Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

QUOTE(Shimmie @ 2008 10 16, 18:18)
Mes pirkom 2 Bebe confort Squaw nešiokles.Tikiuos bus patogu nešiot mažylius ir tikiuosi,kad echoskopas mūsų neapgavo,nes pirkom Optic chocolate ir Optic Framboise spalvų... biggrin.gif  wub.gif

Shimmie, linkiu, kad echoskopas neapgautų. friends.gif Beje, gražių spalvelių nešiokles išsirinkote. thumbup.gif

Mes naudojomės Bebe confort nešioklėmis augindami antrąją dukrelę ir sūnų. Esame labai patenkinti jomis. thumbup.gif Patogios petnešos nespaudžia pečių, gerai išdėstytos - neįskausdavo nugara, o ir vaikeliui patogu, kai gali būti ir veideliu ir nugarėle į nešantįjį. Gerai, kad reguliuojasi padėtys pagal vaikelio dydį, ūgį ir sudėjimą. Man patiko dar dėl to BBC nešioklės, kad tiko diržai mano nemenkiems gabaritams. smile.gif Esu stambi, o kitų firmų nešioklės būdavo ankštos. Dar patiko tai, kad patvarus audinys, nesiburbuluojantis, tvirtas, bet švelnus kūdikio odelei, o kur dar nemenka spavų gama. Mes savo sūnui turėjome gražią žydrą nešioklę, dukrelę nešiojome pastelinės spalvos nešioklėje. smile.gif Tikrai esu patenkinta Bebe confort nešioklėmis. thumbup.gif
Atsakyti
Na, man tai tokios nesiokles kaip Bebe confort, Chicco ir pan. tai labai itartinos del kudikiu klubo sanariu vystymosi. Juk tokiose nesioklese vaikiukai tiesiog kabo, spausdami savo lytinius organiukus. Juk ortopedai tvirtina, kad nesioklese kudikis turi sedeti, o ne kabeti, t.y. uzpakaliukas turi buti zemiau, nei keliukai. O kojytes turi buti placiai isskiestos del taisyklingo klubu sanariuku vystymosi. Juk neveltui, itariant klubu displazija ortopedai siulo Freiko pagalvele nesioti, kuri isskiecia kojytes. Tai ir nesiokles turetu atitikti taisyklinga kudikio kunelio padeti.
Taigi, jeigu nepatinka ivairios vaikjuostes, slingai tai, kaip alternatyva toms visokioms kenguroms, siulyciau va sita nesiokle, kuri leidzia taisyklingai nesioti vaika

user posted image
Pati isbandziau, ir tikrai esu patenkinta ir rami del vaiko klubu vystymosi ir del to, kad jam niekas ten nespaudzia 4u.gif O be to, sios nesiokles petnesos daug platesnes nei tu kitu pakietintu kenguru, todel peciu visai neskauda; ir ta pakietinta apacia neisirezia i juosmeni, kas irgi nesukelia sunkumo nesiojant 4u.gif
Atsakyti
Na nepasakyčiau, kad vaikas kabo nešioklėje BBC ar Chicco. Normaliai sėdi, klynukai gana platūs. O kam vaiką nešioti praskėstom kojom, kaip vos ne su Freiko pagalvėle, jei jis sveikas ir gydytojas leidžia naudotis normalia nešiokle? Ši man primena klubos sąnario displaziją turintiems vaikams skirtą nešioklę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 17, 17:58)
Na nepasakyčiau, kad vaikas kabo nešioklėje BBC ar Chicco. Normaliai sėdi, klynukai gana platūs. O kam vaiką nešioti praskėstom kojom, kaip vos ne su Freiko pagalvėle, jei jis sveikas ir gydytojas leidžia naudotis normalia nešiokle? Ši man primena klubos sąnario displaziją turintiems vaikams skirtą nešioklę. g.gif

O jums paciai labiau patiktu sedeti ar beveik kabeti? g.gif
Beje ta nesiokle nera skirta tik klubu problemu turintiems kudikiams, ji skirta sveikai laikysenai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2008 10 13, 21:12)
Mes parduodame savo nešyklę "kengūriuką". Nusipirkome, bet net neprireikė smile.gif visiškai nauja, su dėžute, pirkta "Vaikutyje" už 69 Lt. atiduodam už 50 Lt. Jei ką sudominau,rašykit, atsiųsiu nuotraukėlę smile.gif

Sudomino smile.gif gal galit nuotraukyte atsiust?
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 17, 15:25)

user posted image
Pati isbandziau, ir tikrai esu patenkinta ir rami del vaiko klubu vystymosi ir del to, kad jam niekas ten nespaudzia  4u.gif O be to, sios nesiokles petnesos daug platesnes nei tu kitu pakietintu kenguru, todel peciu visai neskauda; ir ta pakietinta apacia neisirezia i juosmeni, kas irgi nesukelia sunkumo nesiojant  4u.gif

laba...o kai tavo vaikeliui patinka, kad jis yra ne veiduku į priekį g.gif ....
šiaip ir aš turiu šitą nešioklę...
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2008 10 20, 22:20)
laba...o kai tavo vaikeliui patinka, kad jis yra ne veiduku į priekį g.gif ....
šiaip ir aš turiu šitą nešioklę...

