Sveiki, ir as nusprendziau pasidalinti savo patirtimi - auskariuko verimu nosyje.
Kadangi mano sprendimas buvo labai spontaniskas ir nuomonems surinkti neturejau labai daug laiko.. o paskutiniai pasisakymai buvo keliu metu senumo, nutariau pasisakyt, kad kitiems butu lengviau priimt sprendima.
Veriausi nosi 'Paradise'. Ten su sautuvu neveria, tik su adata. Buvau pati labai issigandusi.. visa isitempus gulejau (nes paguldo tokioj, kaip dantisto kedej

). Ir laukiau verimo skausmo.. Taciau atliko viska profesionaliai! Jutau tik pakstelejima, toki, koki jauti kai issitrauki plaukeli is nosies

. Man asarele nuriedejo.., bet manau is to paties akies vs. nosies rysio..(kaip kad issirovus plaukeli is nosies). Nera labai smagu kai veria auskara (durimas ivyksta labai greitai! net nepastebi..) bet reik pasitiket profesionalais ir leist dirbt savo darba.
Po verimo gavau issamias instrukcijas su nurodomuoju lapeliu kaip reikia elgtis! Tereikejo nusipirkti salicilio spirito (kuri galim aisigyti betkurioje vaistineje) ir patepti pagal nurodymus (pora k. dienoje, mazd. pora sav., o pask. 1 k. dienoje dar pora sav.)
Buvau labai patenkinta aptarnavimu ir kolektyvo profesionalumu (instruktaza destantis vyras net nenorejo manes lapeist iki galo neisklausius nuorodu

, o verimo meistre nepagailejo laiko manes nuraminti, padiskutuoti/isblaskyti, pasiteiravo kaip jauciuosi po verimo -buvau tikrai susijaudinus ir esu gana silpna tokiose situacijose; tai patikrino ar nenualpsiu ir pasiule vandens.. etc. )
Siuo metu esu labai patenkinta! Nosyte nebuvo sutinus ne kartelio, neturejau jokiu problemu - jau sav. po verimo dalyvavau vestuvese ir niekas negalejo itart kad tai sviezias mano aksesuaras!
Manau tai kiekvieno asmeninis sprendimas - bet jausmas yra geras!