as taip pat susiduriau su sia problema po gimdymo
priaugau 20 kg, o striju atsirado turbut visur kur tik imanoma ir net tokiuose vietose, kad niekad nebuciau pagalvojus, kad ten gali atsirasti striju. pvz vidineje kojos dalyje ties keliais

na jau nekalbant apie pilva, kumpius ir slaunis
o nestumo metu emiausi visu prevencniu priemoniu: ejau i baseina, daug vaiksciojau, tikrai neleisdavau sau prisivalgyt bet kur bet ko ir bet kada. tepiausi kremais nuo striju, nuo 4 menesio. ir ne kokiais lorealiais, o germaine de capuccini. kainuoja jis 100 lt ir sutepiau 3
na jei buciau netepus gal ju butubuve dar daugiau. nezinau.
dabar taip pat stengiuos padaryt viska, kas imanoma.
taigi tik po nestumo ejau i vakuumini masaza (praejus menesiui). buvau tik 4 kartus, nes baigesi finansai

na ir po tu keturiu kartu celiulitas sumazejo pastebimai. strijos budavo blankesnes tik ta diena. veliau vet viskas grizdavo i savo vietas

nzn. eisiu dar pries vasara, o po masazo isitepimui nusipirkau krema nuo randu. sako padeda. bus matyt.
dar siuo metu einu i striju naikinimo proceduras ametistejoje. buvau 3 kartus, o reikia eiti tol, kol ju nesimatys

galiu pasakyt, kad jos mazeja, svieseja. zinoma, nebebusiu pupyte, bet tikiuos, kad vis ne taop matysis

po proceduru,tose vietose kur daryta matosi is kart. kadangi kaip minejau pas mane ju baisiai daug, tai vel nezinau kaip bus su finansais. vis tik viena procedura atsieina 200 lt
tokia stai mano striju istorija