Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

Sveiki

QUOTE(krisstukas @ 2008 07 15, 22:21)
Mes kaip tik vakar nusipirkome Mei tai nesiokle ir va iskilo klausimelis. Musu suneliui 2 men. Ar galima tiek isskesti kojytes tokiam maziukui? Ar jas palikti sulenktas viduje? Tik kazkaip nelabai patogu tiek man, tiek rodos ir vaikeliui  g.gif

jei neklystu tai kaip tik kojytes ir turi buti placiai (kaip varliuko), cia del klubu taip (aisku geriau gal ar seimos gydytojas ar ortopedas papasakotu kokia pozicija tinkamiausia) o kiek skaicius apie mei tai, tai ten taip ir yra su kojytem.
Atsakyti
sveiki,
norejau pasiteiraut gal kas turit ergo baby nesyne? kokie atsiliepimai? is kur pirkot ar siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2008 07 15, 22:21)
Sveikutes nesiokliu propaguotojos  biggrin.gif  4u.gif

Mes kaip tik vakar nusipirkome Mei tai nesiokle ir va iskilo klausimelis. Musu suneliui 2 men. Ar galima tiek isskesti kojytes tokiam maziukui? Ar jas palikti sulenktas viduje? Tik kazkaip nelabai patogu tiek man, tiek rodos ir vaikeliui  g.gif

QUOTE(Zujkia @ 2008 07 16, 10:15)
Sveiki
jei neklystu tai kaip tik kojytes ir turi buti placiai (kaip varliuko), cia del klubu taip (aisku geriau gal ar seimos gydytojas ar ortopedas papasakotu kokia pozicija tinkamiausia) o kiek skaicius apie mei tai, tai ten taip ir yra su kojytem.

Tikrai taip - maziuko kojytes turi buti placiai isskestos del teisingo klubu vystymosi. Mums taip sake ir seimos gydytoja, ir ortopedas, ir masazuotoja. Nesiokleje, kai kojytes sulenkiamos viduje, tai irgi jos turi buti siek tiek isskiestos ir sukryziuojamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 07 22, 10:57)
Tikrai taip - maziuko kojytes turi buti placiai isskestos del teisingo klubu vystymosi. Mums taip sake ir seimos gydytoja, ir ortopedas, ir masazuotoja. Nesiokleje, kai kojytes sulenkiamos viduje, tai irgi jos turi buti siek tiek isskiestos ir sukryziuojamos  4u.gif

mano vaikui 6men, jis placiai isskecia kojytes, bet kiekviena karta isemus ji is mei tai randu raudonas kojytes uz keliuko, kazkodel tai visa laika prispaudzia.. unsure.gif gal ne taip ka darau g.gif
Atsakyti
sveiki...ar bandote kas nors mei tai vaikiuka nesioti veidu i prieki? ar apskritai taip galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2008 09 09, 09:44)
sveiki...ar bandote kas nors mei tai vaikiuka nesioti veidu i prieki? ar apskritai taip galima?  g.gif

Na internete raso, kad galima mei tai nesiokleje nesioti veidu i prieki. Bet man asmeniskai, tai visiska nesamone taip nesioti, nes man atrodo kad si nesiokle nevisai pritaikyta nesiojimui veidu i prieki schmoll.gif nepatogu visiskai nei vaikui, nei man.
O veidu i mane, tai nesiojames puikiai ax.gif
Atsakyti
Mes visiems vaikams naudojome vienos ir tos pačios firmos nešioklę ir nepaprastai ja patenkinti ax.gif BabyBjorn
Atsakyti
Mes parduodame savo nešyklę "kengūriuką". Nusipirkome, bet net neprireikė smile.gif visiškai nauja, su dėžute, pirkta "Vaikutyje" už 69 Lt. atiduodam už 50 Lt. Jei ką sudominau,rašykit, atsiųsiu nuotraukėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2008 10 13, 21:12)
Mes parduodame savo nešyklę "kengūriuką". Nusipirkome, bet net neprireikė smile.gif visiškai nauja, su dėžute, pirkta "Vaikutyje" už 69 Lt. atiduodam už 50 Lt. Jei ką sudominau,rašykit, atsiųsiu nuotraukėlę smile.gif

As irgi pirkau Disney nesiokle , du kart pabandziau, bet man nepatiko, nes neturejau kur naudoti nesiokles. Nebent vaikutis labai verkia, tai tada nesioji su savim. Siaip tai vezimely stumdau. Ir skaiciau, kad nesiokles isvis labai blogai maziukui, kol nemoka sedet, nes stuburiukas ziauriai krypsta, jam per didelis kruvis.
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2008 10 15, 18:26)
As irgi pirkau Disney nesiokle , du kart pabandziau, bet man nepatiko, nes neturejau kur naudoti nesiokles. Nebent vaikutis labai verkia, tai tada nesioji su savim. Siaip tai vezimely stumdau. Ir skaiciau, kad nesiokles isvis labai blogai maziukui, kol nemoka sedet, nes stuburiukas ziauriai krypsta, jam per didelis kruvis.

Visos kietos nesiokles gal ir nera pats geriausias variantas nesioti kudiki, o vat su ivairiom vaikjuostem, slingais galima kudikius nuo pat gimimo nesioti ir stuburiukui tai nekenkia, irodyta tai 4u.gif
Atsakyti
Abu vaikus nešiojau slinge ir vaikjuostėje. Pasirodo tikrai reikia abiejų biggrin.gif Vienu gyvenimo tarpsniu geriau vienokia nešioklė kitu - kita. Kai nemiega - įdomiau slinge, nes gali laisviau sukinėtis. Į lauką eiti patogiau vaikjuostėje, nes mamai nešti lengva, o užmigęs vaikas nesitabaluoja. Nors ir slinge gali miegoti. Žodžiu, naudojom pilnu tempu. smile.gif
Atsakyti
Mes pirkom 2 Bebe confort Squaw nešiokles.Tikiuos bus patogu nešiot mažylius ir tikiuosi,kad echoskopas mūsų neapgavo,nes pirkom Optic chocolate ir Optic Framboise spalvų... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti