QUOTE(due drops @ 2012 09 24, 14:36)
Tai va,vistiek derinates prie vaiko poreikiu
Tai čia be jokios abejonės. Kur sakiau, kad derintis nereikia? Yra vaikai, atsiranda ir derinimasis, neišvengiamai. Bet nemetu darbo, nesėdžiu už durų, man netrukdo jos veikla, jai netrukdo mano darbas.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 24, 14:36)
Taip ir daug kur. Pvz
yra tokios sporto šakos, kur nuolatinis papildomas treningas duos rezultatų net ir tais atvejais, kai vaikas eilinis, joks ne talentas. Tiesiog sistemingas darbas, atkaklumas, krūvis duoda atitinkamus rezultatus. Vienas D dovana nesugeba deramai pasinaudoti, o kitas neturėdamas D dovanos arimu pasieks žymiai daugiau. Ir mene tas pats, daug kur.
Va čia ir baisu man.
Tai, kam tą vaiką temti į tą sporto treniruotę. Gal jam reikia kokio jaunųjų matematikų būrelio ar kokios informatikos, gal jis tam gabus. Gal jis gerą balsą turi.
Birželį kai stojo dukra į muziką, atvedė mama nu berniuką, kokių 9 m, ten tokios pamokėlės yra, pažiūri, pataria. Kai užbaubė tas vaikas, net Du gaideliai ne temą, takto pakartoti niekaip, nei klausos, nei balso, vadovė na taip gražiai, sako,gal jam kitą šaką pabandyti, gal koks sportas, tai mama kaip akis išvertė, nu jau ne, jis NORI muziką lankyti. Jau dabar matau,kaip ta mama su juo išeina iš muzikos, kai dukrą pasiimu. Nu tai jis lankys, mama sėdės už durų, ašaras braukys, kas iš to? Pasakiau dukrai, pasakys vadovė, kad nelabai gabi tam, nelankysi, ale iš kart priėmė, sakė labai gabi.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!