Įkraunama...
Įkraunama...

BEKO buitinė technika

O mes turim Beko saldytuva ir dujine. Neziurint i tai , kad reikejo pareguliouti "zigliorius" (cia kad dujos uzsidegtu is pirmo paspaudimo) ir dujines kojytes pareguliouti , kad puodas neciuoztu, esu viskuo labai patenkinta. Dar ne visai isikertu su elektrine orkaite su visokiais "navarotais" (ventiliatoriau , be ventiliatoriaus ir tt) , bet tikrai patenkinta esu.
Atsakyti
Gal kam prireiks naudingo adreso VALSTYBINĖ NE MAISTO PRODUKTŲ INSPEKCIJA prie Ūkio ministerijos http://www.inspekcij...t/index_lt.html
Atsakyti
Šiaip man labai nepatiko pasakymas - "šlamšto pilni namai". Aš nieko prieš neturiu prieš naują techniką ir kiekvieno požiūrį - kas išgali/nori pirkti naują - lai perka. Bet kam nužeminti žmogų , kuris perka dėvėtą, kad štai pas jį - šlamšto namuose pilna. Nepykit, bet šiuose žodžiuose nuskambėjo pasipuikavimo gaidelė....Aš žinau, kad yra žmonių (kaimuose ir t.t. ), kurie net išsimokėtinai negali pirkti, nes neturi pajamų. Sorry, jei ne taip supratau žodžius, bet aš niekada negalėčiau pasakyti žmogui, kad štai pas tave namuose - šlamštas.

O kas dėl dėvėtos technikos, tai jau minėjau, kad savo skalbyklės turbūt net nekeiščiau į naują. Bet nesiginčyju, čia gal tik man taip gerai pasitaikė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2003 12 20, 15:17)
O jau BONPANI tikrai nepirkite ,sudas paskutinis ,mes plyta turim ir spjaudomes geriau pigia ir negaila nei brangia ir sssss

O mano skalbykle Bonpani. Jau septinti metai prasidejo be gedimu. As ja laaabai patenkinta. Tai vienas is geriausiu musu povedybiniu pirkiniu tongue.gif Tuomet vokisku neipirkom, o is italisku si mums pasirode geriausia smile.gif
Nors kai paziurejau taip tos skalbiankes dabar atpige, kad dabar uz ta pacia suma vokiska su iv. navarotais nusipirktumem. unsure.gif
Atsakyti
Besiruosianciom pirkti bet kokia buit., kompiuterine technika, buit. prietaisus siulau www.omar.ru
Ten yra testu rezultatai be to vartotoju atsiliepimai apie konkrecius modelius.
Atsakyti
Mes kai rinkomes skalbykle, tai pirmiausia siule AEG (tipo geriausia), o po to Siemens arba Bosch. Patarinejo savas zmogus, kuris dirba Senukuose, sake kuo didesne garantija duodama (5-8 metai) tuo didesnis slamstas. Nepeikiu as ten jokiu Ardo ar Beko, paprasciausiai manau, kad priklaso nuo prekes, ta pati AEG ar Bocsh gali sugesti per metus, o kokia Beko ne. Mes isirinkom Siemens, ji tada buvo truputi pigesne nei Bosch, ir sake kad ten pat jas abi renka, tik pavadinimas skiriasi. Skalbyklei virs metu, kolkas nesiskundziu.
Atsakyti
rolleyes.gif Savo skalbimo mašiną pirkome senukuose, atėjau nusiteikusi pirkti,,Beko,, tai pardavėjas tai išgirdęs iškarto pasakė, aš siūlau jums kitą kokią norit tik ne ,,Beko,, , paklausiau kodėl, o jis pasakė, taigi ją turkai renką, sako pažiūrėkit kokios skardos ir tikrai patikino kad ji neverta, taip įsigijau ,,Gorenje,,.Labai patenkinta jau virš metų.
Atsakyti
Informacija besiruošiančiom pirkt Beko: tokiam Panevėžy per pora mėnesių viryklėm pakeista 11 kaitinimo elementų ohmy.gif . Ir čia tik vieno buitinės technikos meistro...
Atsakyti
Mes turime elektorliuksa jau penkti metai. skalbiam viska, net neatsimenu, kad skalbeme rankomis: striukes, dzinsai, spec rubai, net suns (kolis) guolius ir lovu uztiesalus skalbiame - neturejome jokiu problemu. aisku pries tiek laiko ji kainavo 2 300 Lt. pastaciau ir prijungiau pats. vandens filtra keiciu kas pusmeti. kiekviena karta dedame minkstiklio - jei kada pirksiu kita - tik elektroliuksa ir atidaroma per virsu wink.gif
Atsakyti

Mes namuose turim "Samsung" skalbimo masina, esam labai patenkinti. IR dar manau, kad buitinei technikai reiketu nepagaileti pinigu, kad paskui nereiketu vargti ir tankiai kviesti meistrus. Dar esu klaususi meistro,kodel kitoms masinoms[ pvz.Beko] duodama ilga garantija. ATsake, kuo prastesne masina, tuo ilgesne garantija yra duodama.
Atsakyti
QUOTE (viva @ 2003 12 19, 20:50)
O kaip Electrolux? Ka apie ja zinot, planuojam nauja skalbykle pirkt. Ar geros, ar smarkiai genda?

Musu pirmoji skalbykle buvo Electrolux, pirkome 1995 m. Naudojome labai intensyviai, nes keleta metu tekdavo ir abieju tevus apskalbti, kol jie neturejo savu skalbykliu. Meistro kviesti neteko nei vieno karto - nebuvo net menkiausio gedimo, skalbe puikiai, nors as jos labai ir nepriziuredavau, minkstikliais lepinau tik kartais blush-anim-cl.gif Dabar ta skalbykle perleidom anytai, kuri irgi neturi jokiu nusiskundimu smile.gif
Beje, taip pat turejome Electrolux siurbli paprastuti toki ir gartrauki. Abu atitarnavo irgi po 7-8 metus be jokiu taisymu ir buvo perleisti kitiems naudotojams.
Kai rinkomes buitine technika namui, net nedvejojome del savo pasirinkimo. Iskart kreipemes i Elextroluxo salona ir viska issirinkome ten: AEG (tai ta pati Electrolux ir Zanussi seima, taciau mums labiau dizainas patiko) skalbykle ir dziovykle, indaplove, orkaite su kaitlente, saldytuva, mikrobangine ir Electrolux gartrauki, saldikli, siurbli ir net boileri. Is ju visu per metus tik boileris buvo pora kartu sustreikaves, kai kazkoks laidelis perkaisdavo, todel suveikdavo apsauginis issijungimas. Po antro karto ta laideli pakeite ir daugiau problema nesikartojo.
Vienzo, esam istikimi Electrolux gerbejai ir tikiuosi, kad tokiais ir liksim, tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roux: 07 sausio 2004 - 10:07
Na, prieš savaitę nusipirkom BEKO skalbimo mašiną ir labai džiaugiamės, nes ji ir gražaus dizaino, ir skalbia labai tyliai. Jokių neaiškumų nebuvo iškylę...
Atsakyti