Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

na pas mane taipogi yra strijų bet kažin ar įmanoma jas panaikinti. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane ir yra striju,ju manau negalima isnaikint niekaip,jokiais kremais ir t.t.na bent jau ju maziau matosi kai idegu smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tokio džiaugsmo. Jos, bjaurybės, pas mane nuo paauglystės. Niekas nepadeda paslėpti tų baltų siaurų nesąmonių. Kaži, purškiamas idegis negelbėtų?
Atsakyti
na, sako, kai oda idegusi, tai ne taip matosi. manau padetu paslepti idegio kremas g.gif . bet vasara juo naudotis... schmoll.gif labiausiai nervina, kai pries kiekviena issitepliojima idegiu reikia smarkiai nusveisti oda (arba 3 val atmirkti vonioj) doh.gif nes tada idegio tepalas susisluoksniuoja, kai kur jo maziau, kai kur daugiau ir zodziu susidaro neestetinis vaizdas unsure.gif bet aisku pabandyk, pasakysi, ar tikrai uzmaskuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Siaubas, mergaites! paziurejau i tas strijas, ir baisu pasidare. Pasidalinsiu savo patirtimi, nes pati daznai ieskau patarimo. Su pirmu nestumu priaugau apie 13 kg (aisku apie 5 kg ir po to liko, nes maitindama save lepinau). Kadangi labai bijojau tu striju, tepiausi gal nuo 10-12 sav. Tiesa pasakius sutepdavau LABAI daug kremu. Kazkur buvau perskaicius, kad kazkokia mamyte net (!) 3 kremukus sunaudojo, tai va, as daug daugiau. Tepiausi GALENIC firmos, Elancyl ant tubeles parasyta (apie 70 lt) ir Pregnacare kremu pagrinde. Sunaudojau gal 10, gal daugiau. Manau tikrai daugiau, neskaiciavau. Dar kelis naudojau, tame tarpe ir Freil oil, ir Johnsons baby aliejus, bet sesuo medike sake kad aliejukai siaip sausina oda (gal ir klydo, nes ne dermatologe jinai), o ir man paciai tie aliejai nelabai maloniai susigeria, tai nedaug naudojau. cia kaip kam, man - ne. Dar kazkoki lenkiska sunaudojau. Galutinis rezultatas, apsiejom be striju. Na, reikia pripazinti, kad mano mama sake su pirmu nestumu irgi nebuvo striju, su antru siek tiek atsirado. Tai dabar ir man tas antras kritinis smile.gif Tepu vel Galenic ir Pregnacare, kaip bus antra karta, pranesiu:) man 21 sav, tfu tfu tfu, kol kas nera. Mielos mamos ir busimos mamos, jei jau atsirado, tai nepergyvenkit ir naikinkit ramiai:) O siaip, manau reikia rupintis kad ju netasirastu. Tokia mano patirtis, jei kam bus siek tiek naudinga, labai dziaugsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 07 03, 12:43)
Siaubas, mergaites! paziurejau i tas strijas, ir baisu pasidare. Pasidalinsiu savo patirtimi, nes pati daznai ieskau patarimo. Su pirmu nestumu priaugau apie 13 kg (aisku apie 5 kg ir po to liko, nes maitindama save lepinau).  Kadangi labai bijojau tu striju, tepiausi gal nuo 10-12 sav. Tiesa pasakius sutepdavau LABAI daug kremu. Kazkur buvau perskaicius, kad kazkokia mamyte net (!) 3 kremukus sunaudojo, tai va, as daug daugiau. Tepiausi GALENIC firmos, Elancyl ant tubeles parasyta (apie 70 lt) ir Pregnacare kremu pagrinde. Sunaudojau gal 10, gal daugiau. Manau tikrai daugiau, neskaiciavau. Dar kelis naudojau, tame tarpe ir Freil oil, ir Johnsons baby aliejus, bet sesuo medike sake kad aliejukai siaip sausina oda (gal ir klydo, nes ne dermatologe jinai), o ir man paciai tie aliejai nelabai maloniai susigeria, tai nedaug naudojau. cia kaip kam, man - ne. Dar kazkoki lenkiska sunaudojau. Galutinis rezultatas, apsiejom be striju. Na, reikia pripazinti, kad mano mama sake su pirmu nestumu irgi nebuvo striju, su antru siek tiek atsirado. Tai dabar ir man tas antras kritinis smile.gif Tepu vel Galenic ir Pregnacare, kaip bus antra karta, pranesiu:) man 21 sav, tfu tfu tfu, kol kas nera. Mielos mamos ir busimos mamos, jei jau atsirado, tai nepergyvenkit ir naikinkit ramiai:) O siaip, manau reikia rupintis kad ju netasirastu. Tokia mano patirtis, jei kam bus siek tiek naudinga, labai dziaugsiuos smile.gif

