Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele (14 dalis)

QUOTE(JaHarta @ 2007 08 09, 20:49)

Papildyta:
Šita tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ridikutes visos fotkes tokios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 08, 18:10)
na ir kiek laiko tu sugaišdavai, kol fotografas ar kas kitas gražiai lankstė tavo suknelės "uodega"? ir kaip gražiai ji atrodė, kai vilkosi iš paskos? ir kiek gramų maisto leidai sau suvalgyti, kad pilvas neiššoktų?  g.gif

ne i tema g.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 08, 13:29)

labai grazu thumbup.gif man tokios patinka, manoji irgi bus su uodega, tik va nusprendziau, kad tu siuvinejimu (gifiuro) ant jos nedet. Nu po vestuviu butiani foto idesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 09, 21:00)
vaje, a-le supykote kaip  doh.gif a-le prikarksėjot  doh.gif  tai ką, jau savo nuomonės pasakyti negaliu? ar čia viskas tik į vienus vartus "kaip gražu, kaip nuostabu" ir t.t. apsivemti galima nuo jūsų apsimetinėjimo beee.gif

patikėkit, visos čia tik ir žiūri, kad tik kitos suknelė geresnė-gražesnė-pigesnė-t.t. nebūtų. plius dar minčių geresnių pasivogt puiki vietelė, jei savosios smegeninės neveikia.

o šiaip sėkmės ruošiantis šventei  aciuks.gif

Na ką aš galiu pasakyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 08 09, 15:50)

Visos gražios tavo įdėtos Ridikute, bet va čia tai stulbinantis grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 09, 17:00)
vaje, a-le supykote kaip  doh.gif a-le prikarksėjot  doh.gif  tai ką, jau savo nuomonės pasakyti negaliu? ar čia viskas tik į vienus vartus "kaip gražu, kaip nuostabu" ir t.t. apsivemti galima nuo jūsų apsimetinėjimo  beee.gif

patikėkit, visos čia tik ir žiūri, kad tik kitos suknelė geresnė-gražesnė-pigesnė-t.t. nebūtų. plius dar minčių geresnių pasivogt puiki vietelė, jei savosios smegeninės neveikia.

o šiaip sėkmės ruošiantis šventei  aciuks.gif

Dalį tiesos pasakei -tikrai daugelis giria viską iš eilės-suknes, vestuvių foto ir pan.
Asmeniškai aš negiriu, jei man nepatinka, bet ir nepeikiu. Yra toks dalykas taktiškumas. Welkom suknytė man tikrai graži, nes visada patiko gipiūras ir tiesus siluetas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 08 09, 20:50)
Ridikutes visos fotkes tokios wink.gif

Ačiū ax.gif Aš tai tik galvoju, kad bus kai man pačiai reikės išsirinkti doh.gif

QUOTE(ausryte @ 2007 08 10, 08:00)
Visos gražios tavo įdėtos Ridikute, bet va čia tai stulbinantis grožis  wub.gif  wub.gif

man irgi šita LABAI patiko wink.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Man kažkodėl nei viena schmoll.gif
Galbūt pirmoji būtų visai nieko, jei ne tas skurlis ant kaklo ax.gif
Atsakyti
O man ausrytės įdėta pirma patiko ir ta trumpa visai smagi, gražu, kad su tokiom pėdkelnėm derinta wink.gif
O aš tai nebegaliu, noriu būt laiba ir aukšta ir tokios suknelės, kuri ant manęs atrodytų BŪTENT TAIP wub.gif ir dar tokia pat graži noriu būti, tik MB savo pasilikčiau ax.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 08 10, 07:35)
Dalį tiesos pasakei -tikrai daugelis giria viską iš eilės-suknes, vestuvių foto ir pan.
Asmeniškai aš negiriu, jei man nepatinka, bet ir nepeikiu.

ar aš sakiau, kad man ta suknelė patiko ar nepatiko? aš tik paklausiau, kiek ji su ja kankinosi ir ar patogi ji buvo. na visai, mergos, su tais savo pasiruošimais nupušot doh.gif neprisimenu, kuri čia man linkėjo, bet žiūrekit į viską paprasčiau
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 09, 19:49)
Aš pvz tavo suknelės kur neseniai įdėjai net nekomentavau, nes tiesiog nenorėjau įžeistPapildyta:

na va, nors viena savo TIKRĄ NUOMONĘ pareiškė. respect hi.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 10, 09:16)
ar aš sakiau, kad man ta suknelė patiko ar nepatiko? aš tik paklausiau, kiek ji su ja kankinosi ir ar patogi ji buvo. na visai, mergos, su tais savo pasiruošimais nupušot doh.gif neprisimenu, kuri čia man linkėjo, bet žiūrekit į viską paprasčiau
Papildyta:

na va, nors viena savo TIKRĄ NUOMONĘ pareiškė. respect  hi.gif

O tu čia man šitų žodžių neadresuok, nes aš jau po vestuvių, ir jom nesiruošiu biggrin.gif
Atsakyti