Nu jo, sita nesiokle turi si trukuma, kad negalima veidu i prieki verysad.gif
Bet mano vaikas gerai jauciasi ir veidu i mane ax.gif O veidu i prieki, as naudoju kitas nesiokles, isskyrus tas, kuriose vaikutis beveik kabo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 17, 15:25)
Na, man tai tokios nesiokles kaip Bebe confort, Chicco ir pan. tai labai itartinos del kudikiu klubo sanariu vystymosi. Juk tokiose nesioklese vaikiukai tiesiog kabo, spausdami savo lytinius organiukus. Juk ortopedai tvirtina, kad nesioklese kudikis turi sedeti, o ne kabeti, t.y. uzpakaliukas turi buti zemiau, nei keliukai. O kojytes turi buti placiai isskiestos del taisyklingo klubu sanariuku vystymosi. Juk neveltui, itariant klubu displazija ortopedai siulo Freiko pagalvele nesioti, kuri isskiecia kojytes. Tai ir nesiokles turetu atitikti taisyklinga kudikio kunelio padeti.
Taigi, jeigu nepatinka ivairios vaikjuostes, slingai tai, kaip alternatyva toms visokioms kenguroms, siulyciau va sita nesiokle, kuri leidzia taisyklingai nesioti vaika

user posted image
Pati isbandziau, ir tikrai esu patenkinta ir rami del vaiko klubu vystymosi ir del to, kad jam niekas ten nespaudzia  4u.gif O be to, sios nesiokles petnesos daug platesnes nei tu kitu pakietintu kenguru, todel peciu visai neskauda; ir ta pakietinta apacia neisirezia i juosmeni, kas irgi nesukelia sunkumo nesiojant  4u.gif

mes ir turim tokia nesiokle ir jimums labai super, lengva uzdeti ir nusiimti ir peciu nekiek neskauda tikrai super daiktas nors ir nemazaikainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 17, 16:25)

user posted image

o kaip vadinasi si nesykle? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 10 26, 21:03)
o kaip vadinasi si nesykle? aciu  4u.gif

http://www.vaikams.e...le/6/modelis/17

čia viskas apie jas...tikrai tvirta, smagi ir visa kita, bet maniškė nesėdi veidu į mane unsure.gif ....nebent kai didesnė bus, tai ant nugaros nešti g.gif ...
o visgi galvoju parduoti už kokia 150lt....(kokia 4kartus naudota)
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 21, 10:37)
Nu jo, sita nesiokle turi si trukuma, kad negalima veidu i prieki  verysad.gif
Bet mano vaikas gerai jauciasi ir veidu i mane  ax.gif O veidu i prieki, as naudoju kitas nesiokles, isskyrus tas, kuriose vaikutis beveik kabo  4u.gif

o kokias nesiokles naudojat, nesiojant veiduku i pasauli? mes turim mei tai,bet mergyte nelabai patekinta buna joje.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2008 11 07, 22:52)
o kokias nesiokles naudojat, nesiojant veiduku i pasauli? mes turim mei tai,bet mergyte  nelabai patekinta buna joje....  schmoll.gif

Na, mes tai dazniausiai Patapum nesiokle naudojam, nes vaikui ji patinka ax.gif
Bandziau ir as mei tai nesiokle, visai nieko - veidu i mama smile.gif bet veidu i prieki, tai kazkaip nekaip tas vaikas, ypac kojytes nepatogiai atrodo g.gif Dar slinga veidu i prieki panesiojam, bet dabar, kai atsalo, tai i lauka einam tik su Patapum nesiokle. O su mei tai ir ta Patapum nesiokle galima ant nugaros nesioti, tada kaip ir veidu i prieki gaunasi ax.gif Siaip nelabai yra patogiu nesiokliu, kad veidu i prieki nesiot, isskyrus tas kenguras, bet as ju nenaudoju-gaila vaiko, kai jis taip beveik kabo joje, o ne sedi schmoll.gif
Atsakyti