Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 04 03, 23:26)
musiskei 1m7men, neisivaizduoju uzmigimo be soskiu (viena burnoj, kita rankoj).. Stengiuos diena neduot, bet buna kad pamato kur padeta ir viskas tada, turi duot nes susitart neiseina... turim 8, nes buna kad nakti pabunda ir zirzia, nes reikia tu soskiu, o jos ismetytos buna, tai turim "atsargai", nakciai, kad nereiketu degt sviesos ir ieskot.

pas mus tas pats miega su dviem kiekis gal mazesnis biggrin.gif tiuciu bet ir veziojuosi rankinuke masinoj zodziu visur pas seneliu palike ....o kaip atpratinti net nezinau pastebejau masinoj nereikia nu bet nakciai niekaip negalim dar ir pietu miega bandom apseiti....jei neduodu tiutes tai pirsta ciulpe blink.gif tai tada geriiau jau zindukas nes brolio mergina ilgai ciulpe pirsta tai jis toks neissiystes atrodo ta prsme plonesnis t.t
Atsakyti
QUOTE(Astutelama @ 2008 04 05, 11:03)
pas mus tas  pats miega su dviem kiekis gal mazesnis biggrin.gif  tiuciu bet ir veziojuosi rankinuke  masinoj zodziu visur pas seneliu palike ....o kaip atpratinti net nezinau pastebejau masinoj nereikia nu bet nakciai niekaip negalim dar ir pietu miega bandom apseiti....jei neduodu tiutes tai pirsta ciulpe blink.gif tai tada geriiau jau zindukas nes brolio mergina ilgai ciulpe pirsta tai jis toks neissiystes atrodo ta prsme plonesnis t.t

smile.gif pas mus irgi masinoj yra, ir rankinuke viena turiu smile.gif
Atsakyti
Mes tai visad turėjom tik po vieną soskiuką ir niekad nepamesdavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 05, 16:04)
Mes tai visad turėjom tik po vieną soskiuką ir niekad nepamesdavom  ax.gif

