Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

Mes be jo nuo naujuju metu thumbup.gif uzpikom ant pupos, kad nenori valgyt o tik am, reiskia duok ciulptuka. Buvom tik parvazeve is kaimo tai ir pasakem, kad suvalge suniukas, kai tik prase sakem nera, suniukas gi suvalge. Po 3 dienu ir pasmirso apie ji. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2008 02 16, 12:53)
Mes be jo nuo naujuju metu thumbup.gif uzpikom ant pupos, kad nenori valgyt o tik am, reiskia duok ciulptuka. Buvom tik parvazeve is kaimo tai ir pasakem, kad suvalge suniukas, kai tik prase sakem nera, suniukas gi suvalge. Po 3 dienu ir pasmirso apie ji. smile.gif

Nu,jums beveik du metukai,maniskei pasakius,kad suniukas niam padare soskyte visai vienodai zydetu sodai..nesuprastu ji dar tik klyktu,kaip paselus doh.gif
Atsakyti
Mes ciulpuko galima sakyt beveik ir nenaudojom(labai labai retai) pasiimdavaom tik, kai lektuvu skrisdavom ax.gif ir tai paskutini kart naudojom, kai 1m buvom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gicikami: 17 vasario 2008 - 01:19
Niekaip saviskes negalim atpratint, va siandien vyras bego i parduotuve pirkti naujos, nes ta kuria turejo sukramte, ir reke be perstojo, kad duokit jai ciulptuka sad.gif , o jau pusantru metuku turim smile.gif
Atsakyti
Mes jau trečia diena be čiulptuko ax.gif . Atidavėm šuniukui šešis čiulptukus, sakė nereikia ir neverks, nu bet jau einant miegot buvo karnavalas doh.gif , naktį nežinau kiek miegojom. Tiesa viena pasilikom nukastą šuniuko, tai griebia jį ir sako skylė smile.gif . Šiaip tai gaila vako, gi beveik du mentus čiulpė, o dabar atėmėm blush2.gif Kol kas viskas pakenčiamai, šią naktį miegojom geriau, tikiuosi to daikto nepireiks biggrin.gif . Sėkmės ir kantrybės kitoms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Galima ir visai paprastai vaiką atpratint (neskaičiau visos temos, tai gal kas tokį būdą jau ir rašė). Kai mano mažėm buvo 2 metukai, įkirpau nemažai (vos ne dvi pasidarė iš vienos biggrin.gif ) aš jų čiulptukus, kai jos nematė ir padėjau kaip niekur nieko. Kai jos pasiėmė čiulptukus ir pamatė kas atsitiko, labai jau puolė nagrinėtis kas atsitiko, juokėsi, bet neigiamos reakcijos nebuvo. Pabandė čiulpti... kažkas ne taip...vėl pabandė...tai tą dieną vis bandė ir bandė biggrin.gif Ir nakčiai su jais bandė miegot, nesičiulpia jie įkirpti, tai ir numetė, nebereikėjo. Nei streso, nei vargo ax.gif Tiesa, turėjau dėl visa ko pasislėpusi ir neprakirptus čiulptukus, bet jų neprireikė biggrin.gif
Atsakyti
Nu pagaliau visai netiketai ir mum pasiseke be skausmo atsisveikint su ciulptuku. O buvo taip..... nakti jis nukrito po lova, as jo neradau ir sakau na ka darysi nerandu teks be jo miegot, tai pabedavojo jis dar kelias min ir uzmigo, kita diena pietu miego eidamas vel eme jo ieskot bet pasakiau kad matyt pelyte kur isinese! Siandien praejus jau 4 dienom miegojimo be ciulptuko ryte dar prisimene toki daikta ir atsigules ieskojo po lova, bet nerado tai dar karteli pakartojau kad pelyte isnese ir tiek mirksiukas.gif O anksciau kiek bandydavau neduot ciulptuko visi bandymai buvo nesekmingi. Matyt reik pataikyt momenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta_ @ 2008 02 18, 17:09)
Galima ir visai paprastai vaiką atpratint (neskaičiau visos temos, tai gal kas tokį būdą jau ir rašė). Kai mano mažėm buvo 2 metukai, įkirpau nemažai (vos ne dvi pasidarė iš vienos  biggrin.gif  ) aš jų čiulptukus, kai jos nematė ir padėjau kaip niekur nieko. Kai jos pasiėmė čiulptukus ir pamatė kas atsitiko, labai jau puolė nagrinėtis kas atsitiko, juokėsi, bet neigiamos reakcijos nebuvo. Pabandė čiulpti... kažkas ne taip...vėl pabandė...tai tą dieną vis bandė ir bandė  biggrin.gif  Ir nakčiai su jais bandė miegot, nesičiulpia jie įkirpti, tai ir numetė, nebereikėjo. Nei streso, nei vargo  ax.gif  Tiesa, turėjau dėl visa ko pasislėpusi ir neprakirptus čiulptukus, bet jų neprireikė  biggrin.gif

