Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

va, pas mane irgi tokios pat problemos po gimdymo. viskas pilvas strijom , man tai taip slykstu, nors vyras tai nieko nesako. siaip as bandziau kazkoki aliejuka puse metu (gyvenu uk bio-oil vadinasi) tai strijos ne tokios ryskios, bet nzn ar del jo ar del puses metu, nes kiek zinau jos blanksta. dabar nusipirkau kazkoki krema rodial firmos, naudoju tik savaite, strijos nepamazejo bet pilva jis kazkaip sutraukineja po biski. o tos zolininkes as kremo noreciau... ax.gif viska zodziu bandysiu kol jos dings , l kompleksuoju unsure.gif
Atsakyti
Merginos, nepatingekit pasiskaityt atidziau pries atidarydamos tema nauja, juk yra dar nebaigta tema apie strijas doh.gif
Atsakyti
As irgi ju turiu dry.gif gimdzius nesu. bet siais laikais visos "ligos" jauneja. nieko del ju nedarau, mama sake reik masazuot..bet kol netrukdo jos man, tol nieko nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2007 12 12, 22:44)
Ojojoj, o kas cia jums patare Contractubex'u strijas naikint?  doh.gif  Sis tepaliukas randukams, ir tai be garantijos, kad isnyks (man, pavyzdziui, visiskai nepadejo, kai norejau randuka ant kojos naikint - tik odele suminkstina ir viskas).... Strijos visai kitokio pobudzio poodiniai darinukai, joms naikinti/svelninti yra atskiros priemones. Atsargiai su tokiais patarimais!  g.gif

na man contracutubex padejo kai susizeidziau veida,taip pergyvenau tada ,bet tepiau is karto gal del to ir padejo randai liko beveik nepastebimi o kaip su strijom tai net nezinau juk tai taip pat randas
Atsakyti
as pradzioja naudojau avon bet nepamaciau jokio pagerejimo paskui pirkau lorelio su juo ryskuma apmazinau dabar naudoju avent paziuresiu ar maziau matysis nes ant koju negrazei atrodo tuolabiau kai nueinu i pleza ir vandeni pabunu is jo iseinu pamelus (strijos)jei saltesnis vanduo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kažin ar kremai gali panaikint strijas. Su lazeriu irgi galima kažką padaryt tik kai jos dar raudonos g.gif O raudonos jos būna turbūt pusę valandos doh.gif
Atsakyti
Šian eurovaistinėj nusipirkau Aloe Vera Gel 99,9 % (Tikrojo alijošiaus gelis). Ten rašo, kad patartina vartoti esant strijoms.
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 01 19, 23:56)
Šian eurovaistinėj nusipirkau Aloe Vera Gel 99,9 % (Tikrojo alijošiaus gelis). Ten rašo, kad patartina vartoti esant strijoms.

Montviliuk..tu tepk..blogiau nebus..tik kazin ar pagerejimas koks matysis.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 01 20, 01:00)
Montviliuk..tu tepk..blogiau nebus..tik kazin ar pagerejimas koks matysis.

Nea, aš ne dėl strijų, šiaip girdėjau, kad sausai odai alijošiaus produktai yra nepakeičiamas dalykas smile.gif oda labai minkšta būna ir sudrekinta. Bet tuose produktuose turi būti ne mažiau 40 proc. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilyte20 @ 2008 01 18, 22:39)
as pradzioja naudojau avon bet nepamaciau jokio pagerejimo paskui pirkau lorelio su juo ryskuma apmazinau dabar naudoju avent paziuresiu ar maziau matysis nes ant koju negrazei atrodo tuolabiau kai nueinu i pleza ir vandeni pabunu is jo iseinu pamelus (strijos)jei saltesnis vanduo blush2.gif  blush2.gif

jau ju zinok niekaip nepanaikinsi verysad.gif ,pas mane ta pati beda nu negraziai jos atrodo bet ka daryti kremai tik isbalina kazkiek jas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2007 12 13, 15:54)
Pirma nestuma apsiejau be nei vienos strijos. nors ir krutine per kelias dienas padidejo nuo A iki D. Bet tada turejau galimybe ir pasportuoti, ir duse ilgiau laiko praleisti darydama kontrastini vandeni.. Bet dabar besilaukiant antrojo, viskam sitam laiko neturiu.. Ir si syki jauciu kaip niezti pilva, o be to ir pilvas daug didesnis nei pirma nestuma unsure.gif . Abu sykius naudoju krema AVENT, bet bijau, kad dabar striju isvengti neiseis..  unsure.gif
Gal kas turit patirties, papasakokit ar abu nestumai gali buti visiskai kitokie striju atzvilgiu??
4u.gif

na, man pirmo nėštumo metu strijų nebuvo, bet jos išryškėjo po gimdymo - ant krūtinės ir klubų. Tiesa, besilaukdama nieko nedariau, kad jų išvengčiau blush2.gif , tik tepiausi įprastiniais drėkinamaisiais kremais po dušo. Svorio priaugau labai mažai, be to, per patį nėštumą jų neatsirado, tai man atrodė, kad nieko ir nereikia daryti. Labai džiaugiausi, kai po maždaug 2 metų, pradėjus aktyvų gyvenimo būdą, jos tapo beveik nepastebimos (negaliu sakyti, kad visiškai išnyko, bet nei ant baltos, nei ant įdegusios odos nelabai buvo galima įžiūrėti, tik pati žinojau, kad jas turiu). O per antrą nėštumą svorio priauginėjau daugiau, be to, jau žinojau, kas per biesas tos strijos, tai nuo maždaug 5 mėn. pradėjau tepliotis su spec. kremu (Orivas Percutalfa), tiesa, tai dariau nelabai reguliariai. Ir dabar vėl turiu baisias ryškias strijas ant klubų ir krūtinės doh.gif . Bandysiu visom įmanomom priemonėm jas mažinti (t.y. jų ryškumą, nes kaip dauguma čia jau ir rašė, visiškai išnaikinti nesitikiu). Dar pridursiu, kad pirmojo vaikiuko beveik nemaitinau pati, o mažiuką maitinu iki šiol, gal ir tas kažkiek turėjo įtakos krūtinės išvaizdai ir odos būklei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurk: 22 sausio 2008 - 12:38
As kolkas naudoju tik paprasta pieneli kunui, bet manau jau reikia nusipirkti kokia nors priemone, kad isvengciau striju. Net neisivaizduoju kas butu geriau, vienos perka brangiausiuis kremus, kitos naudoja paprasta vaikiska aliejuka g.gif
Atsakyti