na komplekte pas mus visada dvi yra ......bet maniskis prisegti neduoda jis turi pats tureti smile.gif
Atsakyti
Aš tai tik po vieną visada išpakuoju. Kažkaip neatėjo į galvą turėti kelias ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu mūsų patirtim. 4u.gif Specialiai nesiruošiau atiminėti tiūtės, tai įvyko, taip sakant, prie progos smile.gif Mergina jau pusantrų buvo...kaip ir laikas, o be tiūtės nė iš vietos sad.gif Kaip ir daugelis čia, turėjom jų ne vieną, gal penkias, ax.gif bet viena vakarą neradau nei vienos. doh.gif Tėtis jau buvo pasiruošęs lėkti į pardę, bet sakau palaukiam gal, žiūrėsim bus labai blogai tai pirksim naują. Jau ruošėmės miegelio... Aišku tiūūūūtėėėės!... prisireikė, pradėjom ieškoti, pradžioj aš, paskui sūnus prisijungė, paskui mažoji "Tiute, kuj tu?" paieškom paieškom, na nėra, po 5 min. vėl prisimena, vėl skelbiam paieškas.... vėl nėra, nėra tai nėra... per vakarą, kol nuėjom miegoti prisiminė n kartų ir visą laiką nuoširdžiai ieškojom, ir.... neradom. Liūdniausia buvo, kai po pasakėlės užgesinom šviesą ir reikia užmigti... be tiūtės.... Jau lūpytės timpčioja, vėl paieškom, trupučiuką paverkia, nusiramina, vėl prisimena, tada aiškinau, kad jau ji didelė, kad tik mažiems lėliukams tiūtės, kad mūsų tiūtė tikriausiai pabėgo, o paskui šuniukas "ap!" ir nunešė lėliukams... na tai iš viso pasakojimo įstrigo, kad "suniuka ap!" "nea tiutia" sad.gif Naktį irgi atsibusdavo, vėl tyliai paieškodavom... Nėra tai nėra... miegelio norisi... taip ir pradėjo be tiūtės gyventi.... kokią savaitę mes jos labai nuoširdžiai paieškodavom, nerasdavom ir kuo toliau tuo rečiau prisimindavo. thumbup.gif Tik nelengva užduotis buvo visgi jas surasti kol mažoji neiškapstė pirma tarp savo žaislų. Vienos dar po šiai dienai neradau... blush2.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES
PRIES MENESI ATSIKRATEM CIULPTUKO TAD GALIU PASIDALINT SAVA PATIRTIOM.... ax.gif
mano vaikiukui 1metai ir 10 men taigi manau laikas atimt nes dantu sukandima lb gadina, nenorejau isikisusiu i prieki dantuku....viena diena tiesiog nusprendem atimt....diena paslepiau(vaika tiesiog uzimt reik...kad jo nereiktu) o naktis buvo sunkiausia tiesiog nedaviau atsibusdavo prasydamas tutes...bet stengiau neiskelt ir neramint jo(nes jei pradeciau tada verkimas suintensyvetu-mano vaiko charakterio ypatumai)...paverke pora naktu ir suprato kad tutes daugiau negaus...patikekit tikrai zinau ka reiskia rekiantis verkiantis vaikas.....tokio amziaus vaikas gana protingas jis nemazius kuris turi ta nenumaldoma potrauki ciunkti siam gali pasakyti ne......mano mazasis toks verksnys reksnys nuo gimimo...taigi gal igavau imuninteta sukastai dantim apsimetu kad negirdziu...naktis yra naktis pavargsta ir uzmiega ....kartais reik uzsispyrimo ir gelezines kantrybes.....nes ryte ir pati atsibundi sudirgus be nuotaikos.....mums taip sutapo kad iltinukai dygti pradejo buvo lb sunku bet trauktis nebuvo kur...buvo daug akimirku kada norejos ikist tuti i burna kad maziau kankintusi bet...jei jau uzispiri negali trauktis doh.gif
Atsakyti
As nedariau nieko,kad atprastu.Aisku pagalvodavau kaip bus kai reikes tai padaryti.O buvo taip ji tutej prakando mazyte skylute.Per ja i tute pateko seiliu ir jos...surugo blush2.gif Tute pasidare ziauriai neskani.Dukra ja i burna ir ziaugcioja.Is pradziu nesupratau kame reikalas.Kol pati jos neparagavau schmoll.gif Su mociute nusprendem nupirkti nauja kas bus tas.Ir ka!Ji jos nebeeme nors ir paragavo.Isikiso i burna is istraukus atidave man.Dabar pamacius antros kartos pusbrolio tute pavarto rankose igruda maziuj i burna,bet daugiau ja nebesidomi.Liko atpratint nuo buteliuko,bet kaip sakoma kiekvienam savas laikas bigsmile.gif
Atsakyti
as tai labai paparastai savo dukryte nuo ciulptuko atpratinau. Mano isitikinimu bet kurioje situacijoje auginant vaikuti svarbiausia atkaklumas ir nuoseklumas. Tiesiog, kai maniskei suejo metukai, as nusprendziau, kad pats laikas atsisakyti ciulptuko. As ji paprasciausiai ismeciau mirksiukas.gif aisku pirma diena buvo gana sunki, nes vaikas nelabai suprato, kur dingo jos ciulptukas rolleyes.gif ir po lova ieskojo ir visas spintas isrause, bande ir savo isterijomis mane priversti ieskoti to ciulptuko doh.gif na bet as buvau atkaklesne, tiesio paaiskinau, kad nebera ciulptuko, kad jis dingo (baba tiute) ir kad ji jau didele mergaite ir jo jau nebereikia... tai pirma nakis be ciultuko buvo gana sunki, bet po to kasdien buvo vis lengviau. Po poros savaiciu ji net nebeprisimine jo thumbup.gif As tai kiekvienai mamytei siulyciau kuo ankciau atpratinti nuo ciulptuko, nes kuo veliau tuo sunkiau yra. ir jei jau pasirysite tai padryti, tai bukite atkaklios - jei jau pasakete vaikui, kad neber ciulptuko, tai kas bebutu jo neduokite, nes vaikas pajus jusu silpnybe ir nuolat tuo naudosis...Mes net pacios nenumanom, kokie protingi ir gudrus tie musu mazyliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretux @ 2008 04 07, 17:02)
as tai labai paparastai savo dukryte nuo ciulptuko atpratinau. Mano isitikinimu bet  kurioje situacijoje auginant vaikuti svarbiausia atkaklumas ir nuoseklumas. Tiesiog, kai maniskei suejo metukai, as nusprendziau, kad pats laikas atsisakyti ciulptuko. As ji paprasciausiai ismeciau mirksiukas.gif aisku pirma diena buvo gana sunki, nes vaikas nelabai suprato, kur dingo jos ciulptukas rolleyes.gif ir po lova ieskojo ir visas spintas isrause, bande ir savo isterijomis mane priversti ieskoti to ciulptuko doh.gif na bet as buvau atkaklesne, tiesio paaiskinau, kad nebera ciulptuko, kad jis dingo (baba tiute) ir kad ji jau didele mergaite ir jo jau nebereikia... tai pirma nakis be ciultuko buvo gana sunki, bet po to kasdien buvo vis lengviau. Po poros savaiciu ji net nebeprisimine jo thumbup.gif As tai kiekvienai mamytei siulyciau kuo ankciau atpratinti nuo ciulptuko, nes kuo veliau tuo sunkiau yra. ir jei jau pasirysite tai padryti, tai bukite atkaklios - jei jau pasakete vaikui, kad neber ciulptuko, tai kas bebutu jo neduokite, nes vaikas pajus jusu silpnybe ir nuolat tuo naudosis...Mes net pacios nenumanom, kokie protingi ir gudrus tie musu mazyliai lotuliukas.gif

