Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Klaipedos ligoninej darysiuos, tik svori norima reikia pasiekt, akd daugiau tos bjaurasties nusipjautu mirksiukas.gif kainuos 3000Lt.
cia skuros nurezimas ir raumenu pakoregavimas...
zodziu laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
pas mane strijos visada buvo, nežinau ar jos čia nuo gimimo ar paveldimos doh.gif bet kažin ar įmanoma jas pasinaikinti?
Atsakyti
man labai padėjo Rasos kremai (celiulitinei odai ir stangrinamasis) + šaltas dušas probleminėm vietom. Tirai greitai pradėjo nykti, pašviesėjo, sumažėjo, oda stipresnė pasidarė thumbup.gif tik reikia kuo greičiau nuo jų atsiradimo pradėti tvarkytis. mano apie pusmečio senumo buvo.
Atsakyti
QUOTE(fiauks @ 2007 04 04, 01:03)
man labai padėjo Rasos kremai (celiulitinei odai ir stangrinamasis) + šaltas dušas probleminėm vietom. Tirai greitai pradėjo nykti, pašviesėjo, sumažėjo, oda stipresnė pasidarė  thumbup.gif tik reikia kuo greičiau nuo jų atsiradimo pradėti tvarkytis. mano apie pusmečio senumo buvo.

na dar negirdejau kad strijos isnyktu pacios hihihi.gif
Atsakyti
kažin ar kokiais kremais galima tas strijas panaikinti g.gif
Atsakyti
manau kad ne.....
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 04 03, 19:57)
pas mane strijos visada buvo, nežinau ar jos čia nuo gimimo ar paveldimos doh.gif bet kažin ar įmanoma jas pasinaikinti?

Aš ir nepastebėjau, kada atsirado strijos. kai pradėjau lankytis pas masažistę ji man patarė kremukus ir pan. Susigudžiau, bet laimei nespėjau nusipirkti. Taip išėjo, kad pakeičiau masažistę ir ji man pasakė veltui nemėtyti pinigų. Jei strijos jau senos, jų nepanaikinsi. Gali tik užkirsti kelią naujom. O jos pas mane ne dėl svorio, o dėl antinksčių veiklos sutrikimo. Ji patarė naudoti natūralų metodą prieš jas : nusipirkti natūralų aliejų ir po vonios gerai visą save išsitepti. Taip pavaikščioti kokias porą val ir palysti po dušu, pertekliui nuplauti. Tai skatina odos elastingumą. Pabadžiau ir esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(uga333 @ 2007 04 09, 21:09)
na dar negirdejau kad strijos isnyktu pacios hihihi.gif

tai ir nesakau, kad pačios, ir nesakau kad išnyko biggrin.gif gerai būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fiauks @ 2007 04 11, 00:22)
tai ir nesakau, kad pačios, ir nesakau kad išnyko  biggrin.gif  gerai būtų  ax.gif

blush2.gif

Kremais striju nepanaikinsi, bet girdejau , kad jas lazeriniu budu naikina pvz: SUGIHARA-grozio terapijos ir chirurgijos klinika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uga333: 11 balandžio 2007 - 14:42
ta prasme, mano šviežios dar palyginus, tai kažkiek ir paveikė
Atsakyti
as bandau toki recepta nuo striju - vienas saukstas migdolu aliejaus su 10 lasu rozmarinu aliejaus, tepu kiekviena vakara, negaliu pasakyt, kad jos dingsta, bet svieseja tai tikrai ir dabar labai mazai pastebimos!
Atsakyti
as taip pat susiduriau su sia problema po gimdymo unsure.gif
priaugau 20 kg, o striju atsirado turbut visur kur tik imanoma ir net tokiuose vietose, kad niekad nebuciau pagalvojus, kad ten gali atsirasti striju. pvz vidineje kojos dalyje ties keliais doh.gif na jau nekalbant apie pilva, kumpius ir slaunis verysad.gif
o nestumo metu emiausi visu prevencniu priemoniu: ejau i baseina, daug vaiksciojau, tikrai neleisdavau sau prisivalgyt bet kur bet ko ir bet kada. tepiausi kremais nuo striju, nuo 4 menesio. ir ne kokiais lorealiais, o germaine de capuccini. kainuoja jis 100 lt ir sutepiau 3 blink.gif
na jei buciau netepus gal ju butubuve dar daugiau. nezinau.
dabar taip pat stengiuos padaryt viska, kas imanoma.
taigi tik po nestumo ejau i vakuumini masaza (praejus menesiui). buvau tik 4 kartus, nes baigesi finansai doh.gif na ir po tu keturiu kartu celiulitas sumazejo pastebimai. strijos budavo blankesnes tik ta diena. veliau vet viskas grizdavo i savo vietas doh.gif nzn. eisiu dar pries vasara, o po masazo isitepimui nusipirkau krema nuo randu. sako padeda. bus matyt.
dar siuo metu einu i striju naikinimo proceduras ametistejoje. buvau 3 kartus, o reikia eiti tol, kol ju nesimatys blink.gif galiu pasakyt, kad jos mazeja, svieseja. zinoma, nebebusiu pupyte, bet tikiuos, kad vis ne taop matysis smile.gif po proceduru,tose vietose kur daryta matosi is kart. kadangi kaip minejau pas mane ju baisiai daug, tai vel nezinau kaip bus su finansais. vis tik viena procedura atsieina 200 lt doh.gif
tokia stai mano striju istorija
Atsakyti