Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 14:35)
o kai NŠ lieka be vyro, senatvė atkeliauja, o situacija pakitus-valstybė kodėl, sakykit, ją turi šelpt?

Taip taip darbas išlaisvina
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 24, 14:08)
Subjektyvi, esate dirbanti? g.gif

Šiuo metu esu pusiau dirbanti šeimos verslo bei investicijų reikaluose, dar kartais dirbu verslo konsultante, jei suprantamas toks statusas. Neseniai turėjau savo verslą.
Atsakyti
QUOTE(shyvana @ 2012 09 24, 13:33)
na taip gal ir ziaurai,bet tokia tiesa, poto cia pacios vaiksto po forumus ir verkia "nu tai kur tie tikri vyrai na kur gi jie, mano net nemoka kojniu issiplaut kas per vyrai" kai tuo tarpu pacios tokius augina, uz rankytes nuveda sisiuka padaryt, snargliuka pasluosto, viskas ant lekstutes, tai poto tokie ir uzauga.

na tai taip, tik zinot as Jums pasakysiu, mano vyras butent galetu buti pavadintas visiku maminuku, jo mama nedirbo nuo gimimo jo sesers, kai jis ejo i trecia klase, ir zinot ka, jis ne tik, kad sugeba savim pasirupinti, jis sugeba padrayti taip, kad darbas nera man butinybe ar isgyvenimo klausimas, ar centus sakiciuotis, kaip cia pragyventi, taip, kad tuos savo stereotipus prasom pritaikykite konkreciais pavyzdziais, nes as puikiai galiu, kai mano pazystamas vyras su vedybom "tarnaite" namo parsivede, o jau berniukas toks geras, svarankiskas buvo bigsmile.gif , tiesa man pofik kaip jis ten namie ka sudeliojes, kaip zmona leidziasi taip jis ir elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 14:35)
o kai NŠ lieka be vyro, senatvė atkeliauja, o situacija pakitus-valstybė kodėl, sakykit, ją turi šelpt?

Tai gi ne visos varguolės, yra kas senatvėje turi užgyvento turto, kurį nuomoja, parduoda, turi santaupų. Ir dirbti niekada nevėlu, šiaip jau. Toks įspūdis, kad vargšės tos NŠ, ateitis tragiška, ašarų pakalnė. Ir dirbančios be vyrų vos galą su galu suduria, pensijos "katino ašara", ir ką? Niekas nežino koks kieno likimas kur pasisuks, tai nematau čia reikalo sureikšminti būsimą tik išskirtinai super tragišką NŠ senatvę.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 24, 14:40)
Vargšai neprižiūrėti vaikai... Kažin kiek moterų turėtų būti atimtos motinystės teisės už tokią vaikų nepriežiūrą...
Tai gal jūs nenorit/negalit/nemokat dirbt ir susigalvojot būt vedžiotoja už rankos?
drinks_cheers.gif

Matyt uzsienyje durniukai istatymus leidzia.Nemazai emigrantu taip savo vaiku neteko,butent uz neprieziura.Kas Lietuvoje gaila,bet kol kas normalu.
Mano rajone buvo papakuotas maniakas tykojes mazameciu prie mokyklu ir jas prievartaves.Idomu kaip jusu mazamete gintusi nuo tokio asmens? g.gif
Aha man visada pinigus uz grazias akis mokejo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 24, 14:24)
Juokingiau yra galvoti, kad į kuo daugiau būrelių nuveži vaiką, tuo geresnė mama esi smile.gif. Gera mama gali būt ir ta, kurios vaikas lanko vieną būrelį, bet pats savarankiškai nevyksta/ parvyksta, puikiai viską suspėja ir jam nereikia ašarų šluostyt vos kas nepasiseka.
Esmė ta, kad mamos kartais perspaudžia vaikus su tuo sedėjimu už durų su dideliais lūkesčiais... ir tai jau tampa nebe vaiko užsiėmimu o mamos.

Gal ir ne geresnė mama, bet tikrai ne blogesnė 4u.gif Šiaip rašiau apie laiku nušluostytą ašarą, o ne visas vos kas atsitiko, nors būna ir labai jautrių širdelių. Ar geriau, kad niekas tų ašarų nešluostytų? Gal taip pat gerai. Bet žinai, laiku suteikta parama neretai skatina vaiką, jis nenusimena dėl smulkių nesėkmių ir nuveikia žymiai daugiau, jis eina į priekį, o ne nutraukia veiklą, keičia n būrelių per metus, nes jam niekur neįdomu, jis nieko nenori, viskas dzin. Nes pernelyg paprasta nutraukti, pakeisti, bet ne tęsti. Juk reikia kartais tiek nedaug, smulkmenos, laiku, ir viskas nušvinta kitomis spalvomis.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2012 09 24, 14:21)
Ok smile.gif

Man smagu, kad jums smagu mirksiukas.gif

Rašiau ne tik apie save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 24, 14:36)
Tai va,vistiek derinates prie vaiko poreikiu biggrin.gif

Tai čia be jokios abejonės. Kur sakiau, kad derintis nereikia? Yra vaikai, atsiranda ir derinimasis, neišvengiamai. Bet nemetu darbo, nesėdžiu už durų, man netrukdo jos veikla, jai netrukdo mano darbas.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 24, 14:36)
Taip ir daug kur. Pvz yra tokios sporto šakos, kur nuolatinis papildomas treningas duos rezultatų net ir tais atvejais, kai vaikas eilinis, joks ne talentas. Tiesiog sistemingas darbas, atkaklumas, krūvis duoda atitinkamus rezultatus. Vienas D dovana nesugeba deramai pasinaudoti, o kitas neturėdamas D dovanos arimu pasieks žymiai daugiau. Ir mene tas pats, daug kur.