Mano vyras jau norėtu, kad dukrytė metų čiulptuką (1.8 mėn.), bet man kažkaip gaila jos 4u.gif Tai vakar vyras mus abi pagasdino, kad soskėse skyles padarys ax.gif O pasirodo taip tikrai atpratint galim g.gif
Atsakyti
Na pavydžiu jums mamytes, nes mano vaikui viska ka jus rašot tai juokai. Nieko negaliu sugalvoti naudingo kad atpratint, na mes tai taip soskes nenaudojom, bet va kaip einam miegoti tai jau tada būtinai reikia, tai pabandyk neduot ka tik neprigalvojom ir kad nera, ir kad pamesta, ir kirpom, tepem,nieko nepadeda reikia vaikui ir viskas daeina iki tokios isterikos, tokios ašaros, na gaila žiureti kaip vaikas kankinas, neužmiega, verkia..tai va ka daryti nežinau.. gal patarsit g.gif
Atsakyti
I lauka vasara issivedziau be soskytes, pabuvom su pazystamais vaukuciais, gryze namo vel nedaviau suslepiau visas. Paguldziau pietu miegeliui vel be jos, atsikeles, lyg ir ieskojo, bet nepasidaviau schmoll.gif Galiausiai 3-4 dienu begyje, pamirso. Taciau naktelem pasikankinau, nes uzkisti pabudusio mazylio jau nebebuvo kuom blink.gif Jam buvo 1.5metuku, taigi manau, kad paciu laiku susiemiau, nes jei dabar reiketu, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2008 02 18, 19:01)
Na pavydžiu jums mamytes, nes mano vaikui viska ka jus rašot tai juokai. Nieko negaliu sugalvoti naudingo kad atpratint, na mes tai taip soskes nenaudojom, bet va kaip einam miegoti tai jau tada būtinai reikia, tai pabandyk neduot ka tik neprigalvojom ir kad nera, ir kad pamesta, ir kirpom, tepem,nieko nepadeda reikia vaikui ir viskas daeina iki tokios isterikos, tokios ašaros, na gaila žiureti kaip vaikas kankinas, neužmiega, verkia..tai va ka daryti nežinau.. gal patarsit  g.gif

Visgi as esu tokios nuomones, kad vaikiukai tikrina mus va viena karta pavyko isverkti, kad atiduotu ar surastu soskiuka, tai zino, kad ir kita karta atiduos. Pas mus ta situacija buvo, kai nukirpau ir pirma nakti vos ne iki pamelynavimo verke, bet buvom kaime ir ten parduotuves normalios tikrai nerasi niu ir ka gaila vaiko glosciau galvyte gal pusantros valandos kol uzmigo, pati viduje vos nepasruvus asaromis irgi buvau... Bet persilauzem ir kita vakara mazius, kai vel soskiuko nera paprase, kad caca galvytei padaryciau, nes zinojo, jog soskiuko nera... Taip kad reikia nepasiduoti, aisku sunku (begalo sunku), bet tik nuo jusu priklausys ar pavyks to ciulptuko atsisakyti ar ne... wub.gif Taipkad visi budai tinka tiesiog pirmomis dienomis reikia persilauzti ir perlipti per savo gailesti, per save ir kazkaip iskesti kartu su maziuku... wub.gif
Atsakyti
Vargelis...reiks ir mums neužilgo atsisveikint su soske.Bijau net pagalvot.Anksčiau be savo čiulptuko neišeidavo.Dabar reikalingas tik užmigt thumbup.gif .Buvo ašarų kartais,bet priprato be soskės keliaut laukan ar kur kitur.
Atsakyti