Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

Kortele eiles tvarka - 80Lt
Kortele per savaite - 150Lt
Kortele per viena diena - 160Lt

Pasas eiles tvarka - 100Lt
Pasas per savaite - 180Lt
Pasas per viena diena - 200Lt
Atsakyti
QUOTE(Meilemm @ 2009 07 20, 14:13)
esme tokia, kad kortele as jau darausi ir ji dabar yra gaminimo stadijoje, nespes man ja padaryti ligi tos isvykimo datos, tada galimas toks variantas dar plius pasa pasidaryti skubos tvarka?

pasa galima pasidaryti per 1 d. arba 5, skubos tvarka
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 07 20, 16:21)
pasa galima pasidaryti per 1 d. arba 5, skubos tvarka

Del paso skubos tvarka gerai merginos patare.Pasidaryk skubos tvarka ir vykti galesi.
O del vasaros planu, nepabegs nei draugai, nei planai.Jei sumokejo uz bilieta draugas, tai ir vaziuok. Lietuvoj visuomet gali paatostogauti, o i Vokietija ne kasmet vaziuoti gali.
Stai tau ir sprendimas 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
pritariu.pasa pasidaryk skubos tvarka.ir mauk i vokietija.o klaipeda palauks kol grysi is vokietijos. lotuliukas.gif
Atsakyti
dar gali patikrinti,kokioje gaminimo stadijoje yra tavo dokumentas. www.dokumentai.lt įvesi asmens kodą ir pamatysis - gal jis jau ir pagamintas mirksiukas.gif
mes dukrai darėm per 5 darbo dienas. laukėm kaip pioneriai,o pasas,pasirodo jau kitą dieną buvo pagamintas ir galima buvo atsiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 07 27, 13:50)
dar gali patikrinti,kokioje gaminimo stadijoje yra tavo dokumentas. www.dokumentai.lt  įvesi asmens kodą ir pamatysis - gal jis jau ir pagamintas  mirksiukas.gif
mes dukrai darėm per 5 darbo dienas. laukėm kaip pioneriai,o pasas,pasirodo jau kitą dieną buvo pagamintas ir galima buvo atsiimti  doh.gif

bent jau kai as dariaus, tai man pasake, kad gali buti, kad net ir per diena pagamins ir as matysiu, kad jau pagamintas, bet jei sumokejau, kaip ne uz skubu tai ir negausiu dokumento, kol nepraeis tos 5 dienos doh.gif
Atsakyti
Sveiki.Nežinau kur parašyti ir kur pasiklausti tad gal jūs žinosit.Sakykit jei palanuojam kitą savaitę skrist į Turkiją o vyrui pasas baigiasi lapkričio mėnesį, tai kaip suprantu mūsų kalionę tenka atidėti...................
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2009 09 07, 10:16)
Sveiki.Nežinau kur parašyti ir kur pasiklausti tad gal jūs žinosit.Sakykit jei palanuojam kitą savaitę skrist į Turkiją o vyrui pasas baigiasi lapkričio mėnesį, tai kaip suprantu mūsų kalionę tenka atidėti...................

Manau geriau nerizikuoti
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2009 09 07, 09:16)

pasa gali padaryti per 1 darbo diena, tai kainuoja 200 lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutera: 07 rugsėjo 2009 - 08:46
QUOTE(1RUGILE @ 2009 09 07, 09:16)

Kai musu vaikas vaziavo i Kreta tai buvo like 2 menesiai galiojimo. Maniskis skambinosi del to kazkur, dabar tiksliai nepasakysiu kur- gal uzsienio reikalu ar teisingumo ministerija ir kaip tik del to teiravosi. Mums sake, kad mes galim vaziuoti, jeigu lieka laiko apie pora menesiu- tai praleidzia. Bet aisku geriau gal nerizikuoti.
Atsakyti
Klausimas del paso galiojimo. Planuoju spalio pabaigoje su sita kompanija skristi i Londona, ten busiu savaite. Pasizurejau, kad mano paso galiojimo laikas baigiasi 2010 m. kovo 10 d. Kiek zinau, pasas turi galioti ne maziau kaip puse metu, nes kitu atveju galiu ir neisskristi. Kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2009 09 10, 10:03)
Klausimas del paso galiojimo. Planuoju spalio pabaigoje su sita kompanija skristi i Londona, ten busiu savaite. Pasizurejau, kad mano paso galiojimo laikas baigiasi 2010 m. kovo 10 d. Kiek zinau, pasas turi galioti ne maziau kaip puse metu, nes kitu atveju galiu ir neisskristi. Kaip yra istikruju?

Taip, teisingai!!!!! Turi galioti NE maziau puses metu. Mano drauge norejo skristi ir jai truko 1 dienos iki puses metu, niekas neisleido, taip kad geriau pasidaryti nauja dokumenta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sraiges @ 2009 09 10, 13:11)

vat ka reiskia uzsakyt tiesiai is ju o ne per komapnijas kad ir internetu, na aisku dar bus mokestis kad atsiskatai kortele apie 20 svaru, bet tai jau niekis  mirksiukas.gif

g.gif kazkodel man uz atsiskaityma kortele mokestis £20 atrodo didokas, ar jus jau pirkote??? Mes ziurinejame skrydzius kitiems metams , tai gal ir ankstoka ,jei tvarkarastis tik iki gruodzio sudarytas ax.gif
Atsakyti