Įkraunama...
Įkraunama...

Kalkių šalinimas iš elektrinio virdulio

O man kuo puikiausiai nukalkina tam reikalui skirti Higėjos milteliai cool.gif
Atsakyti
Paprasta ir tikrai efektyvu - supilu puse pakelio citrinos rugsties ir uzvirinu, po to isplaunu ir virdulys kaip naujas;) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzeleSeptyntaske:) @ 2007 11 27, 11:07)
Paprasta ir tikrai efektyvu - supilu puse pakelio citrinos rugsties ir uzvirinu, po to isplaunu ir virdulys kaip naujas;) thumbup.gif

Lygia tą patį darau ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 30, 12:29)
Galima su actu virinti,bet man smirda,todel daau tai su citrinos sultimis.Cia is tu buteliuku kur koncentratas citrinu sulciu  mirksiukas.gif puikiai isvalo  thumbup.gif

thumbup.gif pabandžiau ir aš thumbup.gif dėkui už patarimą,nes actas ir man smirda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2007 07 27, 18:14)
Merginos, gal galit patarti neišmanėlei šeimininkei, kaip iš elektrinio virdulio pašalinti kalkių nuosėdas. Virdulys pas mane metalinis pats. Šiandien parduotuvėj mačiau tų spec. miltelių pirkti, bet baisiai nenoriu tos chemijos! Žinau, kad yra kažkoks liaudiškas būdas. Lyg naudojant actą, bet tiksliai nežinau. Tad pasidalinkit patirtim blush2.gif...

mes irgi turim metalini virduli- tai naudoju acta ar citrinos rugsti ax.gif ipilu vandens, acto ir pavirinu. seniau turejom plastmasini virduli ir panaudojau spec. miltelius valyti, tai prakiuro musu virdulys doh.gif tada ir nusipirkom metalini...
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 12 06, 15:11)
mes irgi turim metalini virduli- tai naudoju acta ar citrinos rugsti  ax.gif ipilu vandens, acto ir pavirinu. seniau turejom plastmasini virduli ir panaudojau spec. miltelius valyti, tai prakiuro musu virdulys  doh.gif tada ir nusipirkom metalini...

O mums ir tas,ir tas nuo acto prakiuro,nes buvo tos pacios firmos(Braun),to pacio modelio.Dabar neplaunu,leidziu kalket-tai "skyles"vel "uzsidare" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 12 09, 10:46)
O mums ir tas,ir tas nuo acto prakiuro,nes buvo tos pacios firmos(Braun),to pacio modelio.Dabar neplaunu,leidziu kalket-tai "skyles"vel "uzsidare"  lotuliukas.gif

Aš taip pat actą arba citrinos rūgštį naudoju, bet jūs čia mane išgąsdinot dėl tų skylių, gal reiks ir man spec.miltelius pradėti purkti g.gif
Atsakyti
Pas mus pirmiau virdulys šiaip, mechaniškai, nuo ilgai atliekamo darbo susidėvi, nei kažkokios skylės nuo acto lieka bigsmile.gif
Atsakyti
As perku maksimoj miltelius nuoviroms salinti,vadinasi HIGEJA,kainuoja 1,5lt thumbup.gif labai gera sunaikina visas nuoviras thumbup.gif o pakelio uztenka keliems kartams
Atsakyti
smile.gif aš naudoju citrinos rūgštį thumbup.gif neprakiuro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 08 22, 18:33)
da vienas paprasta budas, ipilkit fantos ir pavirinkit 2 kartus, efektas liux

Arba coco-colos ir gerai nuima kalkes. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pacas @ 2007 07 31, 00:32)
Nesupykit labai, bet čia toks klausimėlis neišmanėliškas:
kokių dar būna druskelių?
pagal mane tai druska, druskelė, druskytė yra tiktai SŪRI, STAMBI, SMULKI, SU JODU smile.gif

Oi, kaip klysti. Druskeliu buna labai netgi ivairiu. Suriu, karciu, saldziu, presku, nuodingu ir nelabai, baltu, zaliu, melynu ir net oranziniu. Buna sulfatai, fosfatai, nitratai, chloridai, karbonatai ir t.t. Tavo minima druska druskele yra natrio chloridas (NaCl).

da vienas paprasta budas, ipilkit fantos ir pavirinkit 2 kartus, efektas liux

Arba coco-colos ir gerai nuima kalkes.

Siuo atveju Fantoje ir Coca-Coloje esanti aktyvioji medziaga vistiek yra citrinos rugstis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ClockWork: 02 vasario 2008 - 16:49