Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

Na kiek zinau as, tai jureiviai panasiai gauna plaukiodami po kitos salies veliava kazkur 15000, bet cia tokie netiklus mano duomenis galiu klysti, siaip moterisko smalsumo kazkada pasiteiravau ax.gif , tai ko ju moterims dirbti? verta del tu keliu tukstanciu palidomu draskytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 24, 15:23)
Gincaryce, čia jau verdiktas paskelbtas 4u.gif

Butent, menkinanti NS verdikta paskelbete jus.

Esu karjeriste jei, ka. Gyvenime nemazai nuveikusi ir pasiekusi, bet tai nera pretekstas menkinti NS. Kas duos garantija, jog NS isugdytas vaikas, neperspjaus mano-karjeristes pasiekimus, padaris atradimus tai paciai visuomenei.

Cia visos akcentuoja tik vaikus. Bet nedaug buvo uzsiminta, jog yra moterys, kurios padeda vyrams dirbti, palengvinancios jiems buiti. Kalbu apie mokslininkus, kurejus ir t.t. Ir jei ne jos dar didelis kalusimas, ar ju vyrai padarytu tuos atradimus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 09 24, 14:44)
Cia visos akcentuoja tik vaikus. Bet nedaug buvo uzsiminta, jog yra moterys, kurios padeda vyrams dirbti, palengvinancios jiems buiti. Kalbu apie mokslininkus, kurejus ir t.t. Ir jei ne jos dar didelis kalusimas, ar ju vyrai padarytu tuos atradimus.

Vaikai, vyrai, o pati moteris kas, šešėlis?
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 24, 15:37)
Tolimųjų reisų vairuotojų žmonos paprastai nedirba biggrin.gif Už dviejų mėnesių su puse reisą mokama 12 000, dirbant užsienio bendrovei (pvz Norvegija), atlygis nuo 7000 lt/mėn į rankas, uždarbis Kauno autobusuose 2200lt/mėn į rankas.

Šiaip tai sumanesni dar "pasidaro" papildomai 4u.gif ir nemažai pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 24, 14:43)
Na kiek zinau as, tai jureiviai panasiai gauna plaukiodami po kitos salies veliava kazkur 15000, bet cia tokie netiklus mano duomenis galiu klysti, siaip moterisko smalsumo kazkada pasiteiravau ax.gif , tai ko ju moterims dirbti? verta del tu keliu tukstanciu palidomu draskytis? g.gif

na bet jei ne tik dėl pinigų, dėl savo poreikio dirba, tai gal verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 24, 15:47)
Vaikai, vyrai,  o pati moteris kas, šešėlis?

O kodel tame reikia matyti tik seseli. Gal ji kaip tik yra tas pilkasis kardinolas, i kurios rankas subega visos seimos gijos...

Kaip jau mienjau, buti NS ne man, as to negaliu, net tas charakteris. Bet puikiai isivaizduoju, kad ir Subjektyvi, kas dabar gali pasakyti, jog ji yra seselis? O kad jos vyras turintis toki stipru uznugari ramiai dirbti savo darbus, tai manau, nei viena neabejoja.

Zinoma Subjektyvios situacija siek tiek nera eiline. Bet juk yra aibes moteru, kuriom tarnyste seimos labui yra savirealizacijos budas. Ji puikiai gamina, mezga, siuva, puosia namus, kuria interjera, priziuri vaikus, skaito knygas, mokosi kalbas ir t.t. Cia priklauso ne nuo uzimamu pareigu, dislokacijos vietos, o nuo zmogaus asmeniniu savybiu.

Jei buti sazininga, mano seimoje daugiau aukojasi vyras, bet del to jis netampa seseliu, nes suvokiu jo indelio i musu santykius seima svarba.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 24, 15:47)
Vaikai, vyrai,  o pati moteris kas, šešėlis?

Jokiu būdu, nebūtinai. Pilkasis kardinolas - neretai būtų tiksliau.
Juk abu dirba šeimos gerovei. Pvz. diplomatinio korpuso vyrų žmonos taip pat nedirba, bet jų reikšmė yra nemaža, kai reikia atstovauti šaliai ir dalyvauti įvairiuose priėmimuose, oficialiuose ir privačiuose, jos organizuoja svarbius priėmimus, dalyvauja įvairiose veiklose, nors realiai yra NŠ. Žmona yra labai svarbus žmogus. Ir ji turi būti ne kažkokia paika vištelė, kad darytų gėdą ar sužlugdytų svarbius reikalus. Tas pats galioja ir įtakingų politikų, verslininkų, karininkų ir pan. žmonoms. Jos visur kur reikia lydi savo vyrus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 09 24, 14:44)
Butent, menkinanti NS verdikta paskelbete jus.

