Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

QUOTE(joviliukste @ 2008 05 16, 14:19)
mes su ciulptuku dar draugaujame  blush2.gif  bet tik naktim, daznai prabunda nakti jo ieskoti, kai iskrenta is burnytes, tad kol kas dar draugausime, nes miegelis ramesnis buna  ax.gif

nu maniskis ir tik nakti ir pietu miegui naudojo,nakti gerai be jo ismiegojo,tik karta pabudo,tai atsinesem i lova ir po penkiu minuciu miegojo ax.gif
bet diena niekaip nemiega schmoll.gif ir dab paguldziau tai verkauja verysad.gif
jau tuoj pradesiu gailetis kad ismeciau,na bet juk nebepirksiu nauju,negaliu pasiduot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2008 05 16, 14:25)
jau tuoj pradesiu gailetis kad ismeciau,na bet juk nebepirksiu nauju,negaliu pasiduot verysad.gif

Laikykis! Nepasiduok!
mano mazius,jau koks pusmetis be soskes auga,pats atsisake,reikejo vis reciau ir reciau.O vyresneliui,kai buve 1 m,taizirklutem praardziau,po poros dienu pakirpau truputi ir taip karpem kol nebeliko
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2008 05 16, 10:25)
nu maniskis ir tik nakti ir pietu  miegui naudojo,nakti gerai be jo ismiegojo,tik karta pabudo,tai atsinesem i lova ir po penkiu minuciu miegojo ax.gif
bet diena niekaip nemiega schmoll.gif  ir dab paguldziau tai verkauja verysad.gif

NEPASIDUOKIT!!! 4u.gif stiprybes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(feneke @ 2008 05 16, 10:33)
Laikykis! Nepasiduok!
mano mazius,jau koks pusmetis be soskes auga,pats atsisake,reikejo vis reciau ir reciau.O vyresneliui,kai buve 1 m,taizirklutem praardziau,po poros dienu pakirpau truputi ir taip karpem kol nebeliko

gera mintis thumbup.gif jau snd isbandysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:

sveikiname DOMA su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif happybday.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviliukste: 16 gegužės 2008 - 12:47
aciu,aciu,aciu assa.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif
maniškė jau mėnuo be tiūtės. užteko geros vaidybos ir pasakyti kad tiūtė su kirminais,labai nešvari.tai metė ir paskui jau norėdama jos neįpiršau. įdomi dukrytės buvo reakcija,nes tų kirminų nėra net mačius.gal čia mano vaidyba taip suveikė??? biggrin.gif g.gif va,dabar be tiūtės sunku užmigti doh.gif bet čia tik laiko klausimas.sėkmės kitiems leliukams-metantiems mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
maniskis jau antra diena be pietu miego,nors taip 2 valandas isparpdavo blush2.gif
na svarbu dar naktys pakenciamos,geriau nei tikejaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liutem @ 2008 05 16, 16:28)

maniškė jau mėnuo be tiūtės.  g.gif va,dabar be tiūtės sunku užmigti  doh.gif bet čia tik laiko klausimas.

menesi? bigsmile.gif ojezus tikiuosi maniskis greiciau atpras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2008 05 16, 14:24)
maniskis jau antra diena be pietu miego,nors taip 2 valandas isparpdavo blush2.gif
na svarbu dar naktys pakenciamos,geriau nei tikejaus smile.gif
Papildyta:
menesi? bigsmile.gif ojezus tikiuosi maniskis greiciau atpras g.gif

