Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

QUOTE(sigma192 @ 2011 07 03, 20:54)
Turėjau kelis  su užlenktu galiuku tai  vienasn etiko buvo nepatogus,o kitas tai tas galiukas matydavosi kai galvą  pakeldavau aukštyn.

Isbandyk su burbuliuku.gal ne tiek matysis.
Papildyta:
QUOTE(BoniRO @ 2011 07 25, 01:49)
Sveiki, ir as nusprendziau pasidalinti savo patirtimi - auskariuko verimu nosyje.
Kadangi mano sprendimas buvo labai spontaniskas ir nuomonems surinkti neturejau labai daug laiko.. o paskutiniai pasisakymai buvo keliu metu senumo, nutariau pasisakyt, kad kitiems butu lengviau priimt sprendima.

Veriausi nosi 'Paradise'. Ten su sautuvu neveria, tik su adata. Buvau pati labai issigandusi.. visa isitempus gulejau (nes paguldo tokioj, kaip dantisto kedej smile.gif ). Ir laukiau verimo skausmo.. Taciau atliko viska profesionaliai! Jutau tik pakstelejima, toki, koki jauti kai issitrauki plaukeli is nosies smile.gif . Man asarele nuriedejo.., bet manau is to paties akies vs. nosies rysio..(kaip kad issirovus plaukeli is nosies). Nera labai smagu kai veria auskara (durimas ivyksta labai greitai! net nepastebi..) bet reik pasitiket profesionalais ir leist dirbt savo darba.
Po verimo gavau issamias instrukcijas su nurodomuoju lapeliu kaip reikia elgtis! Tereikejo nusipirkti salicilio spirito (kuri galim aisigyti betkurioje vaistineje) ir patepti pagal nurodymus (pora k. dienoje, mazd. pora sav., o pask. 1 k. dienoje dar pora sav.)

Buvau labai patenkinta aptarnavimu ir kolektyvo profesionalumu (instruktaza destantis vyras net nenorejo manes lapeist iki galo neisklausius nuorodu smile.gif, o verimo meistre nepagailejo laiko manes nuraminti, padiskutuoti/isblaskyti, pasiteiravo kaip jauciuosi po verimo -buvau tikrai susijaudinus ir esu gana silpna tokiose situacijose; tai patikrino ar nenualpsiu ir pasiule vandens.. etc. )

Siuo metu esu labai patenkinta! Nosyte nebuvo sutinus ne kartelio, neturejau jokiu problemu - jau sav. po verimo dalyvavau vestuvese ir niekas negalejo itart kad tai sviezias mano aksesuaras!
Manau tai kiekvieno asmeninis sprendimas - bet jausmas yra geras! smile.gif

o kiek jums metu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mymo @ 2011 06 28, 21:36)
O man graziau be auskaru nosike smile.gif

Ir man negrazu
Atsakyti
Sveiki,as sm forume naujoke.As irgi labai noriu auskariuko i nosiuka tik neapsisprendziu kur durtis i nosiuka ar virs lupos ar i liezuvi.kiek zinau i nosiuka labai skauda kai veria? tiesa? g.gif aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimuzzz @ 2011 08 06, 23:13)
Sveiki,as sm forume naujoke.As irgi labai noriu auskariuko i nosiuka tik neapsisprendziu kur durtis i nosiuka ar virs lupos ar i liezuvi.kiek zinau i nosiuka labai skauda kai veria? tiesa?  g.gif  aciu uz atsakymus  smile.gif

Labas.su sautuvu neskauda.man tai i ausis buvo skaudziau ax.gif bet patartina durtis su adata bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 07 rugpjūčio 2011 - 20:43
Man neskaudejo, nors dure su kateteriu smile.gif tik asarele nuriedejo, matyt del to, kad viskas ten sujungta smile.gif Tikrai i ausis labiau skaudejo.
O siaip man grazu ir i nosi ir virs lupos, bet i liezuvi tai nee... turiu daug draugiu kurios turi liezuvy auskara, bet man labai negrazu..ir beto sako, kad labai skauda.
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 08 07, 21:40)
Labas.su sautuvu neskauda.man tai i ausis buvo skaudziau ax.gif bet patartina durtis su adata bigsmile.gif

Bet kad sako kad su adata labai skauda g.gif ,beto dekuj uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimuzzz @ 2011 08 09, 22:28)
Bet kad sako kad su adata labai skauda  g.gif  ,beto dekuj uz patarimus smile.gif

Galima youtube paziuret vaizdeliu,is ten kaip ir matos,jog skauda tik kokias dvi,tris sekundes bigsmile.gif asarytes isbega ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 08 10, 11:28)
Galima youtube paziuret vaizdeliu,is ten kaip ir matos,jog skauda tik kokias dvi,tris sekundes bigsmile.gif asarytes isbega ir vsio smile.gif

man kaskaip baisiai atrodo kai dure su adata,nors jau duriaus bamba su adata,beto dar nezinau ar vertis man i nosi nes daug kas sako kad negrazu g.gif
Atsakyti
man negražu auskarai nosyje, apskritai moteriai netinka auskarai ant veido, toks mano požiūris schmoll.gif
Atsakyti
Matau diskusijos vyksta tai nusprendžiau paklausti ,kur auskariuką į nostę galima įsiverti Klaipėdoje ,dukrytė norėtų blush2.gif patarkite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2012 01 23, 12:39)
Matau diskusijos vyksta tai nusprendžiau paklausti ,kur auskariuką į nostę galima įsiverti Klaipėdoje ,dukrytė norėtų blush2.gif patarkite ax.gif

Eikit į normalų, patikimą saloną. Pvz.: http://www.danistattoo.lt/. Yra ir daugiau, bet dabar niekas į galvą neateina. Tos kirpyklos daugiabučiuose kažkaip labai jau nerimtai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 29 sausio 2012 - 14:58
Turiu auskariuka nosyje jau desimt metu, nesigailiu nei kiek. Noriu isidedu, noriu issiimu, kai pabosta, skylute ant tiek maza, kad pasidazius net nesimato ji. O ir auskaras mano mazas labai, tai niekam per daug nekrenta i akis smile.gif
Atsakyti