Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

Kodel laikui begant turetu dingti "ka veikti"?Senjorai gauna ir nuolaidu teatrui ir pan.
Aisku starost,ne radost,bet kodel butinai turi buti liudnas Brisiaus galas? g.gif
Atsakyti
Viena graziausius metus aukoja seimai,vaikams,kita- galbut neidomiam,neikvepianciam darbui. Ne visos gali dziaugtis megiamu darbu ir karjeros galimybemis. Vaikai uzauga,ateina anukai biggrin.gif
Atsakyti
paskaiciau foruma ir pagalvojau, kad jeigu seima susitaria, tai ir vyras namu seimininkas galetu buti ir dauguma priimtu, tai kaip normalu dalyka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 09 25, 17:50)
paskaiciau foruma ir pagalvojau, kad jeigu seima susitaria, tai ir vyras namu seimininkas galetu buti ir dauguma priimtu, tai kaip normalu dalyka smile.gif

kur cia kas priimtu smile.gif? SM moteriskes nublustu smile.gif cia tik jos gali NS buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 09 25, 18:50)

Taip,jei moteris nuolat komandiruotese,labai uzimta-namu seimininkas butu normalu.Jei vyrui tinka,tai kam svetima zmogu samdyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shyvana @ 2012 09 25, 18:51)
kur cia kas priimtu smile.gif? SM moteriskes nublustu smile.gif cia tik jos gali NS buti smile.gif

Neatsibodo trolint?Nebent tamstos toks darbas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 25, 13:52)
Tai buvo atsakas i jusu fantazijas,kad namu seimininkes butinai vyrai mes.
Kitos pasako savo pozicija,o va jus cia fantazuojat (paaugliu maudymas vonioje,soliariumai ir kt.),akivaizdu,kad ramiai reaguot negalit  tongue.gif
Papildyta:

Prašau nurodyti, kuriame mano komentare buvo pasakyti žodžiai BŪTINAI PALIKS (laukiu pacitavimo), nes kolkas didžiausio fantazavimo "rungtynėse" imat viršų jūs biggrin.gif
Papildyta:
Be to, niekas nenurodė, kad dirbanti - tai būtinai dirbanti ofise ir panašiai, į "rėmus" niekas nieko nekišo, dirbti galima ir namie, bet kai kurios, kad jau "užstrigo" ties tuo:aš dirbu namie ir ka? doh.gif Nors niekas joms nieko nesako, bet "plėšosi marškinius " čia prieš įsivaizduojamus priešus (due drops palyginimas) doh.gif
O ne aš viena savo komentare nurodžiau, kad galima dirbti, dirbti namie.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2012 09 25, 15:20)
Va tame ir esmė, kad ,,nesiaukoja'' iki tol kol viskas gerai. Ir tas pasirinkimas toks labai laikinas. Kai moteris nusprendžia būti NŠ, kalbam apie vidutinį sluoksnį, dažniausiai būna viskas gerai-vyras išlaiko, pinigų užtenka, pati jauna, vaikai maži, veiklos yra. Bet laikas bėga-vyras gali netekti darbo/susirgti, vaikai užauga ir išeina, pati jau ne jauniklė, sveikatos bėdos, neturėjimas ką veikti, pinigų nėra, pensija tik minimali, nepatenkina visų poreikių. Ir tada jau prasideda kitų terorizavimas , kad ir netiesiogiai-ką man veikti, kodėl per mažai aplanko, kodėl mano tokia maža pensija, tu negali važiuoti gyventi į užsienį, nes paliksi mane, o aš tau paaukojau gražiausius metus.

Rašai taip, lyg tai būtų įprastas dalykas, bet gi gyvenime būna visko. Toji NŠ betkada gali pradėti dirbti, darbų n ir kokių tik nori, gali būti be diplomo, be gražaus CV, tik norėk dirbti ir nevaidink ponios sėdėdama ant šikpuodžio, visada bus ką veikti ir kur užsidirbti. Lygiai taip pat gali vargti tada, kai vyras neteks darbo, o moteris pati veš visą vežimą, net ir dirbanti, bet ar užteks jos pajamų visiems poreikiams? Nėra taip, kad tik NŠ kažkokia užguita vargšė. O jei ji neranda ką veikti, terorizuoja, tai čia gal kokia budulė. Tai dabar turim diskutuoti apie budules? Gal pakalbam apie normalias moteris, su protu ir su galva, o ne su tuščia puodyne ir milžiniškomis ambicijomis.

