnulio fazė?Gal jaunatis kokia čia mums tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 13, 15:08)
Turiu vieną jau gerą ir du mažesnius.Jei tie netyčia suspėtų prinokt lotuliukas.gif
Bet ir to vieno man užtektų su kaupu.

Tikrai,kokia Sanles kantrybė geležinė doh.gif Bet jei man 16d.nebūt mm,tai jau kliedėčiau su krūva testų apsiusiotų lotuliukas.gif

Sanle,būk antra sėkminga šį mėnesį,ką?
Papildyta:
Laukiu,gaudyk vis tiek.Jei ciklas neilgas,tai bent jau mane nuo 3d.stimulioja.
O kas žinot kokia mėnulio fazė?Gal jaunatis kokia čia mums tiktų mirksiukas.gif

del fazes tai nezinau...bet siand prisiminiau, kad kazkokiam zurnale skaiciau, kad vyrai vaisingiausi buna 14-16 val...Galjoju, gal reik taip paskirt IUI laika:) gal tas pades lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pagavau ir daktariuka savo...vaziuosiu po darbu...sake padarys apmokyma, kaip vaistus leistis...ech gyvenimelis gereja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 13 rugpjūčio 2007 - 13:22
Ai,neįtilpsiu su savo į 14-16 val. lotuliukas.gif Benamio šuns nepriglaudžiau-neatėjo,akmenų neprisirinkau,pasėdėt ant to,falo formos nebuvau,jaučiuosi apsileidus truputį lotuliukas.gif
Bet kaip visad tikiuosi,kad bus gerai 4u.gif
Atsakyti