kad visos mamos taip nuosirdziai ir kantriai dalintusi patirtimi 4u.gif
Atsakyti
aš tai visa gyvenima "kūda" esu, bet va strijų taip pat turiu, nors jos baltos, bet visai man nepatinka schmoll.gif verysad.gif net nzn kodel jos atsirado ir kaip jas isnaikinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltona_svajonė @ 2007 07 19, 13:27)
aš tai visa gyvenima "kūda" esu, bet va strijų taip pat turiu, nors jos baltos, bet visai man nepatinka  schmoll.gif  verysad.gif net nzn kodel jos atsirado ir kaip jas isnaikinti  g.gif

Strijos galejo atsirasti brendimo laikotarpiu nuo hormonu pikyciu, arba nuo antinksciu sutrikimu ( blush2.gif bijau nusisneketi, bet regis kazkur skaiciau ax.gif ), arba gal sportavai intensyviai, kai atsirado? Pa mane irgi dar paauglystej ju atsirado. Nors siaip irgi visada buvau smulki, bet buvo karts nuo karto po kelis kilus ant virsaus uzsideje, tai nezinau ar nuo to, ar del kazko kito dar ir ant "lesku" tokios smulkios ir nezymios kelios atsirado. Dabar man jau paniska baime, kad nuo kiekvieno svyruojancio gramo po strija atsiras, jei tokia oda neelastinga verysad.gif O ka jau sneket, kai kada nors busiu nestuke.gif ?? fear.gif cray.gif Kazkur skaiciau, kad kremai nelabai ir apsaugo nuo tu striu, cia jau kaip kam duota. Gi kitos niekuo nesitepa ir nezino kas tai yra.

Jei striju atsiradima lemia ne pati oda, o kazkoki vidaus organu sutrikimai, tai kremas tikrai neisgelbes...
Atsakyti
QUOTE(tundra @ 2007 07 19, 12:59)
Kazkur skaiciau, kad kremai nelabai ir apsaugo nuo tu striu, cia jau kaip kam duota.

tai kode tada man atsirado butent ten, kur netepiau. g.gif
o siaip gal paprotinsit, kiek laiko strijos buna raudonos, bo ant uzpakalio nedamatau, ar ten jos ar ne jos. biggrin.gif
Atsakyti
Žinokit tepiausi sąžiningai visus mėnesius as tais kremais, tikrai ne viena tūbą suvariau. Ir jokio rezultato- pilvas išvagotas grožybėmis doh.gif
O pas mano pačios mamą strijų nerasta nė kvapo, daug kas teigė "jei pas mama nebuvo, nebus ir pas tave", ale nė velnio mane baisuoklės "papuošė" napaisant kremų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2007 07 20, 12:36)
Žinokit tepiausi sąžiningai visus mėnesius as tais kremais, tikrai ne viena tūbą suvariau. Ir jokio rezultato- pilvas išvagotas grožybėmis  doh.gif
O pas mano pačios mamą strijų nerasta nė kvapo, daug kas teigė "jei pas mama nebuvo, nebus ir pas tave", ale nė velnio mane baisuoklės "papuošė" napaisant kremų  unsure.gif

dar nepamirsk, kad yra tevo genai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2007 07 20, 12:36)
Žinokit tepiausi sąžiningai visus mėnesius as tais kremais, tikrai ne viena tūbą suvariau. Ir jokio rezultato- pilvas išvagotas grožybėmis  doh.gif
O pas mano pačios mamą strijų nerasta nė kvapo, daug kas teigė "jei pas mama nebuvo, nebus ir pas tave", ale nė velnio mane baisuoklės "papuošė" napaisant kremų  unsure.gif

Na bet dabar zinai kad padarei ka galejai ir tau tie kremai nepadejo, nors, ka gali zinoti, gal ju butu buve daugiau...? g.gif O jei butum nesitepus, tai dabar grauztum save, kad va, kokia kvaile tongue.gif gal ne tie kremai, gal tiesiog reikia dar labiau drekinti oda. Na, bet musu visu oda skirtinga, reikia ja tinkamai priziureti. Pati pamokyt galiu, o laikytis tai jau nelabai, kertu saldumynus, tingiu sportuoti ir skundziuosi kad su pirmu nestumu celiulitas pasirode doh.gif lotuliukas.gif O su strijom, tai deginkites, kiek pastebejau, tikrai maziau krenta i akis sunglasses2.gif
Atsakyti