Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

Mes tokios problemos neturim,savo vaikams niekada nesiuliau soskiu,nes manau,kad jiems ju nereikia, tai ir uzaugo be ju.Neseniai rado viena,kuria buvo kazkas padovanojes ,tai mazoji taip ir nesuprato ka su ja daryti,pasiuliau tai ,kad spjiove nepatenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 13 vasario 2008 - 17:21
Jus pamegykit sukarpyt patiem duoti,ar imesti i ugni...Man pavyko,kad nereikia jau. thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada skaičiau , kad aktorei Eglei Gabrėnaitei močiutė, soskiuką, pirmoje klasėje į kuprinę įdėdavo. wub.gif

Tokią frazę SB sakydavau-kad savo sūnui taip darysiu. Labai pykdavo. smile.gif Žinoma, aš juokaudavau. mirksiukas.gif

Suėjo sūneliui gal 2 metukai ir pats nušveitė palydėdamas sakiniu- "kaka". O kai klasudavom kur tavo soskė- tokiu protingu veiduku sakydavo "tiu" ir skėsteli rankytėm, pridėdamas "fu, kaka". lotuliukas.gif
Atsakyti

Suėjo sūneliui gal 2 metukai ir pats nušveitė palydėdamas sakiniu- "kaka". O kai klasudavom kur tavo soskė- tokiu protingu veiduku sakydavo "tiu" ir skėsteli rankytėm, pridėdamas "fu, kaka". lotuliukas.gif
[/quote]
Nu koks protingas vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 02 13, 20:27)
Kažkada skaičiau , kad aktorei Eglei Gabrėnaitei močiutė, soskiuką, pirmoje klasėje į kuprinę įdėdavo.  wub.gif

Tokią frazę SB sakydavau-kad savo sūnui taip darysiu. Labai pykdavo.  smile.gif  Žinoma, aš juokaudavau.  mirksiukas.gif

Suėjo sūneliui gal 2 metukai ir pats nušveitė palydėdamas sakiniu- "kaka". O kai klasudavom kur tavo soskė- tokiu protingu veiduku sakydavo "tiu" ir skėsteli rankytėm, pridėdamas "fu, kaka".  lotuliukas.gif

Ot saunuolis biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziukas jau seniai pats atsisake ir ciulptuka ir buteliuko mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Mano vyresnėlis labai mėgo kramtyti čiulptuką,tai vieną kartą perkando pusiau ir pats išmetė į šiukšlių dėžę thumbup.gif buvo berods 1m.8mėn.O dukrytei nuo gimimo nedavėm,ir kuo puikiausiai apsieinam be jo iki šiol.
Atsakyti
o mano vaikas niekada nera ragaves ciulptuko, todel tokiu bedu ir neturejau. Remiantis vaiku psichiatrais, vaikai kruties nori iki mazdaug 1,5 metu, po to prasideda vadinamoji "analine" faze, kuomet maziai pradeda jausti ir kontroliuoti tustinimosi ir slapinimosi refleksus. Todel jei mazylis nemaitinamas krutimi, iki 1,5 m galima ta ciulptuka drasiai duoti, o mazdaug po 1,5 metu tiesiog neduoti, pasakyti, kad ciultuko daugiau nebera (taip pat nebeduoti buteliuku su "soske", o is puodelio, per siaudeli ir pan.). Is pradziu gal ir bus nerimo, bet turetu tai labai greitai praeiti. Sekmes!
Atsakyti
O aš tai galiu pasakyti - "nėra to bloga, kad neišeitų į gera". Jokie būdai mums nepadėjo, kol vieną kartą susirgom stomatitu (kažkur virš 2 m). Negalėjo tada mūsų žiogas jos čiulpti, o kai pasveiko, buvo jau pamiršęs tą gėrį lotuliukas.gif
Atsakyti
o mum reikia ciulptuko tuk einant miegot ,su laiku manau atprasim mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol pati maitinau MP iki 7 mėnesių, tai čiulptuko ir nereikėjo. Kai nutraukiau, tada prireikė čiulptuko doh.gif Beje, jį duodavome tik einant gulti. Dabar jau reikėtų pradėti atpratinti nuo jo, tačiau matau, kad dar ne laikas, nes naktį prabusdusi ir neradusi šalia, pradeda zyzti ir reikalauti. Na, manau, sulaukus kokių 1,5 m. bandysime atsisveikinti. Nedaug liko lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi,mergytes,mes procese doh.gif pirmas dvi savaites lyg ir neblogai sekese (seniau ciulpdavo visur ir visada,ciulptukas turejo kabeti VISA LAIKA doh.gif ),o dabar jau isikirto,kad gauna ciulptuka kai miegoti eina...tai prisiminus vidury baltos dienos eina i miegamaji lipa ant lovos ir tiesia ranka,tipo miegos...duodu ,o tada ji staigiai strakt nuo lovos ir kikendama bega is kambario lotuliukas.gif juokas juokais,bet gudrauja ne pagal metelius savo.
Darzelio aukletoja,siandien pasiule nukirpti soskiu galiukus ir duoti...lai ciulpia,nepatiks nebeims,bet as bijau,kad gausiu begti kitos soskytes begti pirkti,nes mes laaaaabai jau prie jos prisirisusios,atprasti bent jau diena,o tada galima bus kirpti ir duoti nakciai tokia,gal tada....
Papildyta:
QUOTE(medika @ 2008 02 14, 15:59)
o mano vaikas niekada nera ragaves ciulptuko, todel tokiu bedu ir neturejau. Remiantis vaiku psichiatrais, vaikai kruties nori iki mazdaug 1,5 metu, po to prasideda vadinamoji "analine" faze, kuomet maziai pradeda jausti ir kontroliuoti  tustinimosi ir slapinimosi refleksus. Todel jei mazylis nemaitinamas krutimi, iki 1,5 m galima ta ciulptuka drasiai duoti, o mazdaug po 1,5 metu tiesiog neduoti, pasakyti, kad ciultuko daugiau nebera (taip pat nebeduoti buteliuku su  "soske", o is puodelio, per siaudeli ir pan.). Is pradziu gal ir bus nerimo, bet turetu tai labai greitai praeiti. Sekmes!

Ciuptuko geriausiai is viso neduoti,betkokiu atveju.Ciuptukas labiau mamai reikalingas nei mazyliui,mamai lengviau kai vaikas ciulptuku uzsiima,nereikia paciai vargintis...ir nera taip paprasta tiesiog neduoti...sokas vaikui...as tai uz taik,kad kazkaip palaipsniui atpratinti...
O del gerimo is puodelio,tai drasiai galima duoti jau nuo 6 men.As maitinau iki metu ir 2 savaiciu,o vandenuka geriam is puodelio jau nuo 6 men.buteliuko su ciulptuku net niekada neprkau ir Migle jo nepazista...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 15 vasario 2008 - 19:02