QUOTE(jurhea @ 2008 05 12, 11:01)
nuo kokio amziaus vaikiuka galima sodinti i patapum?
i patapum galima sodinti nuo mazdaug 5-6 menesiu, kai vaikiukas visiskai laiko galvyte ir tt.

QUOTE(jurhea @ 2008 05 12, 10:19)
Čia yra mamos, naudojančios Bondolino pasisakymas
O kaip ta patapum atrodo,gal tokios dvi juostos dedasi

QUOTE(Jolančike @ 2008 05 12, 19:28)
Oi jau pati radau kaip atrodo

na ši tema aktuali ir mano duktytei 5mėn ir 9kg-71cm.....todėl tos kur iki 9kg netiks......įlysiu paskaitinėt kas prirašyta šioj temelėj.....
Papildyta:
o kur gauti, nusipirkt tą patapumą
Papildyta:
na jau ir aš radau...vaikams eu.....gal reik užsisakyt
Papildyta:
QUOTE(Liaulytia @ 2008 05 10, 08:24)
o patapume nesiojam abu!
ir dar, kadangi mano sunelis yra toks truputeli i teveli, tai man ji seip nesioti ant ranku ar slinge labai sunku budavo, nes nugara labai persikreipdavo, o dabar as net nejauciu, kad ant manes kabo dar +10

o kur gauti, nusipirkt tą patapumą

Papildyta:
na jau ir aš radau...vaikams eu.....gal reik užsisakyt

Agote - reikia reikia užsisakyti Patapum
Arba galit kartu su dukryte prieš perkant atvažiuoti iki mūsų parduotuvės (Ateities g.), pabandytumėt įsidėti, panešioti. Manau, jai bus kaip tik dabar tokia nešioklė ir nešiosit joje ilgai

QUOTE(kamilyte @ 2008 05 28, 10:09)
Arba galit kartu su dukryte prieš perkant atvažiuoti iki mūsų parduotuvės (Ateities g.), pabandytumėt įsidėti, panešioti. Manau, jai bus kaip tik dabar tokia nešioklė ir nešiosit joje ilgai 

jau mes parsisiuntėm

QUOTE(kamilyte @ 2008 05 28, 10:09)

Kamilyte, o kurioje vietoje jūsų parduotuvėlė Ateities gatvėje

Papildyta:
QUOTE(Agotė @ 2008 05 28, 21:14)

QUOTE(mamusiuka @ 2008 05 28, 21:26)

Mūsiškės lęškos tai irgi nemenkutės 5mėn 9kg.....užsidėt pačiai įmanoma, bet patogiau kai kitas įdeda....o šiaip po metų tik galėčiau atsakyt.....ar buvo l. reikalinga.....kolkas viskas normaliai....aišku fainiau būtų, jei vaikas veidukų į priekį būtų, bet nemačiau tokių, kad būtų iki 20kg.....o šitą manau ir vaikui paaugus bus galima nešiot ir ant nugaros, kai pats pavargs tipent...
Sveikutes nesiokliu propaguotojos
Mes kaip tik vakar nusipirkome Mei tai nesiokle ir va iskilo klausimelis. Musu suneliui 2 men. Ar galima tiek isskesti kojytes tokiam maziukui? Ar jas palikti sulenktas viduje? Tik kazkaip nelabai patogu tiek man, tiek rodos ir vaikeliui

Mes kaip tik vakar nusipirkome Mei tai nesiokle ir va iskilo klausimelis. Musu suneliui 2 men. Ar galima tiek isskesti kojytes tokiam maziukui? Ar jas palikti sulenktas viduje? Tik kazkaip nelabai patogu tiek man, tiek rodos ir vaikeliui