Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

QUOTE(Foxe @ 2010 05 20, 00:04)
Duriausi anglijoje, su kateteriu... isvis kas per nesamone nosi durti su sautuvu?! NEGALIMA kremzliniu audiniu durti su sautuvu

drinks_cheers.gif
o tiesa, bico, kuris vere man auskara, panele sake, kad jeigu auskariuko nebenesiosi, labai nebrangiai ta skylute galima uzoperuot ir nebesimato nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 25 gegužės 2011 - 17:19
Auskara nosyje turiu jau daugiau nei 10 m. Prasidurti nosi sugalvojau labai spontaniskai, bet visai del to nesigailiu. Pradurta buvo "pistoletu", tuo metu net nezinojau tokio salono, kur kitaip butu buve galima prasidurti. Didziausias minusas man - menkas graziu ir patogiu "noskaru" pasirinkimas. Na dar sloguojant siek tiek trukdo. Niekada netrukde nei vaikinu, nei darbo atzvilgiu.
Atsakyti
man taip pat labai gražu auskaras nosytėje. nors man jau 27m bet aš vis dar svajoju jį įsiverti. niekada nesiverčiau tokio kuris vos tilptu ant nosies. bet manau mažytis vos pastebimas yra labai gražu. ir aš labai noriu ax.gif
Atsakyti
Turejau ir as auskariuka nosyje gal 5 metus. Bet taip gavosi,kad dirbau darba su maistu,tad kiekviena pamaina tekdavo issiimineti auskara,po pamainos tekdavo vel isideti ir tai budavo dideli skausmai,tad teko nebenesioti. Bet man tai labai grazu,tad manau kai susirasiu kita darba tikrai vel isiversiu,nes dabar zinoma jau uzgije per 3 men.
Atsakyti
Aš auskariuką nosyje turiu jau keturi metai ir esu patenkinta. aišku kyla nepatogumų kai būna sloga, bet tuo atvėju išsiimu auskariuką ir nenešioju jo. Kadangi man jau nebeužgyja kai būnų be auskaro tai neturiu jokių baimių,kad skaudės kai vėl jį dėsiuos tongue.gif Na,o vėrė man tai su adata, truputuką skaudėjo ir po to dar savaitę laiko n0siuką popėjo.. būna kartais pagalvoju,kad išsiimsiu ir nebenešiosiu jo,bet pabuvus vos dieną be jo nebegaliu,nes keista kai nosyje nėra auskaro. kai auskariukai maži ir gražūs man labai super atrodo. o kai kurios panelės,moterys persistenge tai net baisu žiūrėti.
Dažniausiai tai vaikams iškyla klausimai - teta,kas čia pas Jus ant nosies ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2011 06 19, 16:39)
Dažniausiai tai vaikams iškyla klausimai - teta,kas čia pas Jus ant nosies ?  biggrin.gif

Cia tai prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 06 20, 19:45)
Cia tai prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet jie būna tokie susidomėja. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2011 06 20, 22:04)
Bet jie būna tokie susidomėja. lotuliukas.gif

Nesioju jau bevek 10 metu auskara nosyje, prasiveriau trylikos ax.gif
jo nejauciu, beja nesioju su uzlenktu galiuku, todel nemaiso nei sloguojant nei miegant nei kitais atvejais... mirksiukas.gif
Atsakyti
O man graziau be auskaru nosike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mymo @ 2011 06 28, 21:36)
O man graziau be auskaru nosike smile.gif

Kaip kam, kitiems labai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 06 28, 20:34)
Nesioju jau bevek 10 metu auskara nosyje, prasiveriau trylikos  ax.gif
jo nejauciu, beja nesioju su uzlenktu galiuku, todel nemaiso nei sloguojant nei miegant nei kitais atvejais...  mirksiukas.gif

Turėjau kelis su užlenktu galiuku tai vienasn etiko buvo nepatogus,o kitas tai tas galiukas matydavosi kai galvą pakeldavau aukštyn.
Atsakyti
Sveiki, ir as nusprendziau pasidalinti savo patirtimi - auskariuko verimu nosyje.
Kadangi mano sprendimas buvo labai spontaniskas ir nuomonems surinkti neturejau labai daug laiko.. o paskutiniai pasisakymai buvo keliu metu senumo, nutariau pasisakyt, kad kitiems butu lengviau priimt sprendima.

Veriausi nosi 'Paradise'. Ten su sautuvu neveria, tik su adata. Buvau pati labai issigandusi.. visa isitempus gulejau (nes paguldo tokioj, kaip dantisto kedej smile.gif ). Ir laukiau verimo skausmo.. Taciau atliko viska profesionaliai! Jutau tik pakstelejima, toki, koki jauti kai issitrauki plaukeli is nosies smile.gif . Man asarele nuriedejo.., bet manau is to paties akies vs. nosies rysio..(kaip kad issirovus plaukeli is nosies). Nera labai smagu kai veria auskara (durimas ivyksta labai greitai! net nepastebi..) bet reik pasitiket profesionalais ir leist dirbt savo darba.
Po verimo gavau issamias instrukcijas su nurodomuoju lapeliu kaip reikia elgtis! Tereikejo nusipirkti salicilio spirito (kuri galim aisigyti betkurioje vaistineje) ir patepti pagal nurodymus (pora k. dienoje, mazd. pora sav., o pask. 1 k. dienoje dar pora sav.)

Buvau labai patenkinta aptarnavimu ir kolektyvo profesionalumu (instruktaza destantis vyras net nenorejo manes lapeist iki galo neisklausius nuorodu smile.gif, o verimo meistre nepagailejo laiko manes nuraminti, padiskutuoti/isblaskyti, pasiteiravo kaip jauciuosi po verimo -buvau tikrai susijaudinus ir esu gana silpna tokiose situacijose; tai patikrino ar nenualpsiu ir pasiule vandens.. etc. )

Siuo metu esu labai patenkinta! Nosyte nebuvo sutinus ne kartelio, neturejau jokiu problemu - jau sav. po verimo dalyvavau vestuvese ir niekas negalejo itart kad tai sviezias mano aksesuaras!
Manau tai kiekvieno asmeninis sprendimas - bet jausmas yra geras! smile.gif
Atsakyti