Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Strijos nepanaikinamos. Jos tik susitraukia su laiku, o ypac sumazejus svoriui.
Kam jas naikinti kai visos vistiek turi?
Man svarbiau svori reguliuoti ir sportuoti nei del striju verkti.
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2008 01 26, 20:57)
Strijos nepanaikinamos. Jos tik susitraukia su laiku, o ypac sumazejus svoriui.
Kam jas naikinti kai visos vistiek turi?
Man svarbiau svori reguliuoti ir sportuoti nei del striju verkti.

Nevisos ju turi rolleyes.gif Be to mes neverkiam, o tik bandom budus kaip ju isvengti, mazint cool.gif As dariau viska, kad isvengt ir jau antro nestumo 38 savaitej, o ju dar neatsirado thumbup.gif Tfu tfu tfu biggrin.gif Ber gal cia daugiau nuo odos tipo, elastingumo priklauso..
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2008 01 27, 11:26)
Nevisos ju turi  rolleyes.gif  Be to mes neverkiam, o tik bandom budus kaip ju isvengti, mazint cool.gif  As dariau viska, kad isvengt ir jau antro nestumo 38 savaitej, o ju dar neatsirado  thumbup.gif  Tfu tfu tfu  biggrin.gif  Ber gal cia daugiau nuo odos tipo, elastingumo priklauso..

žiūriu čia daugumai atsirado nėštumo metu, o jos mane aplankė jau paauglystėje ir nesuprantu kodėl doh.gif ir padaryt jas mažiau matomas labai sudėtinga verysad.gif
Atsakyti
O man strijos atsirado paauglysteje, o nestumo metu ne vienos daugiau neatsirado.
Atsakyti
Ar gali buti, jog nukritus siektiek svorio strijos nebe tokios pastebimos pasidare? g.gif Nes turiu ju tokiu sviesiu ant klubu ir ziuriu jog numetus 4kg akivaizdziai maziau matomos jos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cutie: 27 sausio 2008 - 22:43
Tai tikriausiai gali, nes oda bus maziau isitempus ir nesimatys taip. O as tai nepastebejau to, nes strijos pas mane labai senos, tai nekreipiu demesio, ne to, jos tokiose vietose, kur be veidrodzio nematau wink.gif Tai nesuku galvos.
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie sios nelinksmos temos...atsirado striju nestumo metu, nors tepiau nuo kokio 3 menesio geriausiais kremais... per visa laika berods 4 rusis isbandziau, bet nuo 5 men pradejo pilvas plysti kaip pasiutes...o paskutines nestumo savaitem ir ant uzpakalio atsirado, bet sitos tai vienas juokas, centimetro dydzio dryzeliai... uztai ant pilvo doh.gif visi daktarai pamate uz galvos susieme, buvau ir Vokietijoj pas odos daktara, galvojau, gal kokiu naujoviu sitam brudui gydyt yra, tai kremo nuo spuogu israse(daug vitaminu turintis kazkoks, bet nieko nepadejo verysad.gif ), tada LT isbandiau http://www.syneron.c...velasmooth.html
tokia proceduras. Ka galiu pasakyt, tai striju nepanaikino, bet nebeliko tiek issitampiusios odos, nu pilvas suplokstejo gerokai, minus keli cm, BE jokios dietos. Ir neliko tokiu giliu randu, oda lygesne(deja visas, taip sakant, piesinys liko)
Teko nusipirkti kiek imanoma idomesni ir atviresni(su gilia iskirpte ir ispjautais sonais) uzdara maudymuka ir susitaikyt su mintim apie strijas smile.gif
Atsakyti
as kai buvau nescia striju ant pilvo nemaciau o kai pagimdziau pilvas atrode kaip po pjaustymo nors ju nepanaikinsi bet nors ryskuma sumzinti reikia nes per daug jau ju turiu
Atsakyti
Po desimt metu ne nepastebesi, kad turi. Isbluks pacios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita-is @ 2008 01 31, 23:00)
Po desimt metu ne nepastebesi, kad turi. Isbluks pacios wink.gif

negi jos pačios taip paprastai gali išblukti? g.gif
Atsakyti
Man isbluko smile.gif Nedariau absoliuciai nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita-is: 31 sausio 2008 - 23:52
bet 10 metu!!! unsure.gif O gal per ta laika tiesiog pripratai ir nebepastebi pati ju? smile.gif
Atsakyti