Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

QUOTE(Heidėja @ 2007 03 04, 21:46)
Ačiū visiems rašiusiems. Šiandien savo temą pavadinčiau kitaip, "Pavargau būti namų šeimininke, bet žmona ir mama-ne!"
Per šias išeigines su vyru dau kalbėjomės. Matau, kad mūsų šeima turi galimybę ir toliau gyventi santarvėje,supratingumo mano vyrui užtenka, man taip pat. Kaip sakiau, nenoriu būti bambanti, namuose užsisėdėjusi šeimininkė...Abu esame įsitikinę, kad visai greitai kasdieninė rutina nebus tokia vienodai panaši, aš jausiuosi kitaip, kaip po keletos metų (su trumpa pertrauka) praleistų auginant vaikus, baigsiu mokslus, vėl grįšiu į darbą...Vakarais vyras dažniau man paskambins, jei užtruks darbe, tada neskaičiuosiu minučių, kur jis užtruko,kokie reikalai jį užlaikė. Kai žmonės kalbasi, problemos pasidaro mažesnės ir ne taip žeidžiančios...

Na matai kaip viskas graziai issisprende thumbup.gif Svarbiausia yra sneketis, sneketis ir dar karta sneketis rolleyes.gif Sveikinu ir linkiu jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 04, 23:46)
Kai žmonės kalbasi, problemos pasidaro mažesnės ir ne taip žeidžiančios...

..ir jos yra sprendziamos 4u.gif
didziausios Jums sekmes wub.gif
Atsakyti
viskas grazu ir gerai,bet blogai,kai pasikalbat ir niekas nesikeicia...va tada norisi bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 03 05, 11:20)
viskas grazu ir gerai,bet blogai,kai pasikalbat ir niekas nesikeicia...va tada norisi  bash.gif

tai ir duok..isvanok taip kad prades girdeti lotuliukas.gif
nu zodziu negirdi,tai skaidrem bandykit jiems rodyti.. g.gif mazu tik regimaja atminti teturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 03 05, 13:20)
viskas grazu ir gerai,bet blogai,kai pasikalbat ir niekas nesikeicia...va tada norisi  bash.gif

Tikiuosi, kad du suaugę žmonės (išsikalbėję), padaro bent jau kokias išvadas, ko reikia man, ko nori tu ir keičiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 05 kovo 2007 - 12:47
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 05, 12:46)
Tikiuosi, kad du suaugę žmonės (išsikalbėję), padaro bent jau kokias išvadas, ko reikia man, ko nori tu ir keičiasi rolleyes.gif

O kuris keičiasi? Tas kuris nori, ar tas, kuriam reikia? Ir kaip tas pasikeitimas atrodo? Ar nebenori, ar nebereikia?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 05, 15:07)
O kuris keičiasi? Tas kuris nori, ar tas, kuriam reikia? Ir kaip tas pasikeitimas atrodo? Ar nebenori, ar nebereikia?

Keičiasi abu ir beveik nuolat. Pavadinsiu: prisitaiko, nusileidžia, pataikauja, pageidauja ir žiūri ką galima santykiuose pakeisti, kad abu tai tenkintų.
O kai "nebenori, ar nebereikia", tokiu atveju - reikia gyvent atskirai, juk du svetimi, nesusikalbantys žmonės, kam tokie santykiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 05, 17:49)
Keičiasi abu ir beveik nuolat. Pavadinsiu: prisitaiko, nusileidžia, pataikauja, pageidauja ir žiūri ką galima santykiuose pakeisti, kad abu tai tenkintų.
O kai "nebenori, ar nebereikia", tokiu atveju - reikia gyvent atskirai, juk du svetimi, nesusikalbantys žmonės, kam tokie santykiai? unsure.gif