Va čia ir baisu man.
Tai, kam tą vaiką temti į tą sporto treniruotę. Gal jam reikia kokio jaunųjų matematikų būrelio ar kokios informatikos, gal jis tam gabus. Gal jis gerą balsą turi.

Birželį kai stojo dukra į muziką, atvedė mama nu berniuką, kokių 9 m, ten tokios pamokėlės yra, pažiūri, pataria. Kai užbaubė tas vaikas, net Du gaideliai ne temą, takto pakartoti niekaip, nei klausos, nei balso, vadovė na taip gražiai, sako,gal jam kitą šaką pabandyti, gal koks sportas, tai mama kaip akis išvertė, nu jau ne, jis NORI muziką lankyti. Jau dabar matau,kaip ta mama su juo išeina iš muzikos, kai dukrą pasiimu. Nu tai jis lankys, mama sėdės už durų, ašaras braukys, kas iš to? Pasakiau dukrai, pasakys vadovė, kad nelabai gabi tam, nelankysi, ale iš kart priėmė, sakė labai gabi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 14:26)
nu tai kur tu pasireikši namie būdama????

Nesupratau tavo replikos rolleyes.gif

Tu manai, kad neturiu kur pasireikšti? Ar kas? Šiaip dažnai domiuosi man įdomiais dalykais ne dėl to, kad kažkur kažkaip pasireikšti, o dėl savęs, ne dėl kažko.

Šiaip man keistas lindimas į asmeniškumus. O ta "kiaura" tai iš viso trolina čia ne į temą.
Papildyta:
Aimeja, na gal nepradėsime čia apie "beprotes motinėles" ir nukniecintus užspaustus vaikus 4u.gif Nes turėta omeny apie normalias šeimas, ne konclagerį, kur visiškas dundukas turi tapti pasaulinio lygio vuau.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 09 23, 19:22)
Aš tai manau, kad ši diskusija yra pasaka be galo smile.gif Kiekviena komentuoja iš savo varpinės. Toms, kurioms kančia būti namuose, nesupras tų, kurioms taip patinka ir atvirkščiai.
Juk svarbiausia, kad visi būtų laimingi.

Skaitau tema ir laukiu, kada kuri nors istars siuos zodzius smile.gif vienos teisybes nera ir nebus niekada, nes visi esam individualus su savo norais, poreikiais ir galimybem smile.gif tad ne jums teisti, kad kazkas dirba daug ir nuo to kaifuoja, o kazkas nedirba ir taip pat patenkintas. smile.gif As nedirbu smile.gif nu ir ka? Bet ir lovoj kiaura diena, ar prie palanges parimus nesedziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 24, 13:56)
Nesupratau tavo replikos rolleyes.gif

Tu manai, kad neturiu kur pasireikšti? Ar kas? Šiaip dažnai domiuosi man įdomiais dalykais ne dėl to, kad kažkur kažkaip pasireikšti, o dėl savęs, ne dėl kažko.
Šiaip man keistas lindimas į asmeniškumus. O ta "kiaura" tai iš viso trolina čia ne į temą.

vartojau antrąjį asmenį ne tau, tiesiog.
Sutarėm, kad geriau nedirbanti, bet laiminga ir laimingas vyras, nei dirbanti nelaiminga su nelaimingu vyru.
Bet va man asmeniškai įdomu-jums pakanka to vaikų vežiojimo, maisto gaminimo, namų tvarkymo, sporto ar manikiūrų, diena iš dienos, metai iš metų? Rimtai neknieti kažko siekti, bendrauti su įdomiais žmonėm (tik nesakykit, kad yra nedirbančių įdomių žmonių, išskyrus drauges.) Negi nesinori daugiau? SAU?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 14:31)
tai visai gražu, bet baisu klaip...moteris gyvena vaiko gyvenimą. jos nėra. Ji-besiaukojanti, nieko neveikianti (taip taip, bla bla bla) vairuotoja...Kažkaip nelabais biggrin.gif

Kaip tai nieko neveikianti? Jos tiesiog kitoks grafikas. Ji tarp vežiojimų turi laiką sau, visokiems reikalms. Juk nesėdi visur už durų visą dieną.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 24, 13:47)
Matyt uzsienyje durniukai istatymus leidzia.Nemazai emigrantu taip savo vaiku neteko,butent uz neprieziura.Kas Lietuvoje gaila,bet kol kas normalu.
Mano rajone buvo papakuotas maniakas tykojes mazameciu prie mokyklu ir jas prievartaves.Idomu kaip jusu mazamete gintusi nuo tokio asmens? g.gif
Aha man visada pinigus uz grazias akis mokejo laugh.gif

Bet žinok maniakas gali ne tik tykoti tavo tarkim 11 metų dukters prie mokyklos, bet gali tykoti ir tavo dukters prie darbo, kai jai bus 30 blink.gif Ir net 30-ties ji gali nesugebėt apsiginti blink.gif
Atsakyti