As siandien paskaicius irgi sugalvojau nuo ciulptuko pabandyt atpratint ax.gif na ka, nukirpau galiuka , taj dukryte is pradziu juokes ir juokes kai i burnyte issidedavo bigsmile.gif paguldziau pietu mieguco, niekaip neuzmigo...palakste dar 3 val.atsiguliau salia su ja.pradejo pykti ant savo papio (mat kazkoks ne toks pasidare) ir meta, ir vel pasiima....blaskosi visa.na jau galvoju eisiu pirkti naujo, bet su tom mintim kaip mete i mane is to papio doh.gif supyko, nusisuko nuo manes ir....uzmigo rolleyes.gif dabar su siaubu lauksiu nakties, nezinau kaip cia bus, tikiuosi men.nereikes kankintis g.gif manau jei pradejau nera kelio atgal .... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 16, 20:33)
As siandien paskaicius irgi sugalvojau nuo ciulptuko pabandyt atpratint ax.gif na ka, nukirpau galiuka , taj dukryte is pradziu juokes ir juokes kai i burnyte issidedavo  bigsmile.gif paguldziau pietu mieguco, niekaip neuzmigo...palakste dar 3 val.atsiguliau salia su ja.pradejo pykti ant savo papio (mat kazkoks ne toks pasidare) ir meta, ir vel pasiima....blaskosi visa.na jau galvoju eisiu pirkti naujo, bet su tom mintim kaip mete i mane is to papio  doh.gif supyko, nusisuko nuo manes ir....uzmigo  rolleyes.gif dabar su siaubu lauksiu nakties, nezinau kaip cia bus, tikiuosi men.nereikes kankintis  g.gif manau jei pradejau nera kelio atgal ....  rolleyes.gif

butinai parasyk kaip sekes naktis 4u.gif
mes jau saviski paguldem,sakem pervarges bus be perpietes,kur tau dar rekaloja lovytej verysad.gif doh.gif

jau lyg nurimo clap.gif
tik kazi kada vel prabus doh.gif
na stipribes ir kantrybes mums kovojancioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anota: 16 gegužės 2008 - 20:38
reiketu ir man pradeti sia atpratinimo nuo ciulptuko "misija" verysad.gif tik baisu man kazkaip,neprisiruosiu,zinau,kad reikia,bet.... verysad.gif
Atsakyti
maniškis nuo mažens neėmė čiulptuko, tai jokių problemų nebuvo ax.gif

o buteliuką iškeitėm į puoduką greitai, mažajam buvo įdomiau gerti iš puoduko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2008 05 16, 18:34)
butinai parasyk kaip sekes naktis 4u.gif
mes jau saviski paguldem,sakem pervarges bus be perpietes,kur tau dar rekaloja lovytej verysad.gif  doh.gif

jau lyg nurimo clap.gif
tik kazi kada vel prabus doh.gif
na stipribes ir kantrybes mums kovojancioms drinks_cheers.gif

pietu miegelio labai ne daug ismiegojo, tik 1 val su ciulpuku 3 isparpdavo blink.gif nu ziuresim, tikrai lb bijau nakties, parsysiu butinai mirksiukas.gif tikiuosi ryt nereikes eit naujo ciulptuko pirkti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2008 05 16, 18:39)
reiketu ir man pradeti sia atpratinimo nuo ciulptuko "misija" verysad.gif tik baisu man kazkaip,neprisiruosiu,zinau,kad reikia,bet.... verysad.gif

geraj cia pasakei : "misija" zinok tikraja to zodzio prasme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 17, 00:00)
pietu miegelio labai ne daug ismiegojo, tik 1 val su ciulpuku 3 isparpdavo  blink.gif nu ziuresim, tikrai lb bijau nakties, parsysiu butinai  mirksiukas.gif tikiuosi ryt nereikes eit naujo ciulptuko pirkti  blush-anim-cl.gif

nepaluzk 4u.gif
jai jau sia nakti istversit tai gal kita bus geriau,nors ir as jau sendie perpiet apie pirkima svaigau blush2.gif
na tikiuos po savaites viskas susitvarkys. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2008 05 16, 22:39)

pradek pradek isvargsim visos kartu ax.gif
svarbiausia ,kad nesirgtu ,nebutu kokiu pasikeitimu gyvenime tuo metu.tavo jau didesne gal eitu kaip susitart 4u.gif
Atsakyti