Tai gal net nereiktu pripratint prie ciulptuko ir nereiks atpratint mirksiukas.gif Metukai dar tiek mazai (bent jau paziurejus i saviske),dar toks kudikis biggrin.gif kad gaila atimt...
Man tai labiau priimtinesnis budas susitart su vaiku blush2.gif
Atsakyti
na kodel taip ziauriai? juk ne is burnytes atimi? tiesiog ismeti ir viskas mirksiukas.gif O metukai nera taip jau mazai, tokio amziaus savo vaikuti as ir nuo ciulptuko atpratinau ir antpuodo pradejau sodinti ir pradejau mokinti paciai valgyti. As manau kad vaikuti reikia kuo anksciau visko mokyti thumbup.gif o kas liecia ciulptuka, tai aiskus jei vikui nera poreikio tai manau nera reikalo jo ir duoti. tarkim tos mamos kurios pacio nemaitina vaikelio tai manau jos ir neturetu duoti ciulptuko...na bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 07, 18:30)
Tai gal net nereiktu pripratint prie ciulptuko ir nereiks atpratint mirksiukas.gif  Metukai dar tiek mazai (bent jau paziurejus i saviske),dar toks kudikis biggrin.gif kad gaila atimt...
Man tai labiau priimtinesnis budas susitart su vaiku blush2.gif

drinks_cheers.gif kam pratinti prie ciulptuko, tai man nesuprantama.Juk pacios kisat ,grudat tam vaikeliui ta ciulptuka,jie juk nepraso.Mano abu uzaugo be jo ir net nezyno kas yra ,isskirus buteliuka.
Papildyta:
QUOTE(Loretux @ 2008 04 07, 19:33)
na kodel taip ziauriai? juk ne is burnytes atimi? tiesiog ismeti ir viskas mirksiukas.gif O metukai nera taip jau mazai, tokio amziaus savo vaikuti as ir nuo ciulptuko atpratinau ir antpuodo pradejau sodinti ir pradejau mokinti paciai valgyti. As manau kad vaikuti reikia kuo anksciau visko mokyti thumbup.gif o kas liecia ciulptuka, tai aiskus jei vikui nera poreikio tai manau nera reikalo jo ir duoti. tarkim tos mamos kurios pacio nemaitina vaikelio tai manau jos ir neturetu duoti ciulptuko...na bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

Koks skirtumas,maitina pacios ar nebemaitina,nereikia duoti ir viskas.Kad vaika nuraminti yra ir kitu budu,daug geresniu nei ciulptukas i burna 4u.gif
Atsakyti