QUOTE(BoženaT @ 2008 02 18, 19:01)
Na pavydžiu jums mamytes, nes mano vaikui viska ka jus rašot tai juokai. Nieko negaliu sugalvoti naudingo kad atpratint, na mes tai taip soskes nenaudojom, bet va kaip einam miegoti tai jau tada būtinai reikia, tai pabandyk neduot ka tik neprigalvojom ir kad nera, ir kad pamesta, ir kirpom, tepem,nieko nepadeda reikia vaikui ir viskas daeina iki tokios isterikos, tokios ašaros, na gaila žiureti kaip vaikas kankinas, neužmiega, verkia..tai va ka daryti nežinau.. gal patarsit
Visgi as esu tokios nuomones, kad vaikiukai tikrina mus va viena karta pavyko isverkti, kad atiduotu ar surastu soskiuka, tai zino, kad ir kita karta atiduos. Pas mus ta situacija buvo, kai nukirpau ir pirma nakti vos ne iki pamelynavimo verke, bet buvom kaime ir ten parduotuves normalios tikrai nerasi niu ir ka gaila vaiko glosciau galvyte gal pusantros valandos kol uzmigo, pati viduje vos nepasruvus asaromis irgi buvau... Bet persilauzem ir kita vakara mazius, kai vel soskiuko nera paprase, kad caca galvytei padaryciau, nes zinojo, jog soskiuko nera... Taip kad reikia nepasiduoti, aisku sunku (begalo sunku), bet tik nuo jusu priklausys ar pavyks to ciulptuko atsisakyti ar ne...

Taipkad visi budai tinka tiesiog pirmomis dienomis reikia persilauzti ir perlipti per savo gailesti, per save ir kazkaip iskesti kartu su maziuku...