Tarkim aš pvz. negalėčiau su vidutinėm pajamom šeimoje būti NŠ, be santaupų, be atsarginių pajamų šaltinio. Tai mano nuomone yra trumparegiškumas ir beprotybė. Todėl nelabai suprantu tų NŠ gyvenimo šia diena su vidutinėm pajamom, paskolom ar kai vyro tokia profesija, kur labai daug rizikos netekti darbo, susirgti profesinėm ligom ir pan.

QUOTE(flight @ 2012 09 25, 15:37)
Viena graziausius metus aukoja seimai,vaikams,kita- galbut neidomiam,neikvepianciam darbui. Ne visos gali dziaugtis megiamu darbu ir karjeros galimybemis. Vaikai uzauga,ateina anukai biggrin.gif

O kita aukoja netikėliui vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 25, 18:27)
Toji NŠ betkada gali pradėti dirbti, darbų n ir kokių tik nori, gali būti be diplomo, be gražaus CV, tik norėk dirbti ir nevaidink ponios sėdėdama ant šikpuodžio, visada bus ką veikti ir kur užsidirbti.

nu čia jau kažin... be išsilavinimo, be patirties ir kokį tik nori darbą g.gif.
Atsakyti
Buvo periodas, mano darbas buvo svarbesnis vyras taip vadinama NS biggrin.gif, todėl man vyras kažkaip nesako " sėdi namie" o man nėra baisus toks vyro statusas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 23, 22:09)
Ir aš suprantu tuos vyrus, kurie paskui palieka tokias žmonas.

QUOTE(dzoita @ 2012 09 23, 22:39)
Nu tai ir sakau, kad pasišalinu kuo toliau, tik va kartais ne tik aš viena, bet ir vyras, su visam išneša uodega biggrin.gif

QUOTE(dzoita @ 2012 09 25, 19:21)
Prašau nurodyti, kuriame mano komentare buvo pasakyti žodžiai BŪTINAI PALIKS (laukiu pacitavimo), nes kolkas  didžiausio fantazavimo "rungtynėse" imat viršų jūs biggrin.gif

Moteriske pasilikit sau soliariumus beigi paaugliu maudyma ir daugiau nebecituokit mano postu,nes akivaizdu,kad jusu bukle vis blogeja laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 25, 19:56)
nu čia jau kažin... be išsilavinimo, be patirties ir kokį tik nori darbą  g.gif.

Kebabu kepeju,pardaveju-visur reikia
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 25, 18:56)
nu čia jau kažin... be išsilavinimo, be patirties ir kokį tik nori darbą  g.gif.

Taip taip ir taip, mano drauge, vaikai "isiluksteno" o ji į darbą, pradžiai sunkiai ėjo ši, ašaros keiksnojimaisi, bet nieko prakuto,karjera pasidarė ne svetima, taigi noras, spyris, paskatinimas, ir še, pavyko, o ėjo nes vyras susirgo,o dar ir krize labai paveikė jo verslą, nors gyvenime pries tai dirbo tik tiek kiek pirmam dekretui reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 25, 19:56)

Žinoma. Ten kur nori dirbti. Nuo vaikų auklės iki namų tvarkytojos, gali nuvesti - suvedžioti - suvežioti vaikus kur reikės (patirties turi biggrin.gif ), puoselėti gėlynus, tvarkyti kapus (labai neblogi pinigai už tai) ir t.t., ir pan.. Ten, kur kas labai su diplomais ir gražiais CV rankų nesiteps, nors ir teptis nėra kur. O kur dar visokie rankdarbiai. Galų gale emigruos, emigracijoje visi kas netingi ir be diplomų sėkmingai dirba.
Atsakyti