Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

labai aciu uz atsakyma biggrin.gif matai anais metais skridom i valencija tai sakae kita karta tureti pasa.tai as jau dabar persigandau,kad liksiu be atostogu
Atsakyti
Srendant Vilnius-Ryga-Dublinas reikia paso ar užtenka asmans tapatybės kortelės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 07 02, 13:29)
Srendant Vilnius-Ryga-Dublinas reikia paso ar užtenka asmans tapatybės kortelės? smile.gif

Reikia paso.
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 07 02, 13:56)
Reikia paso.

Tikrai? Bet visos šalys priklauso europos sajungai.
Papildyta:
Visgi užtenka asmens tapatybės kortelės, skambinau į migracijos tarnybą.
Atsakyti
Čia įkėliau sąrašą šalių, kuriose pakanka tapatybės kortelės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 07 02, 14:28)
Tikrai? Bet visos šalys priklauso europos sajungai.
Papildyta:
Visgi užtenka asmens tapatybės kortelės, skambinau į migracijos tarnybą.

Teoriškai taip, praktikoje gali prireikti ir paso - juolab kad Airija nėra Šengeno narė ir asmens dokumentus tikrai tikrins.
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 07 02, 18:40)
Teoriškai taip, praktikoje gali prireikti ir paso - juolab kad Airija nėra Šengeno narė ir asmens dokumentus tikrai tikrins.

Asmens dokumentus tai tikrins, tik kaikur reikalingas pasas, o kaikur užtenka ATK. Airija nėra šengeno narė? Tai kad, kaip ir yra. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetookaz: 02 liepos 2009 - 18:02
Sveikos, nezinojau ar butent i sia skilty reikejo rasyti, taciau nezinojau kur kitur ,tad jei ka nesupykit smile.gif

Taigi situacija tokia, dabar susidare sokia tokia problema, aisku tai ne nelaime, bet vistiek reikia kazkaip tai isspresti. Mamos draugas nupirko mums lektuvo bilietus i Vokietija Rugpjuvio 2d, o mano paso galiojimo laikas pasibaiges ir naja pasa turesiu tik Rugpjucio pabaigoje, tai yra ~ Rugpj.17d Situacija labai jau nemaloni bent jau man, nes kai mes klabejomes telefonu, jis suprato, kad as jau turiu pasa ir galiu skirsti, tai jis ir uzsake is anksto, o vakar pakalbejus telefonu as viska suzinojau, aisku jis buvo visas piktas, bet dar nepaisant to, isejo taip, kad jis kazkaip nesuprato, ka as jam sakiau ir galvoja dabar, kad viskas yra tvarkoje, aisku cia yra mano klaida, kas as vakar nesugebejau prisipazinti, kad as neturiu paso. Taigi, ka patartumete mano situacijoje daryti? Ar imano atsaukti lektuvo bilietus? Ar tik tuo atveju, jei jis yra tik juos uzsirezervaves? ir ar imanoma gauti ant greicio nauja pasa? Jei siuo metu as darausi tik asmens tapatybes kortele, juri bus tik rugpjuc 17d. Dar plius, tas zmogus kuris uzsakinejo bilietus yra uzsienietis, kas dar labiau apsunkina situacija, neina su juo susikalbeti normaliai. Ir dar istikro as net nenoriu vaziuoti i Vokietija ta data, nes tai sugriauna visus mano vasaros planus Klaipedoje. Bet dabar tokia kvaila situacija, kad jei noreciau negaleciau vaziuoti. Laaabai prasau patarkit ka daryti! nes yra labai nesmagu, jei zmogus sumokejes uz bilieta praras ji, visgi pinigus kainuoja. Nezinau ka daryti. Uz visus patarimus busiu jums labai dekinga! Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pamokėjus pinigėlių galima ir per dieną pasidaryti, bent jau kai aš dariausi manęs klausė ar skubiai reikia, lyg 100 litų kainavo per dieną ar per dvi pasidaryti, taip kad nueikit į pasų poskyrį ir pasidomėkit ar išliko tokie palengvinimai.
Atsakyti
Pasidaryk kortele skubos tvarka, pakanka ir korteles i ES
Papildyta:
arba priklausomai nuo avialiniju gali pasikeisti data, greiciausiai reiks primoket ar kt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Exit: 20 liepos 2009 - 13:05
esme tokia, kad kortele as jau darausi ir ji dabar yra gaminimo stadijoje, nespes man ja padaryti ligi tos isvykimo datos, tada galimas toks variantas dar plius pasa pasidaryti skubos tvarka?
Atsakyti
Tai pasiskambink ir pasiklausk į Pasų skyrių ir viskas bus aišku, negi nemoki telefonu naudotis
Atsakyti