Sveika, Heideja,

nepamirsk, kad keiciasi ne tik santykiai, bet ir zmones. Ju pasauleziura, emocionalumas, poreikiai. Kitaip ir buti negali.
Kai nebegaliu paaiskinti visu meiliu seiliu prasmiu, vel gryztu prie kazkada psichologijos paskaitoj isgirstos teorijos, kad meile (cia tapatinsiu su seima, su sajunga) tai ne kas kitas o tik poreikiu tenkinimas. Kol poroje vienas kito poreikius patenkinti gali (ir nori (ir stengiasi)), tol pora tvirta. Pasikeitus poreikiams (pasikeitus norui (pasikeitus pastangoms)), pora gali pradet byret. Gal jus isaugot i per daug skirtingas puses? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 03 06, 12:59)
nepamirsk, kad keiciasi ne tik santykiai, bet ir zmones. Ju pasauleziura, emocionalumas, poreikiai. Kitaip ir buti negali.
Kai nebegaliu paaiskinti visu meiliu seiliu prasmiu, vel gryztu prie kazkada psichologijos paskaitoj isgirstos teorijos, kad meile (cia tapatinsiu su seima, su sajunga) tai ne kas kitas o tik poreikiu tenkinimas. Kol poroje vienas kito poreikius patenkinti gali (ir nori (ir stengiasi)), tol pora tvirta. Pasikeitus poreikiams (pasikeitus norui (pasikeitus pastangoms)), pora gali pradet byret. Gal jus isaugot i per daug skirtingas puses?  g.gif

Studijuoju ir, psichologijos žinių turiu taip pat nemažai, krūvos knygų perskaityta, pridėk dar - gyvenimo patirtį bigsmile.gif , žinau apie poreikių tenkinimą, būtų kvaila tikėt vien "poreikiu meilei". Šeima - sudėtingas mechanizmas, rolės joje keičiasi, tame nieko pastovaus nėra.
Beje, šiandien galiu pasidžiaugti, abu su vyru esame labai lankstūs ir vardan šeimos galime daug ką nuveikti. Pritariu tau, netikiu "meilėmis seilėmis", pakanka pavyzdžių aplinkui, kai didelės meilės po pusmečio išgaruoja,nelieka nei pagarbos,nei susižavėjimo,nei pagarbos...Nematau jokių požymių, kad mes išaugome į skirtingas puses. Situacija - valdoma, noras ir pastangos iš abiejų pusių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 03 06, 10:59)
...vel gryztu prie kazkada psichologijos paskaitoj isgirstos teorijos, kad meile (cia tapatinsiu su seima) tai ne kas kitas o tik poreikiu tenkinimas. Kol poroje vienas kito poreikius patenkinti gali (ir nori,ir stengiasi), tol pora tvirta.

Sutinku rolleyes.gif Žinau porą (šeimą),kur žmona "šokdina"vyrą, o tas, iš didelės meilės jai, visur nusileidžia, viską daro, visur klauso...žmonos nuomonės. Ne vieną kartą teko stebėti to vyro akyse nuovargį, susitaikymą, kartą pasakė man :-kaip aš pavargau gyventi tik taip, kaip ji nori...Sako:-noriu išeiti ir negrįžti, gyventi vienas.
Kol kas ta šeima gyvena kartu.Bet ar ilgam?
Poreikiai yra iš abiejų pusių, kodėl toje šeimoje moteris to nesupranta?Juk kai atsipeikės gali būti per vėlu.
Atsakyti
Manau visur reikalingi kompromisai, negali gi vienas seimoje buti sokdinamas, anksciau ar veliau pavargs. Ir nereikia susilaukti tokiu situaciju, kai jau kitas nebenores nieko keisti. As stengiuosi kalbeti, kai man kas negerai, o vyra stengiuosi prakalbinti,kai jam yra problemu, aisku jis prabyla ne visada ta pacia diena.... sekmes Heidejai, ir visiem kitiem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 11, 14:10)
Manau visur reikalingi kompromisai, negali gi vienas seimoje buti sokdinamas, anksciau ar veliau pavargs. Ir nereikia susilaukti tokiu situaciju, kai jau kitas nebenores nieko keisti. As stengiuosi kalbeti, kai man kas negerai, o vyra stengiuosi prakalbinti,kai jam yra problemu, aisku jis prabyla ne visada ta pacia diena.... sekmes Heidejai, ir visiem kitiem.  4u.gif

pritariu
Atsakyti