Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Sveikos, prieš nėštumą svėriau 45 kg. per nėštumą priaaugau 21 kg. tai kas mane matė net gailėjo, kad pas mane toksai dižiulis pilvukas- neperlenkiu lazdos tikrai buvo didelis lotuliukas.gif Tai aš irgi kaip čia dauguma forumiečių tepliojau ir AVENT kremuką nuo strijų ir Frei oil (turbūt taip parašiau biggrin.gif ) aliejuką ir ką Jūs manote niekas nepadėjoooooo.... doh.gif strijų gausiausiai turiu ant pilvo, kaip ir reikėjo tikėtis, truputi ant krūtinės ir truputi ant užpakaliuko.... Į veidrodį nelabai norisi žiūrėti, nes pasidaro nemiela, bet kai pažiūri į tą džiaugsmelį kuris taip mamytę "apdirbo" bigsmile.gif tai viską pamiršti... Dabar nieko netepu tik darau kontrastinius dušus ir pratimus krūtinei, ji tikrai pagražėjo, nors ir strijų yra, bet darosi stangresnė... Pilvuko dar nestangrinu, nes darė cezarį, tai kažkaip dar bijau, nes kartais paskauda... tai tikiuosi, kad po pusės metų jau galėsiu drąsiai stangrinti pilvuką, tad manau, kad ir pačios strijos gražiau atrodys ax.gif

P.S. mano mama pagimdė 5 vaikus irnei vienos strijos pas ją net dabar nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 07 24, 14:24)
Sveikos, prieš nėštumą svėriau 45 kg. per nėštumą priaaugau 21 kg. tai kas mane matė net gailėjo, kad pas mane toksai dižiulis pilvukas- neperlenkiu lazdos tikrai buvo didelis lotuliukas.gif Tai aš irgi kaip čia dauguma forumiečių tepliojau ir AVENT kremuką nuo strijų ir Frei oil (turbūt taip parašiau  biggrin.gif  ) aliejuką ir ką Jūs manote niekas nepadėjoooooo....  doh.gif strijų gausiausiai turiu ant pilvo, kaip ir reikėjo tikėtis, truputi ant krūtinės ir truputi ant užpakaliuko.... Į veidrodį nelabai norisi žiūrėti, nes pasidaro nemiela, bet kai pažiūri į tą džiaugsmelį kuris taip mamytę "apdirbo"  bigsmile.gif  tai viską pamiršti...  Dabar nieko netepu tik darau kontrastinius dušus ir pratimus krūtinei, ji  tikrai pagražėjo, nors ir strijų yra, bet darosi stangresnė... Pilvuko dar nestangrinu, nes darė cezarį, tai kažkaip dar bijau, nes kartais paskauda... tai tikiuosi, kad po pusės metų jau galėsiu drąsiai stangrinti pilvuką, tad manau, kad ir pačios strijos gražiau atrodys  ax.gif

P.S. mano mama pagimdė 5 vaikus irnei vienos strijos pas ją net dabar nėra thumbup.gif

Mazule, linkiu kad antras dziaugsmas taves tai neitampytu biggrin.gif o siaip labai saunu kad nesisieloji labai del tu striju, tikriausiai kad laiko nelabai tam dabar turi biggrin.gif
Atsakyti
Netikiu, kad strijas galima išnaikinti schmoll.gif Gerai, kad maniškės tik baltos ir jų nedaug...Strijos yra randai...
Atsakyti
[quote=vaižgantė,2007 07 25, 1nedaug...Strijos yra randai...

