Įkraunama...
Įkraunama...

Kalkių šalinimas iš elektrinio virdulio

QUOTE(Nerytė @ 2008 02 27, 21:04)
as bandziau kelis kart su citrinos rugstim, bet man nelabai gerai atsikalkina, vis tiek lieka tu kalkiu  g.gif  nors atrodo nemazai sulciu isspaudziu

o kai su actu darot tai kiek jo pilat ir ar po to nesmirda virdulys actu? blush2.gif

tu turbūt su citrinos sultim bandei, o ne su citrinos rūgštim. O nuo acto virdulys nesmirda, perplauni gerai ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Purple Goddess @ 2008 02 28, 12:11)
tu turbūt su citrinos sultim bandei, o ne su citrinos rūgštim. O nuo acto virdulys nesmirda, perplauni gerai ir  thumbup.gif

acha, as su citrinu sultim dariau ax.gif galvojau vis naturaliau bus smile.gif reiks isbandyti su rugstim 4u.gif
Atsakyti
nu joa reikia su actu praplauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnyyte: 28 vasario 2008 - 21:29
actas 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif citrinos rūkštis thumbup.gif
Atsakyti
Bandziau valyt su actu,bet nelabai pavyko.Dar nebandziau citrinos rugsties,reikes pabandyt.
Atsakyti
aš irgi su citrinos rūgštim valau
aš kartą į metus ir skalbenkią su cr valau. man taip meistras sakė,kad nuo kalkių padeda. įpili kaip skalbimo miltelius ir padarai aukščiausią temperatūrą ir normalų skalbimą, kaip kad skaltumėte.
jis sakė, kad tie calgonitai irgi cr sudėtyje turi, bet jų kaina neatitinka kokybės ir norimų rezultatų. jie patys taip kaitinimo elementus valo.
Atsakyti
su actu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 12, 17:24)
aš irgi su citrinos rūgštim valau
aš kartą į metus ir skalbenkią su cr valau. man taip meistras sakė,kad nuo kalkių padeda. įpili kaip skalbimo miltelius ir padarai aukščiausią temperatūrą ir normalų skalbimą, kaip kad skaltumėte.
jis sakė, kad tie calgonitai irgi cr sudėtyje turi, bet jų kaina neatitinka kokybės ir norimų rezultatų. jie patys taip kaitinimo elementus valo.

Ir as taip darau.
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 03 29, 11:53)

o kaip su juo reikia daryti?
QUOTE(skarpionuke @ 2008 03 31, 13:35)
Ir as taip darau.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
su actu nebandziau,bet citrinos rugstis thumbup.gif
Atsakyti