Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

ar yra mamyciu bandziusiu bondolino? kokie atsiliepimai?

http://vaivosjuosta....d,15/Itemid,30/
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2008 05 12, 11:01)
nuo kokio amziaus vaikiuka galima sodinti i patapum?

i patapum galima sodinti nuo mazdaug 5-6 menesiu, kai vaikiukas visiskai laiko galvyte ir tt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2008 05 12, 10:19)
ar yra mamyciu bandziusiu bondolino? kokie atsiliepimai?

http://vaivosjuosta....d,15/Itemid,30/

Čia yra mamos, naudojančios Bondolino pasisakymas
Atsakyti
O kaip ta patapum atrodo,gal tokios dvi juostos dedasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančike: 12 gegužės 2008 - 18:30
QUOTE(Jolančike @ 2008 05 12, 19:28)
O kaip ta patapum atrodo,gal tokios dvi juostos dedasi  g.gif

Oi jau pati radau kaip atrodo doh.gif
Atsakyti
na ši tema aktuali ir mano duktytei 5mėn ir 9kg-71cm.....todėl tos kur iki 9kg netiks......įlysiu paskaitinėt kas prirašyta šioj temelėj.....
Papildyta:
QUOTE(Liaulytia @ 2008 05 10, 08:24)
o patapume nesiojam abu!  thumbup.gif  ir dar, kadangi mano sunelis yra toks truputeli i teveli, tai man ji seip nesioti ant ranku ar slinge labai sunku budavo, nes nugara labai persikreipdavo, o dabar as net nejauciu, kad ant manes kabo dar +10

o kur gauti, nusipirkt tą patapumą g.gif

Papildyta:
na jau ir aš radau...vaikams eu.....gal reik užsisakyt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Agote - reikia reikia užsisakyti Patapum biggrin.gif Arba galit kartu su dukryte prieš perkant atvažiuoti iki mūsų parduotuvės (Ateities g.), pabandytumėt įsidėti, panešioti. Manau, jai bus kaip tik dabar tokia nešioklė ir nešiosit joje ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte @ 2008 05 28, 10:09)
Agote - reikia reikia užsisakyti Patapum  biggrin.gif Arba galit kartu su dukryte prieš perkant atvažiuoti iki mūsų parduotuvės (Ateities g.), pabandytumėt įsidėti, panešioti. Manau, jai bus kaip tik dabar tokia nešioklė ir  nešiosit joje ilgai  4u.gif

jau mes parsisiuntėm 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte @ 2008 05 28, 10:09)
Agote - reikia reikia užsisakyti Patapum  biggrin.gif Arba galit kartu su dukryte prieš perkant atvažiuoti iki mūsų parduotuvės (Ateities g.), pabandytumėt įsidėti, panešioti. Manau, jai bus kaip tik dabar tokia nešioklė ir  nešiosit joje ilgai  4u.gif

Kamilyte, o kurioje vietoje jūsų parduotuvėlė Ateities gatvėje blush2.gif iki kada dirbate? Ir mes dairomės savo dručkiui nešioklės bet bijome antrą kartą suklysti, nes vieną brangią teko padovanot kadangi mūsų storulis netilpo, o ir užsidėti nešyklę buvo pernelyg sudėtinga unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Agotė @ 2008 05 28, 21:14)
jau mes parsisiuntėm 4u.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif niu ir kaip ar patenkinta? ar lengvai užsideda, o ta sėdimoji dalis minkšta g.gif bijau kad mūsiškio leškos nenusispaustų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2008 05 28, 21:26)
bigsmile.gif niu ir kaip ar patenkinta? ar lengvai užsideda, o ta sėdimoji dalis minkšta g.gif bijau kad mūsiškio leškos nenusispaustų lotuliukas.gif

Mūsiškės lęškos tai irgi nemenkutės 5mėn 9kg.....užsidėt pačiai įmanoma, bet patogiau kai kitas įdeda....o šiaip po metų tik galėčiau atsakyt.....ar buvo l. reikalinga.....kolkas viskas normaliai....aišku fainiau būtų, jei vaikas veidukų į priekį būtų, bet nemačiau tokių, kad būtų iki 20kg.....o šitą manau ir vaikui paaugus bus galima nešiot ir ant nugaros, kai pats pavargs tipent...
Atsakyti
Sveikutes nesiokliu propaguotojos biggrin.gif 4u.gif

Mes kaip tik vakar nusipirkome Mei tai nesiokle ir va iskilo klausimelis. Musu suneliui 2 men. Ar galima tiek isskesti kojytes tokiam maziukui? Ar jas palikti sulenktas viduje? Tik kazkaip nelabai patogu tiek man, tiek rodos ir vaikeliui g.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom TOMY nesykle iki 7kg.viena karta tik panaudojom,tikimes dar,kad dar panaudosim ax.gif
Atsakyti