Esu karjeriste jei, ka. Gyvenime nemazai nuveikusi ir pasiekusi, bet tai nera pretekstas menkinti NS. Kas duos garantija, jog NS isugdytas vaikas, neperspjaus mano-karjeristes pasiekimus, padaris atradimus tai paciai visuomenei.

Taip taip, kalta aš biggrin.gif Ir dėl krizės kalta aš, ir dėl pasaulinio atšilimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 14:52)
na bet jei ne tik dėl pinigų, dėl savo poreikio dirba, tai gal verta smile.gif

Na zinai, as cia sutinku su merginomis, jei vyro pastoviai ner tai labai sudetinga yra suderinti ir darba ir mokslus ir papildomus uzsiemimus.
jei mano vyras dirbtu NUOLAT komandiruotese ir namie butu po keles dienas per menesi, as tikrai nedirbciau, nes tikrai tai jau katorga, o ne darbas.
Dabar gi as galiu dirbti, nes vyras gali uzsiimti vaiku,po mokyklos nuvezt parvezt, ir tikrai man sunkoka kai jis isvaziuoja i komandiruotes, tiesa jos tesiasi ne menesiais ir ne savaitemis smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 24 rugsėjo 2012 - 15:04
QUOTE(dzoita @ 2012 09 24, 15:57)
Taip taip, kalta aš biggrin.gif  Ir dėl krizės kalta aš, ir dėl pasaulinio atšilimo biggrin.gif

Dieva zi... Aukos sindromas.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2012 09 24, 14:53)
Tai čia be jokios abejonės. Kur sakiau, kad derintis nereikia? Yra vaikai, atsiranda ir derinimasis, neišvengiamai. Bet nemetu darbo, nesėdžiu už durų, man netrukdo jos veikla, jai netrukdo mano darbas.

As nesededavau-per ta laika apsipirkdavau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 15:00)
Rimtai neknieti kažko siekti, bendrauti su įdomiais žmonėm (tik nesakykit, kad yra nedirbančių įdomių žmonių, išskyrus drauges.) Negi nesinori daugiau? SAU?

Siekti ko?As va siekiu jurkiauliu veislyna atsidaryt biggrin.gif .Su drauge daznai susitinkam,kai jai pietu pertrauka-kartu papietauti.O intensyviau visi bendraujam savaitgaliais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzoita @ 2012 09 24, 15:01)
Bet žinok maniakas gali ne tik tykoti tavo tarkim 11 metų dukters prie mokyklos, bet gali tykoti ir tavo dukters prie darbo, kai jai bus 30 blink.gif Ir net 30-ties ji gali nesugebėt apsiginti blink.gif

Nereikia išsisukinet nuo nepatogiu klausimu apie vaiko neprieziura.
Papildyta:
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 24, 15:09)
o ji pagrieš jam smuiku  lotuliukas.gif

Ar taip pat kvatosites,jei tokia beda istiks jus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 24 rugsėjo 2012 - 15:35
QUOTE(flight @ 2012 09 24, 10:18)
Aš irgi bijočiau, nebent atstumai labai nedideli, įveikiami pėstute, nėra pavojingų gatvės perėjų ir pan. O be to, vaikai labai patiklūs, maža kas kur pasikviestų žaisliuku pamąsinęs - o tai jau daug baisiau negu šiaip, kas kurpinę ar piniginę atimtų. Gal esu pernelyg paranojiška, nors...pvz., mūsų mokykloje ketvirtokus daugelis tėvų net iki klasės durų dar palydi. Aš paleidžiu iš mašinos eiti patį ir kartais jaučiuosi labai apleidus vaiką mama blush2.gif

SAnkryžos visos reguliuojamos, nutapena jis apie trejetą kilometrų. II ir V. I-III-IV apie porą. Nematau problemų. Galėčiau vežioti. Darbo specifika leidžia. Vežiosiu nebent gruodžio mėn, ar kai labai labai blogas oras. Tegu mokosi tvarkytis pats. Pats to nori.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 24, 14:57)
Jokiu būdu, nebūtinai. Pilkasis kardinolas - neretai būtų tiksliau.
Juk abu dirba šeimos gerovei. Pvz. diplomatinio korpuso vyrų žmonos taip pat nedirba, bet jų reikšmė yra nemaža, kai reikia atstovauti šaliai ir dalyvauti įvairiuose priėmimuose, oficialiuose ir privačiuose, jos organizuoja svarbius priėmimus, dalyvauja įvairiose veiklose, nors realiai yra NŠ. Žmona yra labai svarbus žmogus. Ir ji turi būti ne kažkokia paika vištelė, kad darytų gėdą ar sužlugdytų svarbius reikalus. Tas pats galioja ir įtakingų politikų, verslininkų, karininkų ir pan. žmonoms. Jos visur kur reikia lydi savo vyrus.

Ne,diplomatų žmonos ne NŠ. Jos gauna valstybinį atlyginimą už savoveiklą.
Atsakyti