Tu 100% teisi,isbandziau begale priemoniu,tame tarpe ir liaudisku variantu,niekas nepadejo,su metais matosi ju maziau,bet niekur jos nedingo doh.gif Girdejau,kad lazeriu galima jas panaikinti,bet tikriausia daug kainuotu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 07 24, 16:36)
Mazule, linkiu kad antras dziaugsmas taves tai neitampytu biggrin.gif  o siaip labai saunu kad nesisieloji labai del tu striju, tikriausiai kad laiko nelabai tam dabar turi  biggrin.gif

Ačiu už linkėjimus biggrin.gif
Atsakyti
[SIZE=7][COLOR=green]
moterys, kaip jus kovojate su strijomis, kadangi cia mamu klubas, tikiu, kad ne viena is jusu su sia beda susidurete nestumo laikotarpiu.Gal yra liaudies medicinos patarimu? Zinoma, galite vardinti ir siaip musu vaistinese siulomus vaistus, taciau tuos, kurie isbandete, ir jie nors kiek jums padejo.
g.gif
Atsakyti
as pvz vaiku neturiu, o stiju tai turiu kaip po penkiu nestumu lotuliukas.gif
bet manau, kad tai nepriklauso nuo nestumu ar kitu veiksniu, viskas priklauso nuo odos ir hormonu. man jos paauglysteja atsirado, ant uzpakalio, krutines, klubu, bet kuo toliau tuo maziau jos matosi, aisku as nesedziu ranku sudejusi, tepuosi visokiais aliejukais, kremukais ir tt stebuklu nesitikiu, bet vistiek prisiziuriu ax.gif be to niekam jos netrukdo iskyrus mane lotuliukas.gif o mano vyras sako kad ju niekas nemato tik as 4u.gif
Atsakyti
Šiame puslapyje yra tema apie strijas, užimanti net 15 puslapių. nepatingėkit paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Po gimdimo liko toks džiaugsmas, doh.gif bet jokie brangiausi kremai nepadeda. schmoll.gif Tik pinigu išmetimas doh.gif
Atsakyti
dabar neseniai nusipirkau krema nuo striju ir celiulito bei odos sveitikli is "avon" naudoju dar neilgai palyginti, bet rezultatai jaucias.kadangi baltu striju jau neisgydysi, tai kovoju su dar rausvom, t.y.ka tik atsiradusiom ir neisisenejusiom. is tikro, tai naudoju 3 produktus, be siu 2, dar turiu, stangrinamaji kuno losjona, kuriuo reik tept tas pazeistas vietas.niu, ka rezultatai matosi,ta vieta tampa lygesne po truputi, strijos ne tokios pastebimos. esu beveik patenkinta. doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
as apie strijas paskaiciau nemazai, apie jas galite suzinoti siuo adresu daugiau: www.sugihara.lt ir info@bruzienes.klinika.lt taip pat antruoju adresu galite suzinoti tam tikru paslaugu kainas. beje, mezoterapija taip pat gana veiksmingas gydymo budas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakysiu vieną dalyką; esu mačiusi moteriškę, kurios vaikai jau apie 40m. pirtyje su atskiru maudymuku - būčiau negirdėjusi, kad jos pilvukas vagote išvagotas buvo, niekada nepatikėčiau, kad ji strijų turėjusi schmoll.gif - oda balta balta. Ir tik visai prisikišus arti matyti "blizgesnės"linijos - galybė jų. Todėl viliuosi, kad kada nors jos taps bespalvės...Norėtųsi kuo greičiau, bet gerai bus ir vėliau. Manau, kad tai yra maximumas ką gali pasiekti moterys, turinčios šias "gyvačiukes" doh.gif .
Papildyta:
Jei įkandat naikinimą lazeriu - reik naikinti kuo jaunesnes mirksiukas.gif . Kuo senesnės - tuo sunkiau.
Atsakyti
Kai pagimdziau ir pasiziurejau i savo pilva,maniau numirsiu...bijojau net pagalvot ,kad reiks maudytis prie ezero ar juros ir visis mane matys....skaiciau cia daug visko,kad nera jokiu vilciu kad isnyks ir pan,bet zinokit CONTRATUBEX man padejo...striju net nesimato biggrin.gifS naudojau gal puse metu ir jos isnyko..jei tureciau foto pries ir po,parodyciau,bet nepsidariau,o gaila.Tiesiog netikejau kad pades..bet rezultatas fantastiskas smile.gif
Atsakyti